2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

aslında iki takım uygun fiyatlı kaliteli bişeyler bulanabiliir.mesela pixiebellanınkiyle nehirin bi takımı aşa yukarı senin alcağın fiyta gelir.ama sen bilirsin canım.hisarınki de çok güzel seninde aklındaydı yanlış hatırlamıyosam. :)

EVet doğru hatırlıyorsun canım benim kafam hiç yerinde değil ama tutuştum eksikler yüzünden

Benimkinin fiyat 350 ya şu sıralar. Ben onu kampanya ve kuponlarla ucuza getirmiştim

BEnde ilkk modeli daha çok beğendim çatalı hariç Almond markası nasıl acaba
Hiç bilmiyorum ki ya Hep ince oldu ya benim çatallar acaba böyle mi baksam dedim birden. Ama evet ilki çok şık, keşke çatalın kesimi düzgün olsaymış

http://www.hepsiburada.com/yetkin-l...AYTKN3?productId=mtsefaytkn3&categoryId=22231

Bunu alıcam idareten kızlar okuduğum yorumlarda gayet iyi fiyatda çok uygun ne diyorsunuz çok soru sordum dimiii
canım o çatalı değişik olandan biizm evin yakınında bir milyoncu tarzı bir yer var oarada var parça parça satıyor. çok güzel duruyo ama kalitesini bilemem tabi. bıçakları olmadığı için bana sıcak gelmedi tam takım alsan daha iyi gibi. nehiri çok araştırdık bir çoğumuz aldık bana o daha güvenişlir geldi şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…