Aman zaten sıkılırsan ilerde çıkarırsın, değiştirirsin falan sorun olacak birşey değil yanii. Güle güle oturun kuzucum :)duvar kağıdı seçimleri biraz cahilliğime geldi.ilk onları seçtim ya.birde katalogda en uygun olanları seçtim.salon oturma odası mutfak yatak odasını yine sevdim de arka odaları sevmiyorum.o da sorun değil zaten biri boş olucak diğeri de ikinci oturma odası olcağı için nası olursa olsun.beğenmene sevindim
Aman zaten sıkılırsan ilerde çıkarırsın, değiştirirsin falan sorun olacak birşey değil yanii. Güle güle oturun kuzucum :)
kuzu yazamadım eşyalarını güle güle kullan inş.öyle olcak canım o iki odayı zaten kullanmam ilerde de çocuk odası olur zaten değiştiririz.teşekkür ederim canım :)
kuzu yazamadım eşyalarını güle güle kullan inş.
kuzu yazamadım eşyalarını güle güle kullan inş.
gitti gidiyordan aldım canım. cemil ipekçinin. ben bu tarz istiyordum. araştırdığımda. en uygunu buydu. genelde her yerde 399 tl ben 289 tl ye aldım canım.canım albümlere bakıyorum yavaş yavaş da yatak örtünü çok sevdim.nerden aldın
gitti gidiyordan aldım canım. cemil ipekçinin. ben bu tarz istiyordum. araştırdığımda. en uygunu buydu. genelde her yerde 399 tl ben 289 tl ye aldım canım.
ilki çok pahalı canım ya. ikincisi daha olabilir bence. benimkinin sanırım başka rengi yok ama 400-500 civarında benzerlerini bulursunbende şunu beğeniyorum da fiyatı malum öyle ya da böyle alsam bile içim acırhttp://www.homesweethome.com.tr/mira-yatak-ortusu-pudra
http://www.homesweethome.com.tr/vanessa-yatak-ortusu bi de bu var biraz daha normal
seninkine bakıyım bi de pudra yada vizonu olursa daha iyi olur.fiyatı uygunmuş
gözün aydın kuzu benimki hala kargoya verilmedi dün verilcekti sözdekızlar dolabım gelmiş buarada
saol canım uzun bir bekleyiş oldu ama çok şükür inş bir sorunda yoktur da beklediğime değer. sen hangi sitedekini almıştın canım blissin aldığınımıgözün aydın kuzu benimki hala kargoya verilmedi dün verilcekti sözde
inşallah kuzu kontrol et iyice,, evet canım ordan aldımsaol canım uzun bir bekleyiş oldu ama çok şükür inş bir sorunda yoktur da beklediğime değer. sen hangi sitedekini almıştın canım blissin aldığınımı
ilki çok pahalı canım ya. ikincisi daha olabilir bence. benimkinin sanırım başka rengi yok ama 400-500 civarında benzerlerini bulursun
evet kuzu sonunda :)
senin yatağına böyle yatak örtüsü olurmu bilemedim. resimde içine doğru koymuşlar ya öyle dahamı iyi olur bilemedim.evet canım çok pahalı gerçekten.bi de cemil ipekçide pudra var yine ama o da 800 lira.beyaz olur mu bilemiyorumki.yatak başlığı biraz pudra gibi.mobilyalar krem
misafirlikse olabilir ama onun dışında pahalı :) ürün güzel ama
kibar güzel :) misafir için yokmuydu kuzu senin @Pixiebelle nin aldıklarıda güzeldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?