2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Yaa üstünden zaman geçti baya ben nerede onu bile bilmiyorum. Cumartesi eve tekstil eşyalarından götürücem çıkar belki ortaya sen azından yerini biliyorsun
Bi tek onun yerini biliyorum herhalde kuzu Yerini bilmediğim o kadar çok şey var ki her bazanın altında her dolabın içinde her kuytu köşeye bişey sıkıştırılmış vaziyette. Sandığı da unutmamak gerek tabii
Toplarken nereden ne çıkacak merak konusu

Canım ben de @blisss gbi düşünüyorum. Çok stresliyim şu sıra ara ara duruluyor olsamda genel ruh halim stres içinde..
Benim çevrem o tür yorumlar yapmıyor bana, annem de duygulanıyor tabii ki çok çaktırmamaya çalışsa da her cümlesinin altında fark ediliyo bu durum ..Ayrıca evlilik kolay değildir mutlaka ama zorluğu ekstra sorumuluklar alacak olan hem maddi ham manevi olarak. Baba evine dönme mevzusuna gelince deherşey insanlar için Allah korusun , başa gelmesin inşallah ama bişeyler oraya sürüklediğinde sığınılacak ilk liman orasıdır tabii ki. Çok eski bir kafa yani diğeri.

dün babam sen gidince biz napıcaz falan dedi.2 ablam evlendi, erkek kardeşim evde sadece yemek yer ve gider.yani evde tek ortalıkta olan çocuk benim.bana da yavaş yavaş bi duygusallık basmaya başladı.o kadar sene ailemin yanında yaşamaya çok alışmışım.birde stres var tabi.ama ailemin yüzü gülüyo ilk başta istememelerine rağmen.o bi daha eve dönemezsin düşünceleri çok yanlış bence.insanın başına herşey gelebilir.ayrıca artık koca koca insanlarız, tek başına da kendi ayaklarının üzerinde durabilir herkes.kimse kimseye dönmek mecburiyetinde de değil.duymamaya çalış canım sen bunları

Buaralar çok bunaldım ciddi ciddi evlenmekten vazgeçmeyi düşünüyorum. Çünkü tekbaşıma herşeyi göğüslemeye çalışıyorum. Nişanlım birtek maddi anlamda sıkışıyor bense ham maddi hem manevi

Bende acayip stresliyim birazda asabi sanırım etrafa çok takılma ya eskidendi o dönemezsin şeyleri Allah tabiki yaşatmasın da sonuçta bu yeni kurulan bi yuva sonunu neden böyle düşünelimki mutluyuzki evleniyoruz neden mutsuz olucak diye düşünelim canm bence duyma sen onları

Evet evet her yerden birşeyler çıkıyor hatta unuttuğum şeyleri görünce seviniyorum aa buda varmış diye

Canım evlilik öncesi sendrom bunlar arada bana da oluyor üzme tatlı canını herşey olacağına varır

ben geçen gün runner buldum da nasıl sevindim altın bulmuş gibiydim

bazen bende aldıklarımı unutuyorum.odamda yerden tavana kadar 3 tane büyük karton kutu kulesi vardı. hepsini ablamların evine götürdük artık yer kalmadığı için.yine duvarın yarısına kadar geldi 3 sıra.birde babannemle dedem sağolsun sandıksız olmaz diye bana sandık aldılar.üstüne birde sözde gelen orta boy var.bohçalarla birlikte onlarda babannemlerde duruyo.ben gidince herkesin evinde bi boşluk olucak

Hahah herkes rahatlayacak yani sen evlenince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…