2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

kalitesi iyiymiş araştırdğım kadarıyla 25 yıl garantili hatta Baktığım nehirinde bıçakları yok

Hahaha bende beğendm kuzum ama henüz almadım
Son bir adet yazıyor gördün di mi? Ona göre yanii
Ama o yetkin lara da güzelmiş baya da uygun ama ben de çatala takılmadan edemedim tabii Ayrıca bir de bıçağı yok tabi o da mühim

nehirinkilerde 200-250 diye hatırlıyorum.600 falan oluyo ikisi.blissin hisardan baktığı 530.50-100 lira arası fark oluyo blisinkiyle.sen iyi almışsın
Evet ya cidden çok iyi denk gelmişti. Ben onu baya bi gözüme kestirmiştim pusudaydım, bi anneler günü kampanyasına girdi 90 tl daha ucuza aldım en içime sinen alışverişim
kalitesi iyiymiş araştırdğım kadarıyla 25 yıl garantili hatta Baktığım nehirinde bıçakları yok
Onun bıçaklıları da var canım.

Kızlar bu arada güzel masa örtüm ve yatak örtüm geldi :) Fotoğraf çekmedim şimdi paketin içinde biraz anlamsız olacak belli olmuyor

Son bir adet yazıyor gördün di mi? Ona göre yanii
Ama o yetkin lara da güzelmiş baya da uygun ama ben de çatala takılmadan edemedim tabii Ayrıca bir de bıçağı yok tabi o da mühim

Evet gördüm öyle diyor

Aman bıçağı olmasın diğer takımınkileri kullanırım olmazmı

60 parça olanda var ama dimii

hiç içime sinen bi alışveriş olmadı şu zamana kadar.misafir çatal bıçak takımını da 460a almıştım baya uygun gelmişti.şuan 450 liraya var

Bunu alsam 128e 539a dğerini alsam baya pahalıya gelecek ya
Aa olmasın mı, o olmadı bak şimdi Ben onu çok kafaya takmıştım. Hatta ben tatlı bıçağını bile kafaya takmıştım haha
Yok artık Benim kafamı neden karıştırıyosun ki

18 parça bu kuzu ama

Aa olmasın mı, o olmadı bak şimdi Ben onu çok kafaya takmıştım. Hatta ben tatlı bıçağını bile kafaya takmıştım haha
Tamam normal bıçak takılır da tatlı bıçağı takılır mı arkadaş ya Sen çok uç bi örneksin bence şu anda
Bunlar yakından kaba duruyor ya görmüştüm ben
hiç içime sinen bi alışveriş olmadı şu zamana kadar.misafir çatal bıçak takımını da 460a almıştım baya uygun gelmişti.şuan 450 liraya var
Ay hesaplı almışsın canım 10 lira için üzme kendini 400 olsa hadi neyse diyelim

Yok artık Benim kafamı neden karıştırıyosun ki

Haha amaan sen bana bakma kuzu , ama yemek bıçağı işini şey et en azından yaa

Tamam normal bıçak takılır da tatlı bıçağı takılır mı arkadaş ya Sen çok uç bi örneksin bence şu anda
Aaa deme öyle yaptığım kadayıfları künefeleri falanları filanları neyle bölsün eş dost ? Hem çok tatlı görünüyolar ya haha
Bir de evine git ve o tatlışların fotoğraflarını çek!

tamda benim eksiklerim merak ettim :)
Ben english homedan aldım canım çok çok düz bir şey istiyordum yatak örtüsünü, çünkü nevresimin üzerine yarım olarak örtmeyi planlıyorum renk katsın diye. 35e aldım bu arada
http://www.englishhome.com.tr/lena-mikrofiber-cift-kisilik-yatak-ortusu-240x260-krem.html
Böyle kullanıcam mesela http://www.ikea.com.tr/urun-katalog...battaniyeler/00284517/gullregn-ortu-seti.aspx
Masa örtüm de bu http://www.englishhome.com.tr/marissa-baskili-orme-kenarli-masa-ortusu-165x220-seledon.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…