- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Arada oluyo öyle kuzu merak edince böyle aksilik çıkıyoaynı kaderi paylaşıyoruz deseneama seninki gelir benimki hala gelmez kuzu şanslısın gene. düzgün bir şekilde gelsinde geç gelsin artık razıyım
şuan çok mutlu oldum :) 12sinde kargoya verilecek diyorlardı ama bir msj geldi ve kargoya verilmiş :) yarın teslimat gözüküyor heyecan yaptım birden :)Arada oluyo öyle kuzu merak edince böyle aksilik çıkıyo
hadi hayırlısı inşallah sorunsuz ulaşır şekerşuan çok mutlu oldum :) 12sinde kargoya verilecek diyorlardı ama bir msj geldi ve kargoya verilmiş :) yarın teslimat gözüküyor heyecan yaptım birden :)
inş canımhadi hayırlısı inşallah sorunsuz ulaşır şeker
bu arada @Conchiglia duvar kağıtlarına bayıldım evinde çok hoş huzurla oturun
şuan çok mutlu oldum :) 12sinde kargoya verilecek diyorlardı ama bir msj geldi ve kargoya verilmiş :) yarın teslimat gözüküyor heyecan yaptım birden :)
kesinlikle :) saolasınVuhuu günün haberi bu işte senin için
Gözün aydın kuzucuuum :)
teşekkür ederim :)hadi hayırlısı inşallah sorunsuz ulaşır şeker
bu arada @Conchiglia duvar kağıtlarına bayıldım evinde çok hoş huzurla oturun
:) hadi gözün aydınşuan çok mutlu oldum :) 12sinde kargoya verilecek diyorlardı ama bir msj geldi ve kargoya verilmiş :) yarın teslimat gözüküyor heyecan yaptım birden :)
tşkler canım. seninki nerede gözüküyor.:) hadi gözün aydın
Bugün verilcekmiş :) gelin çiçeğini gelinlikçi yaptırcaktı bakalım :)tşkler canım. seninki nerede gözüküyor.
kızlar ya şu gelin çiçeği konusunda ne yaptınız
benimkinde sıradan modeller var sevmedim onları. seninki iyimişBugün verilcekmiş :) gelin çiçeğini gelinlikçi yaptırcaktı bakalım :)
off valla sıra gelmiyor şurada kalmış 34 gün hiç bir şey yetişmicek gibi
Panik yapma canım seni eksiklerin neeler şuanbenimkinde sıradan modeller var sevmedim onları. seninki iyimiş
Banada öyle geliyo yetiştiremiyorumbenimkinde sıradan modeller var sevmedim onları. seninki iyimiş
hemen sıralayayım.Panik yapma canım seni eksiklerin neeler şuan
allah yardımcımız olsun kuzu hallederiz inş.Banada öyle geliyo yetiştiremiyorum
Damatlığı bakmaya başlayın canım buaralar netten alabileceklerini al gezmekle vakit kaybetme benimde hemen hemen bunlar kaldıhemen sıralayayım.
tv, halı, ütü masası, çamaşır askılık, portmanto-ayakkabılık, bikaç dekorasyon şeysi, gelin çiçeği-tacı, kına malzemeleri, nikah şekeri süslemeleri, kına elbisesi, bindallı, kuaför ayarlanması daha o ve damatlık-ayakkabısı falan kalsı sanırım. aklıma gelenler bunlar. bunlardan başka bişi çıkarsada para yok zaten :)
geri kalanları gidip görüp almak istiyorum oyüzden bekletiyorum ama nasıl yapıcam bilmiyorum. damatlık içinde haklısın bu hafta içi ona da bakalım en azından belirleyelim.Damatlığı bakmaya başlayın canım buaralar netten alabileceklerini al gezmekle vakit kaybetme benimde hemen hemen bunlar kaldı
aminn inşallahallah yardımcımız olsun kuzu hallederiz inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?