canım ocak yanında hemen cam var heralde sorun yaşamayız. bizim evde de aspiratörün önünde camın kasası var açılmıyor.annemde kullanmazdı sorun olmuyor pek.Aman orucunu riske atma onun içinBoynunuz uzar azıcık
Aspiratör olmadan kullanabilecekmisin peki koku olayı nasıl oalcak
ev sahibi ile konuşsak pek bişi değişeceğini sanmıyorum canım ya. belki uğraşmakta istemiyorum heralde bana en kolayı kullanmamak gibi geliyor.Aaa hadi yaa
Ev sahibiyle görüşseniz dolabı yukarı alamazmısınız kuzu? Uzun iş olur o muhtemelen tabiii.
YAni mutfak havadarsa kullanmayacaksın ya da..Mutfağa göre ikinciyi değerlendirmek daha kolay olur
canım ocağın yüksekliği çok farketmiyorki modellerde. birde çamaşır makinasının üstüne koyacağım için makinaya zarar vermemesi için araya mermer yada raf gibi bişi koyun dediler. onuda koyunca zaten her şekilde geçicek o mesafeyi.ocağı değştirsen daha küçük alsan?
bencede vaz geç kuzu :) sıcakta odayamı tıkıl kalacaksın. hem o paraya başk eksiğini aldır bence. mesela ütü masası ve çamaşırlık aldırabilirsin ki gene 200 tl tutmazAman yine vazgeçtim bak ayakta ütüyle uğraşamıcam
Evet yanii bu ay içinde tutarsak sorun yok :)iyi bari vakit varmış daha
Haha iyi yaptın bence vazgeçerek . ütü masası dediğin portatif olacak her yere gidecek!Aman yine vazgeçtim bak ayakta ütüyle uğraşamıcam
Bence de en kolayı o kuzu. Ocağın yanında pencere de varmış, bişey olmaz. Her evde aspiratör yok neticede onsuz da oluyor bi şekilde :)ev sahibi ile konuşsak pek bişi değişeceğini sanmıyorum canım ya. belki uğraşmakta istemiyorum heralde bana en kolayı kullanmamak gibi geliyor.
canım ocak yanında hemen cam var heralde sorun yaşamayız. bizim evde de aspiratörün önünde camın kasası var açılmıyor.annemde kullanmazdı sorun olmuyor pek.
ev sahibi ile konuşsak pek bişi değişeceğini sanmıyorum canım ya. belki uğraşmakta istemiyorum heralde bana en kolayı kullanmamak gibi geliyor.
canım ocağın yüksekliği çok farketmiyorki modellerde. birde çamaşır makinasının üstüne koyacağım için makinaya zarar vermemesi için araya mermer yada raf gibi bişi koyun dediler. onuda koyunca zaten her şekilde geçicek o mesafeyi.
bencede vaz geç kuzu :) sıcakta odayamı tıkıl kalacaksın. hem o paraya başk eksiğini aldır bence. mesela ütü masası ve çamaşırlık aldırabilirsin ki gene 200 tl tutmaz
kızlar ayrıca beyaz eşyalarda ayrı bir güzelmiş :) buzdolabını kaç kere açıp kapatım hatırlamıyorum :) hem heyecandan hemde biraz moral bozukluğundan foto çekmeyi unuttum tabi. ama bir iki gün içinde gidicez tekrar ozman çekerim inş :)
aklıma gelmişken bişi daha. ocağın doğal gaz borusuna bağlanması için gerekli olan hortum ocağın içinden çıkmıyormuş ayrıca almak gerekiyormuş haberiniz olsun.
Evet yanii bu ay içinde tutarsak sorun yok :)
Haha iyi yaptın bence vazgeçerek . ütü masası dediğin portatif olacak her yere gidecek!
Bence de en kolayı o kuzu. Ocağın yanında pencere de varmış, bişey olmaz. Her evde aspiratör yok neticede onsuz da oluyor bi şekilde :)
Eee hani fotoğraf ?Günaydınnn :) bizde haftasonu duvar kağıdını hallettik :)
çok güzel foto ozmanGünaydınnn :) bizde haftasonu duvar kağıdını hallettik :)
evet canım mantıklı olan o gibi.curlygirl evet bu yeni çıktı kuzu bağlamıyolar ocağı uymassa biz bi yerde dolabı sökmüştük tek modül diye ama sen aspiratörü sökebilirsin onlar gidince bağlarsın
Gelecek biraz heycan yaptıriim dedimEee hani fotoğraf ?
hadi hadi yeterince yaptıkGelecek biraz heycan yaptıriim dedim
albümdehadi hadi yeterince yaptık
çok güzel olmuş. güle güle eskitin. kendiniz yapmamışsınız heraldealbümde
Aldığımız yerin elemanları oluyomuş onlar yaptı :) eğer kağıda bişey olursa garanti veriyolardı hiç kendimiz denemedik teşekkür ederim :)çok güzel olmuş. güle güle eskitin. kendiniz yapmamışsınız heralde
ay iyi olmuş bu :)Aldığımız yerin elemanları oluyomuş onlar yaptı :) eğer kağıda bişey olursa garanti veriyolardı hiç kendimiz denemedik teşekkür ederim :)
Aynen canm, ayrıca kullansanda sıkıntı olmuyo çünkü önceden gayette kullanılıyodu 60cmde sadece alevli şovlar yapıyolar ya böyle tavalarda onları yapmamalısın :)çok güzel foto ozman
evet canım mantıklı olan o gibi.
Kuzucuum amiin teşekkür ederim. ben de üzüldüm ama olmadı işte napalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?