hhihihi ay inşHmm zaten bir ay öncesinde falan düşünüyordum bende canım. İyi oldu ama yine de öğrendiğim.
Acele etmeye gerek yok nasıl olsa vakit var dediğin gibi inşallah dolaplar çok dandik değildir elimizde kalmaz
çok güzel olmuş canımm güle güle kullanınHerkese günaydın iyi haftalar
Dolabımızı kurduk kızlar albümde bakabilirsiniz kurulum sıkıntılı ama kolay değil uğraştırdı bizi
Teşekkür ederim canımmçok güzel olmuş canımm
ellerinize sağlık çok güzel olmuş :) yalnız bişi dikkatimi çekti. üst kapağın kulpu neden okadar yukarıda orjinalide öylemiydiTeşekkür ederim canımm
Sağol kuzucum. Evet orjinali öyle yerini belirlemişler zatenellerinize sağlık çok güzel olmuş :) yalnız bişi dikkatimi çekti. üst kapağın kulpu neden okadar yukarıda orjinalide öylemiydi
hım garip geldi bana ama olsun :) gayet güzel ve kaliteli duruyor canım. doğru tercih yapmışsın :)Sağol kuzucum. Evet orjinali öyle yerini belirlemişler zaten
Çok güzel olmuş kuzu, gayet iyi duruyomuş tipi deHerkese günaydın iyi haftalar
Dolabımızı kurduk kızlar albümde bakabilirsiniz kurulum sıkıntılı ama kolay değil uğraştırdı bizi
aaa bi yolunu bulurdunuz ya.neler sığmadıki. çok güzeldi evÇok güzel olmuş kuzu, gayet iyi duruyomuş tipi deEllerinize sağlık.
Kızlar bu arada benden gelen tuhaf haberlere alışmışsınızdır sanırım amaaa ...
Biz tuttuğumuz evden vazgeçtik ve ev sahibi ile de görüştük. Muhtemelen emlakçıya verdiğimiz kapora yandı bitti kül oldu ona çok üzülüyorum amaa.. Ama eve resmen sığamıyoduk vazgeçelim dedim ben de . Durumlar böylee
hım garip geldi bana ama olsun :) gayet güzel ve kaliteli duruyor canım. doğru tercih yapmışsın :)
Çok güzel olmuş kuzu, gayet iyi duruyomuş tipi deEllerinize sağlık.
Kızlar bu arada benden gelen tuhaf haberlere alışmışsınızdır sanırım amaaa ...
Biz tuttuğumuz evden vazgeçtik ve ev sahibi ile de görüştük. Muhtemelen emlakçıya verdiğimiz kapora yandı bitti kül oldu ona çok üzülüyorum amaa.. Ama eve resmen sığamıyoduk vazgeçelim dedim ben de . Durumlar böylee
Ay yok kuzu ya, hafta sonu gittik nişanlımla bi kaç yeri ölçmek için. Gardolabı başka odaya koyalım dedik ya. O bile saçma sapan bir hal alıyordu. Kapı arkasıdnaki duvara koyuyosun kapı azıcık açılıyo, karşı duvara koyuyosun pencerenin açılan kanadı iptal. E pencere önüne zaten olmaz...aaa bi yolunu bulurdunuz ya.neler sığmadıki. çok güzeldi ev
Teşekkür ederim canım
Nasıl yaa aaa tam ev tamam derkenEşyalar sığmadımı eve tüh neyse canım hayırlısı böyleymiş ozaman. Kapora çokmuydu ya
kötü olmuş ozaman kuzu. emlakçıyla konuşsanız hani belki insafa gelirde veriri parayı belli olmazAy yok kuzu ya, hafta sonu gittik nişanlımla bi kaç yeri ölçmek için. Gardolabı başka odaya koyalım dedik ya. O bile saçma sapan bir hal alıyordu. Kapı arkasıdnaki duvara koyuyosun kapı azıcık açılıyo, karşı duvara koyuyosun pencerenin açılan kanadı iptal. E pencere önüne zaten olmaz...
Salonu bile zorlayacaktık yani koltuk ölçülerini küçültüp falan. O durumda bile tekliler sığmıyo, birini zorlasan diğeri kalıyo. Öyle olunca her ay o kadar para verip eşyaların yerleşememe durumu sinir bozucu olacaktı yani. Zaten aklımın bi köşesinde vardı ama nişanlımda söyleyince öyle yapalım dedik artık
Sorma kuzu dediğim gibi oldu iştee.. Yani çok tabi şuan hele gözümde çok büyüdü o para. Ama yani o sebeptende bunları yok sayamadım ya
Tek bir oda da sorun olsa ayarlanabilirdi ama her yer oda sıkıntı diyorsun kuzum hayırlısı ozaman daha iyisini bulursunuz inşallahAy yok kuzu ya, hafta sonu gittik nişanlımla bi kaç yeri ölçmek için. Gardolabı başka odaya koyalım dedik ya. O bile saçma sapan bir hal alıyordu. Kapı arkasıdnaki duvara koyuyosun kapı azıcık açılıyo, karşı duvara koyuyosun pencerenin açılan kanadı iptal. E pencere önüne zaten olmaz...
Salonu bile zorlayacaktık yani koltuk ölçülerini küçültüp falan. O durumda bile tekliler sığmıyo, birini zorlasan diğeri kalıyo. Öyle olunca her ay o kadar para verip eşyaların yerleşememe durumu sinir bozucu olacaktı yani. Zaten aklımın bi köşesinde vardı ama nişanlımda söyleyince öyle yapalım dedik artık
Sorma kuzu dediğim gibi oldu iştee.. Yani çok tabi şuan hele gözümde çok büyüdü o para. Ama yani o sebeptende bunları yok sayamadım ya
ev meselesi sıkıntı canım bizde evi tutmadığımız için eyalarımızı almadık. Önce ev tutucaz eve göre eşya bakıcaz. Haftasonu felan bakmaya başlıcaz inş. Ne kadar kapora vermiştiniz canım kirası ne kadardı birde?Ay yok kuzu ya, hafta sonu gittik nişanlımla bi kaç yeri ölçmek için. Gardolabı başka odaya koyalım dedik ya. O bile saçma sapan bir hal alıyordu. Kapı arkasıdnaki duvara koyuyosun kapı azıcık açılıyo, karşı duvara koyuyosun pencerenin açılan kanadı iptal. E pencere önüne zaten olmaz...
Ayy öyle adi bir adam kii görsen deli olursun yani. Konuştuk zaten ama yok diye başka bişey demiyo. Zaten ev tutarken de deli olmuştuk ona.. Paraya egrçekten çok üzüldüm ama yani en ihtiyacımız olan dönem de ...kötü olmuş ozaman kuzu. emlakçıyla konuşsanız hani belki insafa gelirde veriri parayı belli olmaz
Evet işte canım zaten gardolap sığmayacaktı onu neyse bu şekil hallederiz dedik ama diğer odalarda da sıkıntı yaşıyoruz. Can sıkıcı oluyo o da işte.. İnşallah buluruz gönlümüze göre bir yer. YAni birdaha uğracak olmak zor gelmiyor değil ana mecbur.. Bu ay sonuna kadar süre verdik kendimize.Tek bir oda da sorun olsa ayarlanabilirdi ama her yer oda sıkıntı diyorsun kuzum hayırlısı ozaman daha iyisini bulursunuz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?