2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

mesele 10 lira değil aslında benim bi türlü hesaplı bi alışveriş yapamamam bi de şu aralar senin gösteripte benim ben vazgeçtim bunu almaktan gereksiz geliyo dediğim şeye taktım kafayı.cookplus pembe mutfak şefi 400 liraydı uygun diye göstermiştin sen.internet mağazasında bitmiş.n11de de 500 lira

evet uygun gördüm sadece kuzu

Hahhaha sağol canım

Eşe dosta misafirlikten vericez işte yaa

Hiç görmedim canım bilmiyorum ki
H happy__ yarın resim bekleriz ama

Ama ambalajı açarsam ben bi daha katlayamam bu masa örtüsünü yaa Kalsa böyle ben ambalajını çekeyim olmaz mı

anladım canım yine çok iyi almışsın.ama benim paraya kıymam lazım biraz.bunun gibi bişey hoş durmaz mobilyama.ama çok şirinler güle güle kullan :)

Senin bahtsızlığın bu galiba. Karar veremiyorsun, karar verdiğinde kampanya bitmiş oluyor :/ Ya ama kaldırabileceğiniz bir masrafsa kendini bu kadar üzmeye gerek yok bence. Ben kaldıramayacağımdan bu kadar didikliyorum valla ne yalan söyleyeyim

anladım canım yine çok iyi almışsın.ama benim paraya kıymam lazım biraz.bunun gibi bişey hoş durmaz mobilyama.ama çok şirinler güle güle kullan :)
Evet canım senin mobilyaya daha ağır bişeyler lazım

aynen öyle oluyo.kararsızlıktan ölücem bigün.şuan kaldırıyo gibi görünsek de artık iyice masraflar arttı ve herşey sadece nişanlımın üzerinde.benimde dikkat etmem didiklemem gerek yani aslında

Haha seni çok iyi anlıyorum kuzucum. Böyle durumlarda açtığın bütüüün sekmeleri kapatıp sakin olmaya çalışmalısın
Akşam ifardan sonra sakinlemiş kafayla tekrar açıp bakıp karar verebilirsin .

Yaa kalıyor işte bende böyle ldumu annem ona kzııyor işte balayından sonra alırsın eksiklerini diyor dalga geçiyor

Yaa kalıyor işte bende böyle ldumu annem ona kzııyor işte balayından sonra alırsın eksiklerini diyor dalga geçiyor
Hahah annelerimizin ruhlarını değiştirmeliyiz o halde Benim ki tam tersidir çünkü. Telaşlı olan benim o hep " o da hallolur, bunu da yaparız , hiç telaşa gerek yok şimdi kalsın" modunda. Ama ben olamıyorum öyle olunca daa fikirler çatışıyor haliyle

AHaha dengeliyorlar ozaman bizi seni sakinleştiren beni de harekete geçiren anneler işte

bende öyleyim birsürü sekme sonra bir amannn yeter deyip hepsini kapatma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…