2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

900 liraydı canım kirası, emlakçı komisyonu da bir kiraydı işte 900 lira yinee. Hani öyle uygun da değildi idare edelim densin. Evden sonra eşya almak tabii ki daha mantıklı. Biz çook çok önceden almıştık işte.. Bakalım ne olacak şimdi tekrar aricaz biz de.

Allah gönlünüze göre versin kuzu.çıkar karşınıza istediğiniz gibi bir yer. hem bakarsın dahada uyguna bulursunuz

Kaporada çokmuş ya ne kadar kötü emlakçının yaptığı hak değil gerçekten Neyse içine sinen bir ev bulursun inşallah canım her işte bir hayır vardır

Kaporada çokmuş ya ne kadar kötü emlakçının yaptığı hak değil gerçekten Neyse içine sinen bir ev bulursun inşallah canım her işte bir hayır vardır
Bir de şimdi aynı evi kiralayıp tekrar bir komisyon alacak ya gerçekten çok sinirleniyorum...
Şimdi sahibinden bulmaya çalışıcaz zaten dengelemek için. Bulamazsak son çare yine başvurmak zorunda kalabiliriz emlakçıya tabii. Ama dediğin gibi vardır bunda da bir hayır, hakkımızda neresi hayırlıysa orası olsun bekleyip görelim :)

inşaAllah canım çok iyi anlayabiliyorum seni . Düğün ne zamndı senin canım?

Evet ya şaka gibi yine para alacak aynı yerden
İnşallah sahibinden bulursunuz gözünün hep binalarda gezin

kızlar bende haftasonu başımıza geleni anlatayım size. bildiğiniz gibi beyaz eşyalarımız geldi. peşine de servis. bulaşık ve çamaşırı mutfağa koyacaktım ben. son dakika fark ettim ki bulaşığı koymayı düşündüğüm yere koyamıyorum petek olduğundan kapak açılmıyor. yerlerini değiştirdik bizde ama canım biraz sıkıldı bu konuya. neyse sonra. çamaşırın üstüne set üstü ocağı koyacaklardı ki adam ocakla aspiratör arasında belli bi mesafe olması gerektiğini söyledi (yanlış hatırlamıyorsam 65cm di). bu ölçüyü sağlamadığı takdirde kurulum yapmıyorlarmış. yapılırsa da garanti kapsam dışı oluyormuş. sebebi de. mesafe yakın olduğunda kızartma falan yaparken aspiratör yüzünden yağın alev alma durumu oluyormuş ve yangın oluşuyormuş. bunun gibi bir sürü vaka olmuş buyüzden kurulumu yapmıyorlar. bizde 5cm le bu mesafeyi sağlayamıyoruz. aspiratörü kaldırmamızı yada dolabı yukarı almamızı söylediler. bizde ne yapacağımızı bilemedik. ocak kaldı ama diğerleri kuruldu çok şükür.

Aaa şansızlığa bak ya dolabı yukarı alma şansınız yokmu peki canım

inşaAllah canım çok iyi anlayabiliyorum seni . Düğün ne zamndı senin canım?
5 Eylül canım
Evet ya şaka gibi yine para alacak aynı yerden
İnşallah sahibinden bulursunuz gözünün hep binalarda gezin
Aman yaa valla oruçlu oruçlu çok güzel dileklerde bulundum emlakçı için zaten..
Haha ay boynumuz koparcasına öyle yapıcaz artık kuzu

Aaa şansızlığa bak ya dolabı yukarı alma şansınız yokmu peki canım
dolap nasıl alınırki bilemedim bir sürü iş çıkıyor. aspiratörün borusunuda oynatmak gerekiyor ozaman. benim aklım aaspiratörü sökmek geldi. kurulumdan sonra tekrar takarız diye düşünüyorum. tabi kullanmayacağım.

5 Eylül canım

Aman yaa valla oruçlu oruçlu çok güzel dileklerde bulundum emlakçı için zaten..
Haha ay boynumuz koparcasına öyle yapıcaz artık kuzu
Aman orucunu riske atma onun için Boynunuz uzar azıcık

Aspiratör olmadan kullanabilecekmisin peki koku olayı nasıl oalcak

Aaa hadi yaa
Ev sahibiyle görüşseniz dolabı yukarı alamazmısınız kuzu? Uzun iş olur o muhtemelen tabiii.
YAni mutfak havadarsa kullanmayacaksın ya da..Mutfağa göre ikinciyi değerlendirmek daha kolay olur

ocağı değştirsen daha küçük alsan?

Çok sevimliii. Ama bunlardan mı almaya karar verdin kii? Hani salonda ütü yapma olanları ne oldu?
Başka bir eksiğini de aldırabilirsin kuzucum bence ama bunda karar verdiysen modeli çok şirin

canım bende bunlara çok heves ediyordum ama kullanışsız oldukları için vazgeçtim

Çok sevimliii. Ama bunlardan mı almaya karar verdin kii? Hani salonda ütü yapma olanları ne oldu?
Başka bir eksiğini de aldırabilirsin kuzucum bence ama bunda karar verdiysen modeli çok şirin

Aman yine vazgeçtim bak ayakta ütüyle uğraşamıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…