ihihih şov kim ben kim kızAynen canm, ayrıca kullansanda sıkıntı olmuyo çünkü önceden gayette kullanılıyodu 60cmde sadece alevli şovlar yapıyolar ya böyle tavalarda onları yapmamalısın :)
Aynen :) bide biz oturma odasına karar vermemiştik tam uygun bişey olsun diyoduk şansımıza aldığımız kağıdın serisi bitmiş diye baya uygun fiyata aldık :)ay iyi olmuş bu :)
teşekkür ederim kuzu :) onu bulana kadar neler çektik ya onun hemen hemen her rengi varmış mavi dışında zor oldu bulmakKuzucuum amiin teşekkür ederim. ben de üzüldüm ama olmadı işte napalım...
Bu arada duvar kağıtların çok güzel olmuuş, hele o petrol mavisi gibi görünene bayıldım! Ahh vazgeçtiğimiz ev olsaydı renk değil ama desen olarak onun gibi bişey istemiştim :)
Güle güle eskitin İnşallah :)
Haha hadi ya , ben de grisini arayacaktım onunteşekkür ederim kuzu :) onu bulana kadar neler çektik ya onun hemen hemen her rengi varmış mavi dışında zor oldu bulmak
ihihih şov kim ben kim kız
@blisss dolap ne güzel olmuş :) güle güle kullanın
uygun olması kağıtları ekstra güzel yapıyor tabiAynen :) bide biz oturma odasına karar vermemiştik tam uygun bişey olsun diyoduk şansımıza aldığımız kağıdın serisi bitmiş diye baya uygun fiyata aldık :)
Hımm güzel olabilir o da gördümmü hatırlamıyorum ama :)Haha hadi ya , ben de grisini arayacaktım onunBulacağımız evde durumlar uygun olursa hala aklımda tabii :)
Aradığınıza değmiş kesinliklee :)
Teşekkür ederim canım :)Teşekkür ederim canımm sizinde duvarlar çok güzel olmuş bayıldım renklerinee
çok hoş olmuş canım güle güle eskitinnHımm güzel olabilir o da gördümmü hatırlamıyorum ama :)
Ben değildim kuzu, ev kafamda muallak olduğundan beklemiştim
iyikide beklemişsin canım hele 200 tl verip o banyo setlerinden almadığın için çok şanslısınBen değildim kuzu, ev kafamda muallak olduğundan beklemiştim
HAhah ay evet sorma bence deiyikide beklemişsin canım hele 200 tl verip o banyo setlerinden almadığın için çok şanslısın
HAha ay düşünsene , nişanlı beni boğar bu masal da böyle sonlanırdı zaten muhtemelen
ne biliim belki yaparsın dedim hararetli bi ateş olmadığı sürece sıkıntı yok kuzu biz senelerce kullandık bişey olmadı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?