Haha bende de iki tane günlük var birde bu değiştirere dğiştire kullanırız artıkdeğişiklik olur ya kullanılır :) ben sürekli yatak örtüsünü kullanırım zaten ama hangisini
Haha bende de iki tane günlük var birde bu değiştirere dğiştire kullanırız artık
Çok şık canım
Rica ederim canımay sağol çok yardımcı oldun gül kurusunu alabilirim biraz daha bakıyım da :)
Haha bende de iki tane günlük var birde bu değiştirere dğiştire kullanırız artık
Çok şık canım
evet bende işe gelene kadar terledimmGünaydın kızlaar hava çok sıcak bayiliicim
Allah dışarda güneşin alnında çalışanlara yardım etsinevet bende işe gelene kadar terledimm
Aa evet canım bendiim. Ama aynı fiyat yaa , hatta n11 de biraz daha uyguna da vardı sanki bir bakayım hemen teşekkür ederim kuzu :)Mrs Pink bunlardan düşünen sendin heralde dimi
http://www.trendyol.com/cift-Kisilik-Pamuk-Saten/UrunDetay/35983/11977667/Ev--Yasam
Ayy yine mii, çok feciii . Allah kolaylık versin kuzucuumBen yine sahura kalkamadımm midem zıplıyor
Ben yine sahura kalkamadımm midem zıplıyor
Bende almıştım bundan ozamanlar days in colors vardı turkuaz krem benimki deAa benim minnoş da burdaymışhttp://www.trendyol.com/Dantela-cif...trol-Turkuaz-0027911/UrunDetay/35983/11977655
Bu benim ilk çeyizlerimden biridir. Üstünden baya zaman geçmiş duygulandım şuanAma bu kadar para vermişmiydim acaba diye düşünüyorum bir yandan
Bende almıştım bundan ozamanlar days in colors vardı turkuaz krem benimki de
Haha o zamanlar falan demeye başladık
Benimki ne markaydı acaba ya, ama bunun tıpkısının aynısı ya
Çok meraklandım eve gidince ilk iş ona bakıcam
Kızlar çoğunuzun düğünü yaklaştı duygularınız nasıl. Etrafınızın size yaklaşımları nasıl ben çok daralıyorum . Birde etrafım sürekli evlilik kolay değil yok bida eve dönemzsin eskisi gibi olamazsın diyor. Kimsenin yüzü gülmüyor çok kötü hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?