900 liraydı canım kirası, emlakçı komisyonu da bir kiraydı işte 900 lira yinee. Hani öyle uygun da değildi idare edelim densin. Evden sonra eşya almak tabii ki daha mantıklı. Biz çook çok önceden almıştık işte.. Bakalım ne olacak şimdi tekrar aricaz biz de.ev meselesi sıkıntı canım bizde evi tutmadığımız için eyalarımızı almadık. Önce ev tutucaz eve göre eşya bakıcaz. Haftasonu felan bakmaya başlıcaz inş. Ne kadar kapora vermiştiniz canım kirası ne kadardı birde?
Allah gönlünüze göre versin kuzu.çıkar karşınıza istediğiniz gibi bir yer. hem bakarsın dahada uyguna bulursunuzAyy öyle adi bir adam kii görsen deli olursun yani. Konuştuk zaten ama yok diye başka bişey demiyo. Zaten ev tutarken de deli olmuştuk ona.. Paraya egrçekten çok üzüldüm ama yani en ihtiyacımız olan dönem de ...Gerçekten hak değil yani...
Evet işte canım zaten gardolap sığmayacaktı onu neyse bu şekil hallederiz dedik ama diğer odalarda da sıkıntı yaşıyoruz. Can sıkıcı oluyo o da işte.. İnşallah buluruz gönlümüze göre bir yer. YAni birdaha uğracak olmak zor gelmiyor değil ana mecbur.. Bu ay sonuna kadar süre verdik kendimize.
İnşallah kuzucum , Allah duysun sesini diyorum amiiin! :)Allah gönlünüze göre versin kuzu.çıkar karşınıza istediğiniz gibi bir yer. hem bakarsın dahada uyguna bulursunuz
Kaporada çokmuş ya ne kadar kötü emlakçının yaptığı hak değil gerçektenAyy öyle adi bir adam kii görsen deli olursun yani. Konuştuk zaten ama yok diye başka bişey demiyo. Zaten ev tutarken de deli olmuştuk ona.. Paraya egrçekten çok üzüldüm ama yani en ihtiyacımız olan dönem de ...Gerçekten hak değil yani...
Evet işte canım zaten gardolap sığmayacaktı onu neyse bu şekil hallederiz dedik ama diğer odalarda da sıkıntı yaşıyoruz. Can sıkıcı oluyo o da işte.. İnşallah buluruz gönlümüze göre bir yer. YAni birdaha uğracak olmak zor gelmiyor değil ana mecbur.. Bu ay sonuna kadar süre verdik kendimize.
Bir de şimdi aynı evi kiralayıp tekrar bir komisyon alacak ya gerçekten çok sinirleniyorum...Kaporada çokmuş ya ne kadar kötü emlakçının yaptığı hak değil gerçektenNeyse içine sinen bir ev bulursun inşallah canım her işte bir hayır vardır
inşaAllah canım çok iyi anlayabiliyorum seni . Düğün ne zamndı senin canım?900 liraydı canım kirası, emlakçı komisyonu da bir kiraydı işte 900 lira yinee. Hani öyle uygun da değildi idare edelim densin. Evden sonra eşya almak tabii ki daha mantıklı. Biz çook çok önceden almıştık işte.. Bakalım ne olacak şimdi tekrar aricaz biz de.
Evet ya şaka gibi yine para alacak aynı yerdenBir de şimdi aynı evi kiralayıp tekrar bir komisyon alacak ya gerçekten çok sinirleniyorum...
Şimdi sahibinden bulmaya çalışıcaz zaten dengelemek için. Bulamazsak son çare yine başvurmak zorunda kalabiliriz emlakçıya tabii. Ama dediğin gibi vardır bunda da bir hayır, hakkımızda neresi hayırlıysa orası olsun bekleyip görelim :)
Aaa şansızlığa bak ya dolabı yukarı alma şansınız yokmu peki canımkızlar bende haftasonu başımıza geleni anlatayım size. bildiğiniz gibi beyaz eşyalarımız geldi. peşine de servis. bulaşık ve çamaşırı mutfağa koyacaktım ben. son dakika fark ettim ki bulaşığı koymayı düşündüğüm yere koyamıyorum petek olduğundan kapak açılmıyor. yerlerini değiştirdik bizde ama canım biraz sıkıldı bu konuya. neyse sonra. çamaşırın üstüne set üstü ocağı koyacaklardı ki adam ocakla aspiratör arasında belli bi mesafe olması gerektiğini söyledi (yanlış hatırlamıyorsam 65cm di). bu ölçüyü sağlamadığı takdirde kurulum yapmıyorlarmış. yapılırsa da garanti kapsam dışı oluyormuş. sebebi de. mesafe yakın olduğunda kızartma falan yaparken aspiratör yüzünden yağın alev alma durumu oluyormuş ve yangın oluşuyormuş. bunun gibi bir sürü vaka olmuş buyüzden kurulumu yapmıyorlar. bizde 5cm le bu mesafeyi sağlayamıyoruz. aspiratörü kaldırmamızı yada dolabı yukarı almamızı söylediler. bizde ne yapacağımızı bilemedik. ocak kaldı ama diğerleri kuruldu çok şükür.
5 Eylül canıminşaAllah canım çok iyi anlayabiliyorum seni . Düğün ne zamndı senin canım?
Aman yaa valla oruçlu oruçlu çok güzel dileklerde bulundum emlakçı için zaten..Evet ya şaka gibi yine para alacak aynı yerden
İnşallah sahibinden bulursunuz gözünün hep binalarda gezin
dolap nasıl alınırki bilemedim bir sürü iş çıkıyor. aspiratörün borusunuda oynatmak gerekiyor ozaman. benim aklım aaspiratörü sökmek geldi. kurulumdan sonra tekrar takarız diye düşünüyorum. tabi kullanmayacağım.Aaa şansızlığa bak ya dolabı yukarı alma şansınız yokmu peki canım
Aman orucunu riske atma onun için5 Eylül canım
Aman yaa valla oruçlu oruçlu çok güzel dileklerde bulundum emlakçı için zaten..
Haha ay boynumuz koparcasına öyle yapıcaz artık kuzu
Aspiratör olmadan kullanabilecekmisin peki koku olayı nasıl oalcakdolap nasıl alınırki bilemedim bir sürü iş çıkıyor. aspiratörün borusunuda oynatmak gerekiyor ozaman. benim aklım aaspiratörü sökmek geldi. kurulumdan sonra tekrar takarız diye düşünüyorum. tabi kullanmayacağım.
canım bende bunlara çok heves ediyordum ama kullanışsız oldukları için vazgeçtimKızlar ütü masasını dolaplı istiyordum ya hediye almak isteyen biri çıktı nasıl sizce
https://www.evidea.com/house-line-utu-masasi-beyaz-ONO373/p/430734?OM.zn=ProductOfWeek&OM.bzn=ProductOfWeek&OM.zpc=House_Line_Ütü_Masası&OM.OSB=House_Line_Ütü_Masası
kızlar bende haftasonu başımıza geleni anlatayım size. bildiğiniz gibi beyaz eşyalarımız geldi. peşine de servis. bulaşık ve çamaşırı mutfağa koyacaktım ben. son dakika fark ettim ki bulaşığı koymayı düşündüğüm yere koyamıyorum petek olduğundan kapak açılmıyor. yerlerini değiştirdik bizde ama canım biraz sıkıldı bu konuya. neyse sonra. çamaşırın üstüne set üstü ocağı koyacaklardı ki adam ocakla aspiratör arasında belli bi mesafe olması gerektiğini söyledi (yanlış hatırlamıyorsam 65cm di). bu ölçüyü sağlamadığı takdirde kurulum yapmıyorlarmış. yapılırsa da garanti kapsam dışı oluyormuş. sebebi de. mesafe yakın olduğunda kızartma falan yaparken aspiratör yüzünden yağın alev alma durumu oluyormuş ve yangın oluşuyormuş. bunun gibi bir sürü vaka olmuş buyüzden kurulumu yapmıyorlar. bizde 5cm le bu mesafeyi sağlayamıyoruz. aspiratörü kaldırmamızı yada dolabı yukarı almamızı söylediler. bizde ne yapacağımızı bilemedik. ocak kaldı ama diğerleri kuruldu çok şükür.
ocağı değştirsen daha küçük alsan?dolap nasıl alınırki bilemedim bir sürü iş çıkıyor. aspiratörün borusunuda oynatmak gerekiyor ozaman. benim aklım aaspiratörü sökmek geldi. kurulumdan sonra tekrar takarız diye düşünüyorum. tabi kullanmayacağım.
Çok sevimliii. Ama bunlardan mı almaya karar verdin kii? Hani salonda ütü yapma olanları ne oldu?Kızlar ütü masasını dolaplı istiyordum ya hediye almak isteyen biri çıktı nasıl sizce
https://www.evidea.com/house-line-utu-masasi-beyaz-ONO373/p/430734?OM.zn=ProductOfWeek&OM.bzn=ProductOfWeek&OM.zpc=House_Line_Ütü_Masası&OM.OSB=House_Line_Ütü_Masası
Haha valla uzayacak kesin , kopmasa iyiAman orucunu riske atma onun içinBoynunuz uzar azıcık
iyi bari vakit varmış daha5 Eylül canım
Aman yaa valla oruçlu oruçlu çok güzel dileklerde bulundum emlakçı için zaten..
Haha ay boynumuz koparcasına öyle yapıcaz artık kuzu
canım bende bunlara çok heves ediyordum ama kullanışsız oldukları için vazgeçtim
Çok sevimliii. Ama bunlardan mı almaya karar verdin kii? Hani salonda ütü yapma olanları ne oldu?
Başka bir eksiğini de aldırabilirsin kuzucum bence ama bunda karar verdiysen modeli çok şirin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?