Bu modeli de beğeniyorum ben ama bıçağı yok. Bir de bunun saten olanları varmış aslında değişik olabilirhttp://www.n11.com/nehir-deniz-sade-30-parca-catal-kasik-takimi-bicaksiz-P22895855 bunu buldum birde bak bu düz canım
kalitesi iyiymiş araştırdğım kadarıyla 25 yıl garantili hattacanım o çatalı değişik olandan biizm evin yakınında bir milyoncu tarzı bir yer var oarada var parça parça satıyor. çok güzel duruyo ama kalitesini bilemem tabi. bıçakları olmadığı için bana sıcak gelmedi tam takım alsan daha iyi gibi. nehiri çok araştırdık bir çoğumuz aldık bana o daha güvenişlir geldi şuan
Son bir adet yazıyor gördün di mi?Hahaha bende beğendm kuzum ama henüz almadım
Evet ya cidden çok iyi denk gelmişti. Ben onu baya bi gözüme kestirmiştim pusudaydım, bi anneler günü kampanyasına girdi 90 tl daha ucuza aldım en içime sinen alışverişimnehirinkilerde 200-250 diye hatırlıyorum.600 falan oluyo ikisi.blissin hisardan baktığı 530.50-100 lira arası fark oluyo blisinkiyle.sen iyi almışsın
Onun bıçaklıları da var canım.kalitesi iyiymiş araştırdğım kadarıyla 25 yıl garantili hattaBaktığım nehirinde bıçakları yok
Son bir adet yazıyor gördün di mi?Ona göre yanii
Ama o yetkin lara da güzelmiş baya da uygun ama ben de çatala takılmadan edemedim tabiiAyrıca bir de bıçağı yok tabi o da mühim
Evet ya cidden çok iyi denk gelmişti. Ben onu baya bi gözüme kestirmiştim pusudaydım, bi anneler günü kampanyasına girdi 90 tl daha ucuza aldım en içime sinen alışverişim
Onun bıçaklıları da var canım.
89 olanı da olabilir bak emin olamadım şimdi60 parça olanda var ama dimii
hahah benim baktığım 30 parça ama89 olanı da olabilir bak emin olamadım şimdi
Bir böyle varEvet gördüm öyle diyor
Aman bıçağı olmasın diğer takımınkileri kullanırım olmazmı
60 parça olanda var ama dimii
Aa olmasın mı, o olmadı bak şimdiEvet gördüm öyle diyor
Aman bıçağı olmasın diğer takımınkileri kullanırım olmazmı
Evet ya cidden çok iyi denk gelmişti. Ben onu baya bi gözüme kestirmiştim pusudaydım, bi anneler günü kampanyasına girdi 90 tl daha ucuza aldım en içime sinen alışverişim
Onun bıçaklıları da var canım.
Kızlar bu arada güzel masa örtüm ve yatak örtüm geldi :) Fotoğraf çekmedim şimdi paketin içinde biraz anlamsız olacak belli olmuyor
Bir böyle var
http://www.n11.com/nehir-deniz-model-sade-60-prc-catal-kasik-seti-P52568802
Bir de böyle
http://www.n11.com/nehir-deniz-42-parca-kasik-catal-bicak-takimi-P52904928
Tabi ki ilki daha mantıklı. Ayrıca fiyat da iyi bence.
Yok artıkAa olmasın mı, o olmadı bak şimdiBen onu çok kafaya takmıştım. Hatta ben tatlı bıçağını bile kafaya takmıştım haha
18 parça bu kuzu ama
Tamam normal bıçak takılır da tatlı bıçağı takılır mı arkadaş yaAa olmasın mı, o olmadı bak şimdiBen onu çok kafaya takmıştım. Hatta ben tatlı bıçağını bile kafaya takmıştım haha
Bunlar yakından kaba duruyor ya görmüştüm ben
Ay hesaplı almışsın canım 10 lira için üzme kendinihiç içime sinen bi alışveriş olmadı şu zamana kadar.misafir çatal bıçak takımını da 460a almıştım baya uygun gelmişti.şuan 450 liraya var
bıçakları ayrı baksan varmı acabakalitesi iyiymiş araştırdğım kadarıyla 25 yıl garantili hattaBaktığım nehirinde bıçakları yok
evet uygun gördüm sadece kuzuBunu alsam 128e 539a dğerini alsam baya pahalıya gelecek ya
Yok artıkBenim kafamı neden karıştırıyosun ki
18 parça bu kuzu ama
Yok artıkBenim kafamı neden karıştırıyosun ki
Aaa deme öyle yaptığım kadayıfları künefeleri falanları filanları neyle bölsün eş dost ?Tamam normal bıçak takılır da tatlı bıçağı takılır mı arkadaş yaSen çok uç bi örneksin bence şu anda
Ben english homedan aldım canım çok çok düz bir şey istiyordum yatak örtüsünü, çünkü nevresimin üzerine yarım olarak örtmeyi planlıyorum renk katsın diye. 35e aldım bu aradatamda benim eksiklerim merak ettim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?