bakalım zaman herşeyin ilacı zaman gösterecekYani çok takılma onların hareketlerine sana söyledikleri kırıcı bi laf falan yoksa tabi şu an durumu bilmiyorum , bi kaç saat görüşürsünüz nolcakki eviniz ayrı sonuçta
Lafın gelişi dedim zaten bahane arıyorsun diye şöyle ortada bunun dışında bir sorun varmı ? Eğer yoksa bunuda bu kadar büyütmeye gerek yok seviyorsan senin için doğruysa yaptığın kulağını kapatacaksın yok ben ailemin söylediklerine kesinlikle katılıyorum biz yapamayız diyorsan yolunu ona göre çizmelisin böyle iki arada bir derede olmazailem sürekli dile getirince farklı bakmaya başladım ve daha fazla gözüme batmaya başladı gittikçede kocaman oldu gözümde bahane aramıyorum nie arayımki bahane olsa kendimi nie zora sokayı işin sevincinde olurdum eziyet çekiyorum resmen
canım değerlerimiz farklı benim yadırgadığım şeyler onlar için normal benim değerlerimle onlarınki farklı bana tuhaf geliyor. alışamıyorum
Çok açımZaman geçmiyo sanki hiç yaaa
Ayy evet çok haklısın sahur yapmamıştın di miÇok açım
Nasıl uyanamadım bilmiyorum :/ Kuzu bak ne var https://www.markafoni.com/banyonuza-dair-her-sey-bronz-5-parca-banyo-seti/urun/11820466/Ayy evet çok haklısın sahur yapmamıştın di miÇok zor olur öyle yaa.
Aaa eveet bunu da beğenmiştiiim çok güzell. Ay ama buna 200küsür lira vermek istemiyorum yaa, çok değil miiNasıl uyanamadım bilmiyorum :/ Kuzu bak ne var https://www.markafoni.com/banyonuza-dair-her-sey-bronz-5-parca-banyo-seti/urun/11820466/
Ay evet fiyat çokmuş cidden. Ben ona bakmamışım kafa gidikAaa eveet bunu da beğenmiştiiim çok güzell. Ay ama buna 200küsür lira vermek istemiyorum yaa, çok değil mii
Yani daha önce almış olsam acımazdım muhtemelen ama böyle sıkışık bi zamanda...
Hihi :)Ay evet fiyat çokmuş cidden. Ben ona bakmamışım kafa gidik
Para harcamadan eşya almak istiyorumHihi :)
Herşey pahalı gıcık oluyorum!
O da yok
internete özelmiş kuzu :) standartı 160 dır :)O da yokGideyim alayım bari yarın
Coco ya gitmek farz oldu yani yarın
Ahhh 3 dilek hakkım olsa biri bu zatenPara harcamadan eşya almak istiyorum
Aaa bunu yeni gördüm tabiiiinternete özelmiş kuzu :) standartı 160 dır :)
ama çok uygunlar :)Aaa bunu yeni gördüm tabiii
Ama kargo parası ödemekten nefret ediyorum yaaaama çok uygunlar :)
toplu alın kargoyu bölünAma kargo parası ödemekten nefret ediyorum yaaaUygunmuş gerçekten aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?