2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kızlar hem günlük hem misafirlk yani benim plastik saplılardan var onlar bitince bunları kullanıcam günlük karışık yani

misafir için başka bi takım almıycaksan bunları misafirlik diye düşünebiliriz yani.o zaman olur bu :)

bende tantitoniden bunları aldım.yalnız tatlı kaşığını bulamıyorum internette.burdaki mağazasında da tek tek vardı ama 4 taneydi.inşallah bulabilirim.

bi de bunu aldım indirimdeydi dayanamadım.ihtiyacım olmamasına rağmen aldım

ozmaan oalbilir :) izin verdik :) ama indirimdemiymiş
Normalde 850 falan canım indirimde baya

Aa çok ciciler güle güle kullan canım

güle güle kullan çok şeker bunlar
Normalde 850 falan canım indirimde baya

Aa çok ciciler güle güle kullan canım
indirimdeyse kesinlikle alabilirsin :)

Yani kızlar bende şöyle birşey var onlar kirlendikçe buuna geçicem hem günlük hem misafirlik olacak

Eki Görüntüle 1576172

canım bunlar 6 kişiliktir muhtemelen.bana kalırsa kahvaltı için falan daha iyi oluyo bu plastik saplılar.günlük ve misafir için ayrı çelik 2 takım olsa kullanım açısından daha rahat olur.tabi şuan acelesi yok böyle alıp daha sonra günlük kullanmak için çelik bi takım da alabilirsin.yeterli de bulabilirsin tabi.ben mutfakta yemek hazırlarken falan çok fazla kaşık bulaştırıyorum özellikle misafir geldiği zaman.bi de makinede bekliyolar.annemde fazla olması iyi olur diyo.o yüzden 2 takım aldım

İki kişi olduğumuz için gerek yok gibi geliyor banada işte bu konuda çok kararsız kalıyorum kuzum ya

İki kişi olduğumuz için gerek yok gibi geliyor banada işte bu konuda çok kararsız kalıyorum kuzum ya

evet canım şuan için aciliyeti yok o yüzden, sadece kalabalık misafir geldiğinde lazım olabilir.birde bu plastik saplılar makineye girdikçe bozuluyo.birazda o yüzden çelikleri sürekli kullanmak daha iyi

Ay çok güzelmişşş ama bana pahalı geldi kıyamazdım herhalde.
kibar güzel :) misafir için yokmuydu kuzu senin H happy__ nin aldıklarıda güzeldi
Evet benimki de çok güzel fiyatı da süperdi Hatta o yüzden daha çok seviyorum
Yani kızlar bende şöyle birşey var onlar kirlendikçe buuna geçicem hem günlük hem misafirlik olacak

Eki Görüntüle 1576172
Ay bunlar da çok güzell nereden aldın ne zaman aldın biz hiç görmedik ?

evet canım şuan için aciliyeti yok o yüzden, sadece kalabalık misafir geldiğinde lazım olabilir.birde bu plastik saplılar makineye girdikçe bozuluyo.birazda o yüzden çelikleri sürekli kullanmak daha iyi

İşte ya daha uygun fiyatlı misafirlik alıcam birde ekstra günlük alıcam yada direk hisar yada aryıldız alıp tek set alıcam gelde karar ver devreler yandı artık

Hahah baya önceden almıştım kuzum ondan unutmuşum bile migrostan almıştım. Çok beğendim bende ama yukarıda anlattığım gibi durum belirsiz şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…