2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Aman orucunu riske atma onun için Boynunuz uzar azıcık

Aspiratör olmadan kullanabilecekmisin peki koku olayı nasıl oalcak
canım ocak yanında hemen cam var heralde sorun yaşamayız. bizim evde de aspiratörün önünde camın kasası var açılmıyor.annemde kullanmazdı sorun olmuyor pek.
Aaa hadi yaa
Ev sahibiyle görüşseniz dolabı yukarı alamazmısınız kuzu? Uzun iş olur o muhtemelen tabiii.
YAni mutfak havadarsa kullanmayacaksın ya da..Mutfağa göre ikinciyi değerlendirmek daha kolay olur
ev sahibi ile konuşsak pek bişi değişeceğini sanmıyorum canım ya. belki uğraşmakta istemiyorum heralde bana en kolayı kullanmamak gibi geliyor.
ocağı değştirsen daha küçük alsan?
canım ocağın yüksekliği çok farketmiyorki modellerde. birde çamaşır makinasının üstüne koyacağım için makinaya zarar vermemesi için araya mermer yada raf gibi bişi koyun dediler. onuda koyunca zaten her şekilde geçicek o mesafeyi.

Aman yine vazgeçtim bak ayakta ütüyle uğraşamıcam
bencede vaz geç kuzu :) sıcakta odayamı tıkıl kalacaksın. hem o paraya başk eksiğini aldır bence. mesela ütü masası ve çamaşırlık aldırabilirsin ki gene 200 tl tutmaz

iyi bari vakit varmış daha
Evet yanii bu ay içinde tutarsak sorun yok :)
Aman yine vazgeçtim bak ayakta ütüyle uğraşamıcam
Haha iyi yaptın bence vazgeçerek . ütü masası dediğin portatif olacak her yere gidecek!
ev sahibi ile konuşsak pek bişi değişeceğini sanmıyorum canım ya. belki uğraşmakta istemiyorum heralde bana en kolayı kullanmamak gibi geliyor.
Bence de en kolayı o kuzu. Ocağın yanında pencere de varmış, bişey olmaz. Her evde aspiratör yok neticede onsuz da oluyor bi şekilde :)

kızlar ayrıca beyaz eşyalarda ayrı bir güzelmiş :) buzdolabını kaç kere açıp kapatım hatırlamıyorum :) hem heyecandan hemde biraz moral bozukluğundan foto çekmeyi unuttum tabi. ama bir iki gün içinde gidicez tekrar ozman çekerim inş :)

aklıma gelmişken bişi daha. ocağın doğal gaz borusuna bağlanması için gerekli olan hortum ocağın içinden çıkmıyormuş ayrıca almak gerekiyormuş haberiniz olsun.

bencede vaz geç kuzu :) sıcakta odayamı tıkıl kalacaksın. hem o paraya başk eksiğini aldır bence. mesela ütü masası ve çamaşırlık aldırabilirsin ki gene 200 tl tutmaz

Aa cam varsa tamam ozaman sorun olmaz canım. REsimlerini bekliyoruz mutlaka en kısa sürede. Boruyu biz dün baktık bile ama kaçlık olduğunu bilmediğimiz için alamadık
Vazgeçtim ya aldırmıcam evet düz alsın ama diyememki yanında kurutmalıkta al diye utanırım

aklıma gelmişken bişi daha. ocağın doğal gaz borusuna bağlanması için gerekli olan hortum ocağın içinden çıkmıyormuş ayrıca almak gerekiyormuş haberiniz olsun.

Evt gaza geldim bir an alsammı diye vazgeçtim yine

curlygirl evet bu yeni çıktı kuzu bağlamıyolar ocağı uymassa biz bi yerde dolabı sökmüştük tek modül diye ama sen aspiratörü sökebilirsin onlar gidince bağlarsın

Mrs Pink üzüldüm evin olmamasına kuzu inşallah daha iyisi çıkar
Kuzucuum amiin teşekkür ederim. ben de üzüldüm ama olmadı işte napalım...
Bu arada duvar kağıtların çok güzel olmuuş, hele o petrol mavisi gibi görünene bayıldım! Ahh vazgeçtiğimiz ev olsaydı renk değil ama desen olarak onun gibi bişey istemiştim :)
Güle güle eskitin İnşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…