kimse kalmamış
Çok fazla bi ilerleme yok bende sanırım nerde kaldığını hatırlayamadım ki :) sen neler yaptın canmgeç kaldım deseneyine uzunca bi süre giremedim.neler yaptınız
Çok fazla bi ilerleme yok bende sanırım nerde kaldığını hatırlayamadım ki :) sen neler yaptın canm
ooo hadi bakalım :) görelim o zaman :)valla bende çok hatırlamıyorum şimdi orucum yayemek yemeyince hatırlamakta güçlük çekiyorum çoğu şeyi albümlere bakarım şimdi.ben baya bişey yaptım halılarla perdeler kaldı öyle söyleyim bi de çeyizimden bazı şeyler tabi
Çok fazla bi ilerleme yok bende sanırım nerde kaldığını hatırlayamadım ki :) sen neler yaptın canm
teşekkür ederim, evet canım :) olur tabi birazdan çıkmış olurum eve gidince bakarım konuşuruz elimden geldiğince yardımcı olurum :)duvar kağıtların çokk güzel olmuş bayıldım ikisine de.ben hiç cesaret edemezdim böyle koyu renge.avizelerinde çok güzel özellikle oturma odasının avizesi.güle güle kullan canım.sen sanırım iç mimardın dimi öyle bişey hatırlıyorum.birazdan atarım mobilyaları falan atarım perde konusunda biraz yardımcı olabilirmisin bana :)
teşekkür ederim, evet canım :) olur tabi birazdan çıkmış olurum eve gidince bakarım konuşuruz elimden geldiğince yardımcı olurum :)
pek güzel olmuyo canım ben gecen geldiğinde görmüştümGünaydın kızlarr
Madame cocodan alez alamayanlar, cuma günü bimde çift kişilik alez 8,5 tl
Hee öyleyse boşverelim gitsin :)pek güzel olmuyo canım ben gecen geldiğinde görmüştüm
evet güzelmiş :)Kına için çok güzel olmaz mıydı buu
Kına için size gösterdiğim bindallıları yapıcaz büyük bir ihtimal :) baya yarı fiyatına olucak o giydiğim yerdenKına için çok güzel olmaz mıydı buu
gösterdiğin bindallıı yapmakmı? anlamadım ben kuzu nasıl oluyor oKına için size gösterdiğim bindallıları yapıcaz büyük bir ihtimal :) baya yarı fiyatına olucak o giydiğim yerden
elbisede şahaneymiş :)Kına için çok güzel olmaz mıydı buu
gösterdiğin bindallıı yapmakmı? anlamadım ben kuzu nasıl oluyor o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?