Bi tek onun yerini biliyorum herhalde kuzuYaa üstünden zaman geçti baya ben nerede onu bile bilmiyorum. Cumartesi eve tekstil eşyalarından götürücem çıkar belki ortaya sen azından yerini biliyorsun
Canım ben de @blisss gbi düşünüyorum. Çok stresliyim şu sıra ara ara duruluyor olsamda genel ruh halim stres içinde..Kızlar çoğunuzun düğünü yaklaştı duygularınız nasıl. Etrafınızın size yaklaşımları nasıl ben çok daralıyorum . Birde etrafım sürekli evlilik kolay değil yok bida eve dönemzsin eskisi gibi olamazsın diyor. Kimsenin yüzü gülmüyor çok kötü hissediyorum
Kızlar çoğunuzun düğünü yaklaştı duygularınız nasıl. Etrafınızın size yaklaşımları nasıl ben çok daralıyorum . Birde etrafım sürekli evlilik kolay değil yok bida eve dönemzsin eskisi gibi olamazsın diyor. Kimsenin yüzü gülmüyor çok kötü hissediyorum
Bende acayip stresliyim birazda asabi sanırımKızlar çoğunuzun düğünü yaklaştı duygularınız nasıl. Etrafınızın size yaklaşımları nasıl ben çok daralıyorum . Birde etrafım sürekli evlilik kolay değil yok bida eve dönemzsin eskisi gibi olamazsın diyor. Kimsenin yüzü gülmüyor çok kötü hissediyorum
Bi tek onun yerini biliyorum herhalde kuzuYerini bilmediğim o kadar çok şey var ki her bazanın altında her dolabın içinde her kuytu köşeye bişey sıkıştırılmış vaziyette. Sandığı da unutmamak gerek tabii
Toplarken nereden ne çıkacak merak konusu
Buaralar çok bunaldım ciddi ciddi evlenmekten vazgeçmeyi düşünüyorum. Çünkü tekbaşıma herşeyi göğüslemeye çalışıyorum. Nişanlım birtek maddi anlamda sıkışıyor bense ham maddi hem manevi
Ayy ihih evet o da var aynenEvet evet her yerden birşeyler çıkıyor hatta unuttuğum şeyleri görünce seviniyorum aa buda varmış diye
Evet evet her yerden birşeyler çıkıyor hatta unuttuğum şeyleri görünce seviniyorum aa buda varmış diye
Canım evlilik öncesi sendrom bunlar arada bana da oluyor üzme tatlı canını herşey olacağına varır
Hahahha ay çok komik oluyor ciddenben geçen gün runner buldum da nasıl sevindim altın bulmuş gibiydim
Ayyy hahah çok güldüm bunaben geçen gün runner buldum da nasıl sevindim altın bulmuş gibiydim
Bakalım bugün neler bulucamHahahha ay çok komik oluyor cidden
umut dünyası çıkar belki kuzuAyyy hahah çok güldüm bunaRunner çıkmaz benden ya keşke çıksaydı bak
Ya küçük parçaları toplamak gerekiyor dimiBakalım bugün neler bulucamartık büyük kolilere koymam lazım eşyalarımı
evet benim bi sürü küçük parça var onları büyük kolilerde birleştirmem lazımYa küçük parçaları toplamak gerekiyor dimi
Benimde öyle of o da ayrı bir iş yine birşey çıktı bakevet benim bi sürü küçük parça var onları büyük kolilerde birleştirmem lazım
evet enerjin varmı benim kalmadı sanırımBenimde öyle of o da ayrı bir iş yine birşey çıktı bak
Hahah herkes rahatlayacak yani sen evlenincebazen bende aldıklarımı unutuyorum.odamda yerden tavana kadar 3 tane büyük karton kutu kulesi vardı.hepsini ablamların evine götürdük artık yer kalmadığı için.yine duvarın yarısına kadar geldi 3 sıra.birde babannemle dedem sağolsun sandıksız olmaz diye bana sandık aldılar.üstüne birde sözde gelen orta boy var.bohçalarla birlikte onlarda babannemlerde duruyo.ben gidince herkesin evinde bi boşluk olucak
Ay hayır almadım ya, dün yine kedinin ciğere baktığı gibi bakındım runnerlara falan ama sadece bakmakla yetindim. Bir cesaret alsam mı ki şimdiumut dünyası çıkar belki kuzusen bi ara alıyodun sanki runner almadınmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?