2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Halı,dekorasyon ve kına, hediyelikler kısmı yok bendede ve diğer mobilyalarım hala eve gelmedi

Selam kızlarr
@Conchiglia çok hoş olmuş canım duvar kağıdın güle güle oturun :)
@blisss dolap baya rahat olacak gibi, hadi sen ön ayak oldun gerisi herkesin başına
cilek18 ayakkabıların çok cici canım mutlulukla giy :)
curlygirl hayırlı olsun beyaz eşyaların, tabi merakla fotoğraf bekliyorum o ayrı
greenandblue hadi gözün aydın aylardır sürünen mevzuyu halletmişsin :)
Mrs Pink yine patlattın bombayı kuzu, hadi tam gaz yine ev bakmaya o zaman :) Hayırlısı buymuş demek ki

teşekkür ederim ve sende hoşgeldin :) geç kaldın nerdeydin bakalım :)

teşekkür ederim kuzu :)

ama burayıda ihmal etmemen gerekirdi :)
Ama buraya geldiğimde kaptırıyorum kendimi hiç çalışamıyorum Ama aklımda değilsiniz demek değil bu canlar :)
Benim de english home'dan aldıklarım kargoya verilmiş. Ben siparişi verdikten sonra bi baktım yatak örtüsü tükenmişti. Şimdi de fiyatı iki katına çıkmış Çok iyi yakalamışım

o senin aldıklarını ben sonradan gördüm çok beğendim örtüyü güle güle kullan inş

o senin aldıklarını ben sonradan gördüm çok beğendim örtüyü güle güle kullan inş
Teşekkür ederimm :) Bakalım yakından nasıl görünecek. 35tlye yatak örtüsü şaka gibi oldu valla Ben hep krem rengi düşünüyordum zaten, nevresimlerin üzerine yarım örterim yarısından da nevresim görünür uyumlu olur diye, aklıma yattı o yüzden

hep böyle avantajlı alışverişlerin olsun ozman :)

Sağol kuzucum bakalım darısı hepinizin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…