2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)


canım acaba doğru karar veriyor muyum diye düşündükçe bence bişiler gözüne batıyor. evin ayrı olacak evet ama ailede önemli bir etken.sen bence nişanlını düşünmelisin öncelikle. ne kadar ailesi farklı desende nişanlını da onlar yetiştirdi ve onların düşünceleri eminim ona normal geliyordur. ailesi için düşündüklerini nişanlın içinde düşünebilirsin ilerde. iyi ölçüp tart. nişanlından eminden çok sorun olmaz gibi o arayı bulursa. sende ona mutluysan biraz dişini sıkıp ara ara görüşeceksin.
Merhaba. ben de sözlüyüm iki hafta sonra nişanım var. Ancak çok gerginiz ikimiz de böyle mi oluyor bu süreç. yoksa biz de mi sorun anlamadım
hoşgeldin. gerginlikler normal canım. ama dozu önemli buna dikkat et. önceki ilişkinizi düşün anca öyle ölçüp artarsın bu strestenmi değilmi die
 
Ay masa örtüsü çok tatlı yaaa, yatak örtüsü de nasıl o kadar ucuz olabilmiiiş .
Ama tepsiye güldüm Tam güzel güzel ilerliyodum mantıklı alışverişler hoop tepsi çıktı . Ama o da çok tatlııııı
aaa olmazki hem eksikler bitsin hem üşen
Benim cimrileşmem gerek yaaa, bak battım burda
 
çok şirin bunlarda zeten masa örtüsüne ilk günden beri bi ilgim vardı
Alayım gitsin mi yani Yatak örtüsü lazım, her renge uyar zaten bu kadar düz bir şey istiyordum, masa örtüsünü sen göstermiştin zaten :) İlki böyle bişey oluversin dedim ama tam bilemedim erken mi.
 
Gülme yaa o 50tlye tamamlamak amaçlıydı kargo parasından şeyetmek için, masa örtüsü sonradan çıktı
 
Gülme yaa o 50tlye tamamlamak amaçlıydı kargo parasından şeyetmek için, masa örtüsü sonradan çıktı
Hahah o zaman daha da mantıklı bir alışverişmiş bu yahuu. Alacağın yatak örtüsü böyle birşeyse hemen al durma yani , o fiyata nasıl olur anlamadım ama olmuş işte
 
ama gerekli şeyler :)
HAydi herkes çiçekli masa örtüsü almaya o zaman
ayyy ama çok şirin ya :)
Alayım gitsin mi yani Yatak örtüsü lazım, her renge uyar zaten bu kadar düz bir şey istiyordum, masa örtüsünü sen göstermiştin zaten :) İlki böyle bişey oluversin dedim ama tam bilemedim erken mi.
al bencee gereksiz bişey değil sonuçta :)
 
slm kızçelerrrr sevimli topiğinize bende katılmak istedim..Sanırım bu topiğin en yaşlı gelini benim yaşım 31 ...Benim hikayem çok uzun buralarda eskiyim ve neler geçirdim uzun uzun anlatmak istemiyorum...bundan 3 sene önce şükürler olsun ki aldatıldım, adamı boşadım ve şimdi hayatımın adamıyla evlenmek üzereyim...15 gün sonra hem istemem, hem nişanım var Kasımda da kısmetse evleniyorum...Umarım burası eğlenceli bir toğiktir malum bu dönem nekadar güzel olsada bir o kadar gergin geçebilir..Bizde burada anlatıp birbirimizden fikirler alarak hatta tecrübeli olarak bizzat yardımcı olarak bu dönemi atlatırız inşallah..Şimdilik benden bukadar...Hepinize öpücükler(A bu arada bilen varmıdır bilmiyorum ama kullanıcı adımı değiştirdim eski adım Bilana'ydı)
 
hoşgeldin hayırlı olsun :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…