- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
20 cm fark var sadeceAtıveririz makinaya amaan
Asma kuzu evet, çok kaplamasaydı her yeri dedim ama
Değişik bir fikir dahaCanım bence mağazaya gidip bakmak lazım bunlara
Naktım şimdi banyona :) Girer girmez lavabo mu öyleyse küçüğü al ama mesafe varsa bi boy büyük :)Atıveririz makinaya amaan
Asma kuzu evet, çok kaplamasaydı her yeri dedim ama
Gör tabi ama güzeller yumoş yumoş bizim bi ufaklık yiğencik var gidip gelip üzerinde yürüyo ayağını sürüyo falanDeğişik bir fikir dahaAma paspaslar çok işime sinmedi gibi görsek iyi olur tabii de alez için internetten alayım demiştim . Akşama halledeyim ben bu işi en iyisi
HAdi ya hahahaGör tabi ama güzeller yumoş yumoş bizim bi ufaklık yiğencik var gidip gelip üzerinde yürüyo ayağını sürüyo falan
Mesafe yok gibi kuzu evet o yüzden küçüğünü alayım madem anlaştık sonundaNaktım şimdi banyona :) Girer girmez lavabo mu öyleyse küçüğü al ama mesafe varsa bi boy büyük :)
Değişik bir fikir dahaAma paspaslar çok işime sinmedi gibi görsek iyi olur tabii de alez için internetten alayım demiştim . Akşama halledeyim ben bu işi en iyisi
günaydıın ben varımGünaydın. kimsecikler yok :)
nasılsın canım :)günaydıın ben varım
İyiyim canım sağol sen nasılsıın ? Baş başayız bugün herhaldenasılsın canım :)
bende iyiyiim canım heyecanlıyım öğleden sonra beyaz eşyalar gelecekİyiyim canım sağol sen nasılsıın ? Baş başayız bugün herhalde
bende iyiyiim canım heyecanlıyım öğleden sonra beyaz eşyalar gelecekher cumartesi olduğu gibi diğerleri tatilde
evet canım depodan getireceklermiş peşinede servis gelecekmişAaa çok güzel hadi bakalım kurulumunu yaptıracakmısınız bugün ?
Gerçi senin az vaktin kaldı kurdurabilirsin ben mutfak çeyizi gelmeden kurdurucamevet canım depodan getireceklermiş peşinede servis gelecekmiş
evet canım.36 gün falan kalmış olması lazım. zaten almışız daha fazla beklemeye gerek yok diye düşündük. küçük eşyaları götürmedim zaten daha. bayramda 4 gün izin veriyorlar şimdi onları da bayramda götürüp izinliyken yerleştirmeyi düşünüyoruz. sonrasında zor olmasın diye. seninde daha çok zamanın var. ama eşyalar eve geldiyse kurdurabilirsinde çok bişi farketmezki.Gerçi senin az vaktin kaldı kurdurabilirsin ben mutfak çeyizi gelmeden kurdurucam
Bayram tatilini iyi değerlendirmek lazım bende götürebilirim eşya.evet canım.36 gün falan kalmış olması lazım. zaten almışız daha fazla beklemeye gerek yok diye düşündük. küçük eşyaları götürmedim zaten daha. bayramda 4 gün izin veriyorlar şimdi onları da bayramda götürüp izinliyken yerleştirmeyi düşünüyoruz. sonrasında zor olmasın diye. seninde daha çok zamanın var. ama eşyalar eve geldiyse kurdurabilirsinde çok bişi farketmezki.
bence de bayram tatili boş geçmemeli :) bana alırken dediler ki. depodan geldiğinde dıştan herhangi bir hasar tespit edersen hemen bizi ara anında götürüp yenisini getirelim. ama servis geldiğinde bir hasar tespit edilirse garanti kapsamından olurmuş fabrikaya gitmesi gerekiyormuş öyle olursa da süreç biraz uzun olabiliyor dediler. oyüzden bende bekletmicem. bence sende 1 ay kala kurdur okadardan da bişi olmaz. benim dolapta sanırım stok yok yeniden üretiyorlar 12 sinde kargoya verilecekmiş son olarak onu dediler. bende çok uyguna aldığım için iptal etmedim siparişi bekliyoruz bakalım :) nasılsa zaman var diye bıraktım öyleBayram tatilini iyi değerlendirmek lazım bende götürebilirim eşya.
Canım kurdurunca garanti başlıyor ya 2,5 ay var daha gerek yok şimdi kurdurmaya vakit var nasılsa. Dolaba bakamadım eve teslim ettirmedim zaten kimse yok diye annemin iş yerinde eve yakın diye oraya göndermiştim bugün alıp bakıcam inşallahSenin ki çıkmışmı ?
Hmm zaten bir ay öncesinde falan düşünüyordum bende canım. İyi oldu ama yine de öğrendiğim.bence de bayram tatili boş geçmemeli :) bana alırken dediler ki. depodan geldiğinde dıştan herhangi bir hasar tespit edersen hemen bizi ara anında götürüp yenisini getirelim. ama servis geldiğinde bir hasar tespit edilirse garanti kapsamından olurmuş fabrikaya gitmesi gerekiyormuş öyle olursa da süreç biraz uzun olabiliyor dediler. oyüzden bende bekletmicem. bence sende 1 ay kala kurdur okadardan da bişi olmaz. benim dolapta sanırım stok yok yeniden üretiyorlar 12 sinde kargoya verilecekmiş son olarak onu dediler. bende çok uyguna aldığım için iptal etmedim siparişi bekliyoruz bakalım :) nasılsa zaman var diye bıraktım öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?