2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

oh çok şükür canım. iyi günlerde kullanın. hangisini aldın

HAha ay düşünsene , nişanlı beni boğar bu masal da böyle sonlanırdı zaten muhtemelen
Hahha ay allah korusun ama çok komik olurdu kahveli banyo aramak

Canım teşekkür ederim seninde ayakkabın çok cici güle güle giy

Aa hangi yatağı aldın canım iyi bari perdelerede bakmışsın fotoğraf varmııı

perdelerin fotosu yok canım, ama dümdüz kırık beyaz bir şey :) Dikime başlamadan çekerim foto, salon için fon düşünmüyorum çünkü boydan boya cam yatak odası için fon diktirebilirim ama renk yok kafamda

Güle güle kullanın yatağınızı canım. Yatak odası için yatak örtünü ve halını baz alarak seçmelisin rengi halı henüz yok o yüzden yatak örtüne göre düşün

Güle güle kullanın yatağınızı canım. Yatak odası için yatak örtünü ve halını baz alarak seçmelisin rengi halı henüz yok o yüzden yatak örtüne göre düşün

benim iki yatak örtüm var hepi topu :) onlarda günlük olanlardan, pudra ve turkuaz aklımda pudra var ama bakalım

iyiymiş canım darısı diğerlerine inş :)

cilek18 ayakkabı çok güzel. son zamanlarda instagramdada görüyorum bunları çok moda oldular güle güle giy inş rahattırda
evet tatlım rahat o yüzden tercih ettim
instagramda olanlar simliydi çok beğeniyordum simsiz olsa ne güzel olur dedim ve karşıma çıktı

Mrs Pink canım hayırlısı olsun, inşallah gönlüne göre daha güzelini bulursun.
curlygirl davlumbaz gibi olanlardan mı senin aspiratör?
Canım inşallah aminnn
CAnım güle güle giy ayakkabılarını çok şirinler. Modeli benimkiyle aynı da materyaller farklı :)
Fotoğrafçıyı da göndereyim sana da hemen :)
Hahha ay allah korusun ama çok komik olurdu kahveli banyo aramak
Hahah cidden Allah korusun yani, kafayı yedirir insana öyle şeyler. Yediriyor da zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…