Tamam normal bıçak takılır da tatlı bıçağı takılır mı arkadaş yaSen çok uç bi örneksin bence şu anda
Bunlar yakından kaba duruyor ya görmüştüm ben
Ay hesaplı almışsın canım 10 lira için üzme kendini400 olsa hadi neyse diyelim
evet uygun gördüm sadece kuzu
Haha amaan sen bana bakma kuzu , ama yemek bıçağı işini şey et en azından yaa
Aaa deme öyle yaptığım kadayıfları künefeleri falanları filanları neyle bölsün eş dost ?Hem çok tatlı görünüyolar ya haha
Bir de evine git ve o tatlışların fotoğraflarını çek!
Aaa deme öyle yaptığım kadayıfları künefeleri falanları filanları neyle bölsün eş dost ?Hem çok tatlı görünüyolar ya haha
Bir de evine git ve o tatlışların fotoğraflarını çek!
OlmazzzAma ambalajı açarsam ben bi daha katlayamam bu masa örtüsünü yaaKalsa böyle ben ambalajını çekeyim olmaz mı
Ben english homedan aldım canım çok çok düz bir şey istiyordum yatak örtüsünü, çünkü nevresimin üzerine yarım olarak örtmeyi planlıyorum renk katsın diye. 35e aldım bu arada
http://www.englishhome.com.tr/lena-mikrofiber-cift-kisilik-yatak-ortusu-240x260-krem.html
Böyle kullanıcam mesela http://www.ikea.com.tr/urun-katalog...battaniyeler/00284517/gullregn-ortu-seti.aspx
Masa örtüm de bu http://www.englishhome.com.tr/marissa-baskili-orme-kenarli-masa-ortusu-165x220-seledon.html
Senin bahtsızlığın bu galiba. Karar veremiyorsun, karar verdiğinde kampanya bitmiş oluyor :/ Ya ama kaldırabileceğiniz bir masrafsa kendini bu kadar üzmeye gerek yok bence. Ben kaldıramayacağımdan bu kadar didikliyorum valla ne yalan söyleyeyimmesele 10 lira değil aslında benim bi türlü hesaplı bi alışveriş yapamamambi de şu aralar senin gösteripte benim ben vazgeçtim bunu almaktan gereksiz geliyo dediğim şeye taktım kafayı.cookplus pembe mutfak şefi 400 liraydı uygun diye göstermiştin sen.internet mağazasında bitmiş.n11de de 500 lira
Eşe dosta misafirlikten vericez işte yaa
Hoff hiç hoşlanmam öyle şeyden hahaAma ambalajı açarsam ben bi daha katlayamam bu masa örtüsünü yaaKalsa böyle ben ambalajını çekeyim olmaz mı
Evet canım senin mobilyaya daha ağır bişeyler lazımanladım canım yine çok iyi almışsın.ama benim paraya kıymam lazım biraz.bunun gibi bişey hoş durmaz mobilyama.ama çok şirinler güle güle kullan :)
Hiçbirini alamaıyorum şuan kararsızlıktanNormal yemek bıçağı olsun ama aa olmaz
Hoff hiç hoşlanmam öyle şeyden haha
Senin bahtsızlığın bu galiba. Karar veremiyorsun, karar verdiğinde kampanya bitmiş oluyor :/ Ya ama kaldırabileceğiniz bir masrafsa kendini bu kadar üzmeye gerek yok bence. Ben kaldıramayacağımdan bu kadar didikliyorum valla ne yalan söyleyeyim
http://pamfilyayatakortuleri.com.tr/?page_id=29 bu nasıl ?aynen öyle oluyo.kararsızlıktan ölücem bigün.şuan kaldırıyo gibi görünsek de artık iyice masraflar arttı ve herşey sadece nişanlımın üzerinde.benimde dikkat etmem didiklemem gerek yani aslında
Yaa kalıyor işte bende böyle ldumu annem ona kzııyor işte balayından sonra alırsın eksiklerini diyor dalga geçiyorHaha seni çok iyi anlıyorum kuzucum. Böyle durumlarda açtığın bütüüün sekmeleri kapatıp sakin olmaya çalışmalısın
Akşam ifardan sonra sakinlemiş kafayla tekrar açıp bakıp karar verebilirsin .
Hahah annelerimizin ruhlarını değiştirmeliyiz o haldeYaa kalıyor işte bende böyle ldumu annem ona kzııyor işte balayından sonra alırsın eksiklerini diyor dalga geçiyor
AHaha dengeliyorlar ozaman bizi seni sakinleştiren beni de harekete geçiren anneler işteHahah annelerimizin ruhlarını değiştirmeliyiz o haldeBenim ki tam tersidir çünkü. Telaşlı olan benim o hep " o da hallolur, bunu da yaparız , hiç telaşa gerek yok şimdi kalsın" modunda. Ama ben olamıyorum öyle olunca daa fikirler çatışıyor haliyle
kafeine yazdım canım önceki sayfada olması lazımOlmazzzHahah bozma kuzu zatenn ben yatak örtünü hatırlmıorm ama netten resmi yokmu
Ben de katlamaktan hoşlanmam. Bi lastikli çarşaf bi masa örtüsüHoff hiç hoşlanmam öyle şeyden haha
Bütün sayfanın linki geldi
kafeine yazdım canım önceki sayfada olması lazım
Ben de katlamaktan hoşlanmam. Bi lastikli çarşaf bi masa örtüsü
Bütün sayfanın linki geldi
bende öyleyim birsürü sekme sonra bir amannn yeter deyip hepsini kapatmaHaha seni çok iyi anlıyorum kuzucum. Böyle durumlarda açtığın bütüüün sekmeleri kapatıp sakin olmaya çalışmalısın
Akşam ifardan sonra sakinlemiş kafayla tekrar açıp bakıp karar verebilirsin .
aynısını yaptım iştebende öyleyim birsürü sekme sonra bir amannn yeter deyip hepsini kapatma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?