2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ayy bıktım doktora gitmekten Daha bu ay psikiyatriste gitmem lazım bir de. Öff aman ağrır ağrır geçer
Beyaz aynalı olan. Ama hepsi tek tek çok güzel. Mumluk daa :)

Senin ağrı migren gibi duruyor valla ilacı var aslınad git doktora versin çekme bu ağrıyı ben ilaç içmezsem hastenelik oluyorum iğnesiz geçmiyor

Teşekkür ederim canım dün annem aldırdı çoğunu yoksa hiç bişey almadan çıkacaktım alamıyorum nedense elim gitmiyorSalonumun dekoratif eşyaları bitti ufak tefek şeyler eklenecek artık sadece

Hangi birine gideceğimi şaşırdım ya doktorlardan çıkamıycam bu gidişle Dur bakalım biraz böyle devam edeyim sıklaşırsa giderim artık.

Arada birilerinin zorlaması lazım galiba yoksa alınmıyor. İyi olmuş ama hepsi çok güzeller :) Hem bir şeyleri daha listeden çıakrmış oldun :)

Doktora bi git kuzu sen , dikkate al

Vuhu küçük müüü? Baya toplamışsın ne varsa kuzu
Hepsi çok cici ama yaa güle güle kullan. :)

Hangi birine gideceğimi şaşırdım ya doktorlardan çıkamıycam bu gidişle Dur bakalım biraz böyle devam edeyim sıklaşırsa giderim artık.

Yumurta kapıya dayanmadan olmaz diyosun yaniii Birine gideceğin gün diğeri için de bir görünebilirsin diye düşünüyorum . Beklemeye gerek yok kuzucum . Tek seferde iki iş hallediverirsin

Doktora bi git kuzu sen , dikkate al
Ya iyice hastalık hastası oldu diyecekler sırf bu yüzden bile gidesim gelmiyor. Zaten her ay psikiyatrist var bir de bu çıkacak başıma.
Yumurta kapıya dayanmadan olmaz diyosun yaniii Birine gideceğin gün diğeri için de bir görünebilirsin diye düşünüyorum . Beklemeye gerek yok kuzucum . Tek seferde iki iş hallediverirsin
Kuzu bunlar da tamamen duygusal ama

mavi olanlar bana uygun bende onlara bakıyordum :)
Bu küp küp gibi olanın da mavisi var ama diğeri daha dinlendirici geldi gözüme, bir de çizgili olanın mavisi olsa o da çok güzel olur bence :) Pembe tonu da çok güzelmiş ama tabi

Arada birilerinin zorlaması lazım galiba yoksa alınmıyor. İyi olmuş ama hepsi çok güzeller :) Hem bir şeyleri daha listeden çıakrmış oldun :)
Evet ya iyiki annemle gitmişim zaten Canım bak sen bu doktor işini erteleme o ataklar sıklaşırsa zehir olur herşey psikiyatra gittiğinde görünebilirsin nörolojiyede
Vuhu küçük müüü? Baya toplamışsın ne varsa kuzu
Hepsi çok cici ama yaa güle güle kullan. :)
Hahah fethettim mağazayı Teşekkür ederim kuzum
bakıyım canım. senin cicilerde çok güzel buarada :)

Teşekkürlerr Sana uygun halılar var bence fiyat uygunsa kaçırma

Devletten faydalanmak gerek arada kuzu birine duygusal bağlarla bağlanmış olabilirsin ama bunu bu şekilde hallet madem . Ama git yani mutlaka
İşte devletten alabilmem için işten izin almalıyım, ama şu düğün muhabbetine bir ton izin almam gerekecek limitimi saklıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…