2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ay yok artık ya balın da bu kadarı
Süper bir alışveriş yaptın gerçekten, durdun durdun turnayı gözünden vurdun diye boşa demiyorlarmış demek

Ay yok artık ya balın da bu kadarı
Süper bir alışveriş yaptın gerçekten, durdun durdun turnayı gözünden vurdun diye boşa demiyorlarmış demek
İnşallah bundan sonra da hep böyle olur yoksa kafayı sıyırabilirim param yok yetişmiyor hiçbir şey diye

Her şeyi çok pahalıya alıyorsun var bir de
ay pardon onu unutmuşum
Keşke ya keşke annem bir yandan az kaldı artık al eksikleri hiç bişey beğenmiyorsun diyo sinirlerim gerildiii
ben o konuda şanslıyım heralde iki tarafta karışmıyor. bi ara kayınvalidem sıkıştırıyordu beyaz eşyayı istesene ne duruyorsun die. şimdi oda sustu :)

Sen al deseydin madem Ben öyle yapıyorum artık
Benim çok zor beğenen bir yapım var o yüzden asla burun kıvıracağımı bildiği için almıyor
ay pardon onu unutmuşum

ben o konuda şanslıyım heralde iki tarafta karışmıyor. bi ara kayınvalidem sıkıştırıyordu beyaz eşyayı istesene ne duruyorsun die. şimdi oda sustu :)
Ya haklı aslında hiçbir şey beğenmiyorum

Benim çok zor beğenen bir yapım var o yüzden asla burun kıvıracağımı bildiği için almıyor

Ya haklı aslında hiçbir şey beğenmiyorum
bende beğenmiyorum kuzu oyüzden karışmıyorlar zaten bak gelin ayakkabısı olarak nişandaki ayakkabımı giymeye karar verdim. ama bir ara dedim acaba alsammı annemle nişanlım ikisi iki yandan alıyorsan kendin al dediler o derece bıkmışlar düşün. ama işte bazende doğru yapmıyoruz yani büçemiz belli ve ihtiyaç belli buldummu alacaksın. sonuçta aldığımzı herşey biizmle mezara gelmeeycek illaki eskicek yenisi çıkacak sonra değiştiririz :)

Neye karar verdin peki alacakmısın yeni ayakkabı ?
Ya orası öyle bizle yaşlanmıcak ama huyum kurusun ne yapayım
Ben de öyleyim o yüzden alırken fotoğraf yoluyla anlaşıyoruz
Bazen bizde oyle yapıoruz whatsap var allahtan

Neye karar verdin peki alacakmısın yeni ayakkabı ?
Ya orası öyle bizle yaşlanmıcak ama huyum kurusun ne yapayım

Bazen bizde oyle yapıoruz whatsap var allahtan
görürsem bir ayakkabı alıcama ama özellikle ayakkabı bakmaya gitmicem artık banada zor geliyorr çünkü bende kendimden bıktım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…