oh çok şükür canım. iyi günlerde kullanın. hangisini aldınBu arada kızlar bende yatağımı aldım hafta sonu , perdelere de alıcı gözüyle baktım..eşyalar geldikten sonra diktirmeye karar verdim, aynı şeklide eşyalar kurulduktan sonra halıları alıcam.. geriye ufak tefek şeyler kaldı..mutfak için yemek masası bakıyorum şimdide
yok canım düz olanlardan
Hahha ay allah korusun ama çok komik olurdu kahveli banyo aramakHAha ay düşünsene , nişanlı beni boğar bu masal da böyle sonlanırdı zaten muhtemelen
selam kızlar
çoğunlukla yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum ama yoğunluktan cevap yazamıyorum
yorumlarımı ileteyim sizlere
@blisss dolabına ve kına elbisene bayıldım güle güle kullan ve giy
curlygirl ve Mrs Pink davetiyeleriniz çok çok güzel güle güle dağıtın ayrıca Mrs Pink evin olmamasına çok üzüldüm ama eminim bunda bir hayır vardır ve sen bana fotoğrafçının adını atacaktın atmadın
bende albüme ayakkabılarımı ekledim bakabilirsiniz
Aa hangi yatağı aldın canım iyi bari perdelerede bakmışsın fotoğraf varmıııBu arada kızlar bende yatağımı aldım hafta sonu , perdelere de alıcı gözüyle baktım..eşyalar geldikten sonra diktirmeye karar verdim, aynı şeklide eşyalar kurulduktan sonra halıları alıcam.. geriye ufak tefek şeyler kaldı..mutfak için yemek masası bakıyorum şimdide
oh çok şükür canım. iyi günlerde kullanın. hangisini aldın
Hahha ay allah korusun ama çok komik olurdu kahveli banyo aramak
Canım teşekkür ederim seninde ayakkabın çok cici güle güle giy
Aa hangi yatağı aldın canım iyi bari perdelerede bakmışsın fotoğraf varmııı
Güle güle kullanın yatağınızı canım. Yatak odası için yatak örtünü ve halını baz alarak seçmelisin rengi halı henüz yok o yüzden yatak örtüne göre düşünperdelerin fotosu yok canım, ama dümdüz kırık beyaz bir şey :) Dikime başlamadan çekerim foto, salon için fon düşünmüyorum çünkü boydan boya camyatak odası için fon diktirebilirim ama renk yok kafamda
iyiymiş canım darısı diğerlerine inş :)http://yatasgrup.com.tr/Product/YATAS/BlueStar/12/ bunu aldım canım, klasik yatak serisinden en iyi olanı buydu, yani yorumlardan yola çıkarak :) teşekkür ederim :)
Güle güle kullanın yatağınızı canım. Yatak odası için yatak örtünü ve halını baz alarak seçmelisin rengi halı henüz yok o yüzden yatak örtüne göre düşün
iyiymiş canım darısı diğerlerine inş :)
cilek18 ayakkabı çok güzel. son zamanlarda instagramdada görüyorum bunları çok moda oldular güle güle giy inş rahattırda
Ben
teşekkür ederim canım :)çok hoş olmuş canım güle güle eskitinn
teşekkür ederim canımm :)canım çok hoş olmuş duvar kağıtların, güle güle kullan
ozman senin dolap noldu bakalım :)
evet tatlım rahat o yüzden tercih ettimiyiymiş canım darısı diğerlerine inş :)
cilek18 ayakkabı çok güzel. son zamanlarda instagramdada görüyorum bunları çok moda oldular güle güle giy inş rahattırda
gelmedi halaozman senin dolap noldu bakalım :)
benim iki yatak örtüm var hepi topu :) onlarda günlük olanlardan, pudra ve turkuazaklımda pudra var ama bakalım
aynı kaderi paylaşıyoruz desenegelmedi hala
Canım inşallah aminnn
CAnım güle güle giy ayakkabılarını çok şirinler. Modeli benimkiyle aynı da materyaller farklı :)selam kızlar
çoğunlukla yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum ama yoğunluktan cevap yazamıyorum
yorumlarımı ileteyim sizlere
@blisss dolabına ve kına elbisene bayıldım güle güle kullan ve giy
curlygirl ve Mrs Pink davetiyeleriniz çok çok güzel güle güle dağıtın ayrıca Mrs Pink evin olmamasına çok üzüldüm ama eminim bunda bir hayır vardır ve sen bana fotoğrafçının adını atacaktın atmadın
bende albüme ayakkabılarımı ekledim bakabilirsiniz
Hahah cidden Allah korusun yani, kafayı yedirir insana öyle şeyler. Yediriyor da zaten..Hahha ay allah korusun ama çok komik olurdu kahveli banyo aramak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?