Ay yok artık ya balın da bu kadarıAma buraya geldiğimde kaptırıyorum kendimi hiç çalışamıyorumAma aklımda değilsiniz demek değil bu canlar :)
Benim de english home'dan aldıklarım kargoya verilmiş. Ben siparişi verdikten sonra bi baktım yatak örtüsü tükenmişti. Şimdi de fiyatı iki katına çıkmışÇok iyi yakalamışım
İnşallah bundan sonra da hep böyle olur yoksa kafayı sıyırabilirim param yok yetişmiyor hiçbir şey diyeAy yok artık ya balın da bu kadarı
Süper bir alışveriş yaptın gerçekten, durdun durdun turnayı gözünden vurdun diye boşa demiyorlarmış demek
Haha inşallah kuzucum, ben şuan tam da o moddayım ama sen bu yolda ilerlersin umarııımmmİnşallah bundan sonra da hep böyle olur yoksa kafayı sıyırabilirim param yok yetişmiyor hiçbir şey diye
Ben pek sevemedim sanki yanasıl sizce kızlar http://www.n11.com/banyo-seti-P64268113
Bende vazgeçtim zaten ya buaralar çok kararsızım offBen pek sevemedim sanki ya
Ay ne zor iş bu ya. Keşke dişi kuş olmasam erkek olsam ne rahat diyorum sürekliBende vazgeçtim zaten ya buaralar çok kararsızım off
hee sürekli ne gerek var diyip durursun başka bişi yok çok rahatAy ne zor iş bu ya. Keşke dişi kuş olmasam erkek olsam ne rahat diyorum sürekli
Her şeyi çok pahalıya alıyorsun var bir dehee sürekli ne gerek var diyip durursun başka bişi yok çok rahat
Keşke ya keşke annem bir yandan az kaldı artık al eksikleri hiç bişey beğenmiyorsun diyo sinirlerim gerildiiiAy ne zor iş bu ya. Keşke dişi kuş olmasam erkek olsam ne rahat diyorum sürekli
Sen al deseydin mademKeşke ya keşke annem bir yandan az kaldı artık al eksikleri hiç bişey beğenmiyorsun diyo sinirlerim gerildiii
ay pardon onu unutmuşumHer şeyi çok pahalıya alıyorsun var bir de
ben o konuda şanslıyım heralde iki tarafta karışmıyor. bi ara kayınvalidem sıkıştırıyordu beyaz eşyayı istesene ne duruyorsun die. şimdi oda sustu :)Keşke ya keşke annem bir yandan az kaldı artık al eksikleri hiç bişey beğenmiyorsun diyo sinirlerim gerildiii
Benim çok zor beğenen bir yapım var o yüzden asla burun kıvıracağımı bildiği için almıyorSen al deseydin mademBen öyle yapıyorum artık
Ya haklı aslında hiçbir şey beğenmiyorumay pardon onu unutmuşum
ben o konuda şanslıyım heralde iki tarafta karışmıyor. bi ara kayınvalidem sıkıştırıyordu beyaz eşyayı istesene ne duruyorsun die. şimdi oda sustu :)
bende beğenmiyorum kuzu oyüzden karışmıyorlar zatenBenim çok zor beğenen bir yapım var o yüzden asla burun kıvıracağımı bildiği için almıyor
Ya haklı aslında hiçbir şey beğenmiyorum
Ben de öyleyim o yüzden alırken fotoğraf yoluyla anlaşıyoruzBenim çok zor beğenen bir yapım var o yüzden asla burun kıvıracağımı bildiği için almıyor
Neye karar verdin peki alacakmısın yeni ayakkabı ?bende beğenmiyorum kuzu oyüzden karışmıyorlar zatenbak gelin ayakkabısı olarak nişandaki ayakkabımı giymeye karar verdim. ama bir ara dedim acaba alsammı annemle nişanlım ikisi iki yandan alıyorsan kendin al dediler o derece bıkmışlar düşün. ama işte bazende doğru yapmıyoruz yani büçemiz belli ve ihtiyaç belli buldummu alacaksın. sonuçta aldığımzı herşey biizmle mezara gelmeeycek illaki eskicek yenisi çıkacak sonra değiştiririz :)
Bazen bizde oyle yapıoruz whatsap var allahtanBen de öyleyim o yüzden alırken fotoğraf yoluyla anlaşıyoruz
görürsem bir ayakkabı alıcama ama özellikle ayakkabı bakmaya gitmicemNeye karar verdin peki alacakmısın yeni ayakkabı ?
Ya orası öyle bizle yaşlanmıcak ama huyum kurusun ne yapayım
Bazen bizde oyle yapıoruz whatsap var allahtan
Teknolojinin gözünü seveyim :)Bazen bizde oyle yapıoruz whatsap var allahtan
BEnde tam olarak o aşamadayım sıkıldım kendimdengörürsem bir ayakkabı alıcama ama özellikle ayakkabı bakmaya gitmicemartık banada zor geliyorr çünkü bende kendimden bıktım sanırım
Olmasa ne yapardık dimiTeknolojinin gözünü seveyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?