2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Çok fazla bi ilerleme yok bende sanırım nerde kaldığını hatırlayamadım ki :) sen neler yaptın canm

valla bende çok hatırlamıyorum şimdi orucum ya yemek yemeyince hatırlamakta güçlük çekiyorum çoğu şeyi albümlere bakarım şimdi.ben baya bişey yaptım halılarla perdeler kaldı öyle söyleyim bi de çeyizimden bazı şeyler tabi

ooo hadi bakalım :) görelim o zaman :)

Çok fazla bi ilerleme yok bende sanırım nerde kaldığını hatırlayamadım ki :) sen neler yaptın canm

duvar kağıtların çokk güzel olmuş bayıldım ikisine de.ben hiç cesaret edemezdim böyle koyu renge.avizelerinde çok güzel özellikle oturma odasının avizesi.güle güle kullan canım.sen sanırım iç mimardın dimi öyle bişey hatırlıyorum.birazdan atarım mobilyaları falan atarım perde konusunda biraz yardımcı olabilirmisin bana :)

teşekkür ederim, evet canım :) olur tabi birazdan çıkmış olurum eve gidince bakarım konuşuruz elimden geldiğince yardımcı olurum :)

teşekkür ederim, evet canım :) olur tabi birazdan çıkmış olurum eve gidince bakarım konuşuruz elimden geldiğince yardımcı olurum :)

tamam canım,çok sevinirim çünkü ilk kez böyle şeyler seçiyorum pek anladığım söylenemez.birazdan albümlere atıcam :)

Son düzenleme:
Günaydın kızlarr
Madame cocodan alez alamayanlar, cuma günü bimde çift kişilik alez 8,5 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…