Papasa karar verym de aliym yaaa tamamyarın öbürgün alezim yok dersin gider yüz liraya alırsın kuzu
slm kızçelerrrr sevimli topiğinize bende katılmak istedim..Sanırım bu topiğin en yaşlı gelini benim yaşım 31 ...Benim hikayem çok uzun buralarda eskiyim ve neler geçirdimuzun uzun anlatmak istemiyorum...bundan 3 sene önce şükürler olsun ki aldatıldım, adamı boşadım ve şimdi hayatımın adamıyla evlenmek üzereyim...15 gün sonra hem istemem, hem nişanım var Kasımda da kısmetse evleniyorum...Umarım burası eğlenceli bir toğiktir malum bu dönem nekadar güzel olsada bir o kadar gergin geçebilir..Bizde burada anlatıp birbirimizden fikirler alarak hatta tecrübeli olarak bizzat yardımcı olarak bu dönemi atlatırız inşallah..Şimdilik benden bukadar...Hepinize öpücükler (A bu arada bilen varmıdır bilmiyorum ama kullanıcı adımı değiştirdim eski adım Bilana'ydı)
dantel görünümlü masa örtüleride vardı onlarada bakabilirsin :)
Ay tamam tepsiyi bıraktım masa örtüsü ve yatak örtüsünü aldım gitti :) Tül olanları da güzel de yakından görüp almak lazım onları diye hiç girişmedim kafayı yerdim burada seçerkenYaa yapma bak çıkarcam kartı şimdiiLazım bir de haklısın gereksiz değil kiiii
Cidden çok şirin masaörtüsü yaa çıtı pıtıı
Merhabaa hayırlı olsun o zaman :) Allah tamamına erdirsinslm kızçelerrrr sevimli topiğinize bende katılmak istedim..Sanırım bu topiğin en yaşlı gelini benim yaşım 31 ...Benim hikayem çok uzun buralarda eskiyim ve neler geçirdimuzun uzun anlatmak istemiyorum...bundan 3 sene önce şükürler olsun ki aldatıldım, adamı boşadım ve şimdi hayatımın adamıyla evlenmek üzereyim...15 gün sonra hem istemem, hem nişanım var Kasımda da kısmetse evleniyorum...Umarım burası eğlenceli bir toğiktir malum bu dönem nekadar güzel olsada bir o kadar gergin geçebilir..Bizde burada anlatıp birbirimizden fikirler alarak hatta tecrübeli olarak bizzat yardımcı olarak bu dönemi atlatırız inşallah..Şimdilik benden bukadar...Hepinize öpücükler (A bu arada bilen varmıdır bilmiyorum ama kullanıcı adımı değiştirdim eski adım Bilana'ydı)
Kuzu ben sana bir sürü göstermiştim ya fiyatlarda uygunduYaa banyoyu gördünüz hangi banyo şeysini alcam ben hemen diyiverin gözüm karardı valla
http://www.madamecoco.com/banyo-halisi-desen-3-50x8045x50-cm-4 Bunlar çok mu küçük kii. Banyo da küçük zaten amaKuzu ben sana bir sürü göstermiştim ya fiyatlarda uygundu150nin üstüne çıkma bence
Bunu al kuzu madem. Banyo zaten küçük her yer halı paspas olmasınhttp://www.madamecoco.com/banyo-halisi-desen-3-50x8045x50-cm-4 Bunlar çok mu küçük kii. Banyo da küçük zaten ama
Dimi bence deee. Renk olarak da bu iyi herhalde. Koyu almak istemiyorum zaten kahvemsi ya fayanslarBunu al kuzu madem. Banyo zaten küçük her yer halı paspas olmasın
Ayy yoksa bu mu?Bunu al kuzu madem. Banyo zaten küçük her yer halı paspas olmasın
Evett kesinlikle. Sadece açık renk çok kolay kirleniyor tek sıkıntı oDimi bence deee. Renk olarak da bu iyi herhalde. Koyu almak istemiyorum zaten kahvemsi ya fayanslar
bi boy büyüğünü al bence :) bide klozet asma mı ?http://www.madamecoco.com/banyo-halisi-desen-3-50x8045x50-cm-4 Bunlar çok mu küçük kii. Banyo da küçük zaten ama
Link yokAyy yoksa bu mu?
Atıveririz makinaya amaanEvett kesinlikle. Sadece açık renk çok kolay kirleniyor tek sıkıntı o
Asma kuzu evet, çok kaplamasaydı her yeri dedim amabi boy büyüğünü al bence :) bide klozet asma mı ?
Aa ama sen de onu demişsin, ben napcam şimdi
Canım bence mağazaya gidip bakmak lazım bunlaraAa ama sen de onu demişsin, ben napcam şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?