İçlerinde en sadesi o valla :) Ama ben sevemiyorum bu örtüleri bi türlü. Neyseki bi masraftan kurtulmuş oluyorum böylecemahinur du benim dediğim :) benimkine benziyoda
güzel şeyler varda parası acep :)mahinur du benim dediğim :) benimkine benziyoda
İçlerinde en sadesi o valla :) Ama ben sevemiyorum bu örtüleri bi türlü. Neyseki bi masraftan kurtulmuş oluyorum böylece
annem benim modeli 400-500 arası almıştı heraldegüzel şeyler varda parası acep :)
jessika güzelmiş :)
Evet aileler bazı konularda ısrarcı oluyor cidden :) Aman zaten 1 ay örtersin 2 ay örtersin sonra da unutulur. Çok şükür öyle karışan bi kayınvalidem yok, annem de bu konuda bir şey demedi ama düdüklü al diye baya diretmiştievet benimkide ona benziyodu açık renk kremdi banada annem atmıştı da en sadesini seçmiştim yatak örtüsüz olmazmıs annem öyle der
Benim bide böyle bi set vardı onuda kayınvalidem almıştı sağlı sollu sıkıştırıyolar
aaa ben hiç bişey demiyorum madem çok istiyolar alın napiim diyorumEvet aileler bazı konularda ısrarcı oluyor cidden :) Aman zaten 1 ay örtersin 2 ay örtersin sonra da unutulur. Çok şükür öyle karışan bi kayınvalidem yok, annem de bu konuda bir şey demedi ama düdüklü al diye baya diretmiştiSonuçta aldım kolay da kullanılıyormuş hem sevdim.
jessika güzelmiş :)
Benim bide böyle bi set vardı onuda kayınvalidem almıştı sağlı sollu sıkıştırıyolarözel gün ?
kafein_ gelin home a baktınmı hiç benim yatak örtüm ordan
değişiklik olur ya kullanılır :) ben sürekli yatak örtüsünü kullanırım zaten ama hangisiniBende jessicayı beğenmiştim :) Doğum falan dediler aldırdılar ama ben arada sererim herhalde
Gözün aydıın :)dolabı çok şükür kargoya vermişler :)
gösterdiğin modeldeki örtü çok güzel durmuş, kremde olabilir amatüm sayfa çıktı ama beril ve bihter güzel.satışı yok heralde ama n11den falan bakarım.birde benim yatağıma sence pudra mı krem mi olur.perdenin fonlarını koyu gül kurusu gibi bi renk alabilirim.duvarda krem bej gibi bişey.
saoll canıms :) nişanlıma yolladım süpriz olsunGözün aydıın :)
gösterdiğin modeldeki örtü çok güzel durmuş, kremde olabilir ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?