- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Halı,dekorasyon ve kına, hediyelikler kısmı yok bendede ve diğer mobilyalarım hala eve gelmedihemen sıralayayım.
tv, halı, ütü masası, çamaşır askılık, portmanto-ayakkabılık, bikaç dekorasyon şeysi, gelin çiçeği-tacı, kına malzemeleri, nikah şekeri süslemeleri, kına elbisesi, bindallı, kuaför ayarlanması daha o ve damatlık-ayakkabısı falan kalsı sanırım. aklıma gelenler bunlar. bunlardan başka bişi çıkarsada para yok zaten :)
hemen hemen aynı gidiyoruz gibi kuzu. patlarsak beraber patlıcazHalı,dekorasyon ve kına, hediyelikler kısmı yok bendede ve diğer mobilyalarım hala eve gelmedi
senin eşyaların geldi en azından kuzu oturucak bişey var evdehemen hemen aynı gidiyoruz gibi kuzu. patlarsak beraber patlıcaz
en azından buradan yırtıyorum :) canım senin eşyaları senin orada yapmıyormusunuz neden bitmedi halasenin eşyaların geldi en azından kuzu oturucak bişey var evde
teşekkür ederim ve sende hoşgeldin :) geç kaldın nerdeydin bakalım :)Selam kızlarr
@Conchiglia çok hoş olmuş canım duvar kağıdın güle güle oturun :)
@blisss dolap baya rahat olacak gibi, hadi sen ön ayak oldun gerisi herkesin başına
cilek18 ayakkabıların çok cici canım mutlulukla giy :)
curlygirl hayırlı olsun beyaz eşyaların, tabi merakla fotoğraf bekliyorum o ayrı
greenandblue hadi gözün aydın aylardır sürünen mevzuyu halletmişsin :)
Mrs Pink yine patlattın bombayı kuzu, hadi tam gaz yine ev bakmaya o zaman :) Hayırlısı buymuş demek ki
yaa sadece dolapların kapakları boyancak olmassa gövdelerini takıp kapakları sonra takıcamen azından buradan yırtıyorum :) canım senin eşyaları senin orada yapmıyormusunuz neden bitmedi hala
İşlere gömüldüm canım ya hoşbuldum :) Artık bi çeki düzen vermek gerekiyordu :)teşekkür ederim ve sende hoşgeldin :) geç kaldın nerdeydin bakalım :)
ozaman yavaştan gönder sen eve onlarıyaa sadece dolapların kapakları boyancak olmassa gövdelerini takıp kapakları sonra takıcam
ama burayıda ihmal etmemen gerekirdi :)İşlere gömüldüm canım ya hoşbuldum :) Artık bi çeki düzen vermek gerekiyordu :)
teşekkür ederim kuzu :)Selam kızlarr
@blisss dolap baya rahat olacak gibi, hadi sen ön ayak oldun gerisi herkesin başına
curlygirl hayırlı olsun beyaz eşyaların, tabi merakla fotoğraf bekliyorum o ayrı
Mrs Pink yine patlattın bombayı kuzu, hadi tam gaz yine ev bakmaya o zaman :) Hayırlısı buymuş demek ki
Ama buraya geldiğimde kaptırıyorum kendimi hiç çalışamıyorumama burayıda ihmal etmemen gerekirdi :)
o senin aldıklarını ben sonradan gördüm çok beğendim örtüyü güle güle kullan inşAma buraya geldiğimde kaptırıyorum kendimi hiç çalışamıyorumAma aklımda değilsiniz demek değil bu canlar :)
Benim de english home'dan aldıklarım kargoya verilmiş. Ben siparişi verdikten sonra bi baktım yatak örtüsü tükenmişti. Şimdi de fiyatı iki katına çıkmışÇok iyi yakalamışım
Teşekkür ederimm :) Bakalım yakından nasıl görünecek. 35tlye yatak örtüsü şaka gibi oldu vallao senin aldıklarını ben sonradan gördüm çok beğendim örtüyü güle güle kullan inş
hep böyle avantajlı alışverişlerin olsun ozman :)Teşekkür ederimm :) Bakalım yakından nasıl görünecek. 35tlye yatak örtüsü şaka gibi oldu vallaBen hep krem rengi düşünüyordum zaten, nevresimlerin üzerine yarım örterim yarısından da nevresim görünür uyumlu olur diye, aklıma yattı o yüzden
Selam kızlarr
bu arada hiç soramadım eksik bişeyi yada deforme olmuş bişeyi yoktu dimi kuzu ?Sağol kuzucum bakalım darısı hepinizin başına
bu arada hiç soramadım eksik bişeyi yada deforme olmuş bişeyi yoktu dimi kuzu ?
hep böyle avantajlı alışverişlerin olsun ozman :)
Aminn inşallahSağol kuzucum bakalım darısı hepinizin başına
hımm iyi bari canımEksik bir şey yoktu ama deforme olan bir kaç küçük yer vardı neyseki arkada kaldı canım
Öyle oldu vallahi kuzucum :) Her türlü bomba bendeMrs Pink yine patlattın bombayı kuzu, hadi tam gaz yine ev bakmaya o zaman :) Hayırlısı buymuş demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?