2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

kızlar iki halıdan hangisi sizce?

Eklentiler

• 40700_buyuk.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 130
  • angora-hali-sahra-3712g-356-700x700.webp
    29 KB · Görüntüleme: 108
neresi için bu canım ? bence 1 daha iyi
salon ama benim salon oturma odası gibi biliyorsunuz. salon ve yemek odası için düşündüm. n11de ev tekstiline %11 indirim vermiş bugünde son. bunları alsammı diye düşündüm. tanesi 281 tl ye geliyor normal fiyatı 316

Kızlar ya bu migren tam olarak nasıl bir şey, sizin nasıl tanı koyuldu ?

fiyatı iyiymiş ama desen biraz karmaşık gibi sanki

Günaydın kızlar dün küçük bir english home fethi yaptım albümdeler
curlygirl ilkini beğendim bende canım
H happy__ elbise çok güzelmiş gerçektenn, migren bende var başağrısı enseden girer göze vurur hatta mide bulantısı yapar canım

Kızlar ya bu migren tam olarak nasıl bir şey, sizin nasıl tanı koyuldu ?
Bahsetme bile öyle kötü bişey! Ben de genelde acıktığımda, sinirlendiğimde ve regle yakın günlerde ortaya çıkıyor kendisi. Ha durup dururken de çıkabiliyor tabi. İlk zamanlar çok sık yaşıyordum neredeyse haftanın 4-5 günü gibii. Ağrısı da genelde şakaklardan bir baskı uykulanıyormuş gibi oluyor. Hatta sancı giriyomuş gibi. Ve ağrı sırasında feci bir ışık hassasiyet, söz konusu. Işıklı yerde duramıyorum , gözlerime vuruyor göz çevrem yanıyor nasıl anlatılır bilemedim ama.. Ağrıyı geçirmek için de en etkili yöntem uyumak-karanlık bir yerde uzanmak. Ve tabii varsa ilacını ağrıyacağını hissettiğin an içmen. Sonrasıdna pek faydalı olmuyor.
Tanı koyma işi de doktor sordu ben cevapladım. Ağrı aralıklarımı, şiddetini, şeklini. Ben regl öcnesi ağrı durumunu falan da söyleyince kadın bana " kitapta ayzanı anlatır gibi migreni anlatıyorsun" diye koyuverdi tanıyı Sonra ilaçlara başladım. Önce sürekli kullandıklarım vardı yanında bir de ağrı öncesi alacaklarım. İlk ilaçta birşey değişmedi doz arttırdı, ikinci de baya faydalı oldu. Şimdi kullanmıyorum ve eskisiyle alakası yok ağrı sıklığımın.. Nadir ağrır diyebilirim. Psikolojik mi bilmiyorum ama iyiyim yani ilk zamanlara göre :)
Bende bu şekilde ama mide bulantısı-kusma vs yaşayanlar da var tabii. Değişik değişik hallerde de çıkabiliyor ortaya yani

Anlatsam roman olurmuş resmen, oldu da

zor iş kuzu allah yardımcın olsun. annemde var benim
Yok canım benim migrenim de acaba var mı diye düşündüm bilemedim.
mide bulantın varmı ? ağrı tam olarak nerde ?
Dün gece uyuyamadım ağrıdan. Başımın sol arkasından başladı öne doğru geldi zonklaya zonklaya ve sürekli yer değiştirdi. Ama hep sol tarafta kaldı. Acıdan ağladım ağrı kesici vs fayda etmedi hiç. En son kafamı duvara vura vura patlatayım da kurtulayım dediğimi hatırlıyorum. Midem aşırı bulanmadı ama baş dönmesi çok oldu. Hafiften elim uyuşmaya başladı bir de ama onun anksiyeteden olduğunu düşünüyorum.
Yukarıda anlattığım gibi canım gözüme vurmadı, midem de öyle pek bi bulantı diyemem onu anksiyeteye bağlıyorum ben genelde ama bilemedim.
Cicilerin çok güzelmişş :) Yaa bak bana aldırmadınız tepsiyi, hatun almışş

CAnım ya migren çok zor açlığa gelmiyor hiç oruçtan olabilir gözlerinde bozuk olabilir ama bir doktora görünsen daha iyi.
Teşekkür ederiiim Hangi tepsii pudra olanmı beyazmı

Amanınn korktum şu anda. Ve o göz ağrısını da anladım şimdi bak. Gözümde ağrı yok dedim ama ışık görünce oluşuyordu o ağrı. Böyle zonkluyor sürekli baş ve göz değil mi. Biri beynimi dürtüklüyor gibi. Normalde ben loş ışıkta uyurum o bile aşırı ağrıttı başımı dün. Ara ara da geliyor bu ağrı ama öyle senin dediğin gibi sık değil benimki. Sinirlenince ve açlıkta falan oluyor.

CAnım ya migren çok zor açlığa gelmiyor hiç oruçtan olabilir gözlerinde bozuk olabilir ama bir doktora görünsen daha iyi.
Teşekkür ederiiim Hangi tepsii pudra olanmı beyazmı
Ayy bıktım doktora gitmekten Daha bu ay psikiyatriste gitmem lazım bir de. Öff aman ağrır ağrır geçer
Beyaz aynalı olan. Ama hepsi tek tek çok güzel. Mumluk daa :)

Evet evet aynen o şekilde.. Bir görünmekte fayda var derim kuzu. Ben de anlamıyordum önceleri sonra böyle sıklığı artınca ne oluyor dedim artık ve gittim. İyi ki gitmişim tabii şimdi kontrol edilebilir durumdayım. Arada bir uğruyor onu da idare ediyorum :) Sinirlenince ve açlıktan demişsin ben de ki tam olarak öyle işte. İnşallah yoktur tabii ama gitsen iyi olur bir doktora.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…