Ya evet bende izin alırken çok rahatsız oluyorumİşte devletten alabilmem için işten izin almalıyım, ama şu düğün muhabbetine bir ton izin almam gerekecek limitimi saklıyorum
Sorun etmiyorlar ama ben çok geriliyorum ya. Sonuçta eninde sonunda laf edebilirler ve sıklaştırmamak gerek. Düğün zamanı da mecbur sıklaşacak iki şehirde düğün, e nikah işlemleri başka yerde olacak mecbur yani..Ya evet bende izin alırken çok rahatsız oluyorum
Bizimkilerde sorun etmiyor ama göze batmamak gerek. Ama senin düğüne var daha erteleme doktor işini ikisini aynı gün halletSorun etmiyorlar ama ben çok geriliyorum ya. Sonuçta eninde sonunda laf edebilirler ve sıklaştırmamak gerek. Düğün zamanı da mecbur sıklaşacak iki şehirde düğün, e nikah işlemleri başka yerde olacak mecbur yani..
http://urun.gittigidiyor.com/ev-bahce/paris-0148l-160x230-cm-169280325#product-information
İşte devletten alabilmem için işten izin almalıyım, ama şu düğün muhabbetine bir ton izin almam gerekecek limitimi saklıyorum
Ayy izin işi gerçekten sıkıntı. Ben de her işimi öğle arasında koştur koştur yapmaya çalışıyorum ki izin almayayım. Bugün yine bi maraton yapmam gerekecek mesela. Dün de yollarda bayılacaktım bir de sıcaktı kii..Ya evet bende izin alırken çok rahatsız oluyorum
Yani ben boyuta bakmadım desenlere baktım bi tekhttp://urun.gittigidiyor.com/ev-bahce/paris-0148l-160x230-cm-169280325#product-information
onun boyutu küçük olur kuzu bu oluyor bana
Aman bitmez çilemizAyy izin işi gerçekten sıkıntı. Ben de her işimi öğle arasında koştur koştur yapmaya çalışıyorum ki izin almayayım. Bugün yine bi maraton yapmam gerekecek mesela. Dün de yollarda bayılacaktım bir de sıcaktı kii..
Ay ne çileliymişiz :)
kafein_ canım bir sürü şyi halletmişsiniz hadi gözünüz aydın :) stres azalıyor yavaş yavaş
Olsun ya zaten büyük parçalardan sonrasını evlenince de tamamlarsınız. Stres yapma artık çoğu hazırlık bitmiş. Senin gelinliğin ne alemde ?albümleri gördün heralde.teşekkür ederim canım.bya azaldı ama bende stres dahada arttı evde nası durcak merak ediyorum.ıvır zıvırda bi sürü şey aldım ama koymaya üşendim sadece büyük parçaları attım :)
Kuzucum ben de baktım albüme de maşallah ne çok şey hallolmuş. Stres yapma herşey gayet güzel gidiyo şuan belli ki mis gibi olacak işin sonunda :)albümleri gördün heralde.teşekkür ederim canım.bya azaldı ama bende stres dahada arttı evde nası durcak merak ediyorum.ıvır zıvırda bi sürü şey aldım ama koymaya üşendim sadece büyük parçaları attım :)
Olsun ya zaten büyük parçalardan sonrasını evlenince de tamamlarsınız. Stres yapma artık çoğu hazırlık bitmiş. Senin gelinliğin ne alemde ?
Kuzucum ben de baktım albüme de maşallah ne çok şey hallolmuş. Stres yapma herşey gayet güzel gidiyo şuan belli ki mis gibi olacak işin sonunda :)
Yavaş yavaş halledin işte kuzu ne gerek var sıkıştırmaya . Böyle vakitli ilerlemek daha güzel, ev var neticede ..inşallah canım.evi bi ay önceden döşemek vardı aklımızda ama olmıycak gibi hepsiinin gelmesi zaman alır heralde.beğenmediğin bişey var mı aldıklarım arasından.aynı şeyleri beğeniyoruz ya merak ediyorum senin düşüncelerini :)
Pek bi sevimlilerrr :) Kına şeysi herhalde bu dimiiÇok güzel değil miii
Nikah şekeri, tohum bombasıymış ekince farklı türde bitkiler çıkıyormuş. Ama aynı konsept kınaya da pek tabi uygulanabilir bence :)Pek bi sevimlilerrr :) Kına şeysi herhalde bu dimii
Nikah şekeri, tohum bombasıymış ekince farklı türde bitkiler çıkıyormuş. Ama aynı konsept kınaya da pek tabi uygulanabilir bence :)
Evet gereksiz pahalı ama kendimiz yapabiliriz bence çok çok basit. Tohum koymak zorunda da değiliz içine sonuçtaBunları görmüştüm daha önce ama fiyatları biraz fazla sanırıım
Tohum olduğunu tahmin etmiştiim. Ama bombasını bilmiyordumNikah şekeri, tohum bombasıymış ekince farklı türde bitkiler çıkıyormuş. Ama aynı konsept kınaya da pek tabi uygulanabilir bence :)
Yavaş yavaş halledin işte kuzu ne gerek var sıkıştırmaya . Böyle vakitli ilerlemek daha güzel, ev var neticede ..
Ayrıca hayır aldığın herşeyi ben çok beğendimmm . Sadece belki duvar kağıdı seçimlerim farklı olurdu o kadar. Geri kalan herşey tam da bizlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?