2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

neyseki ekstra yer varmış benim bütün odaların kapı arkaları, kapalı balkon ve baza altları dolu, annem taşısakta artık bende temizliğimi yapsam diyo sürekli

Ay hayır almadım ya, dün yine kedinin ciğere baktığı gibi bakındım runnerlara falan ama sadece bakmakla yetindim. Bir cesaret alsam mı ki şimdi
uygun olanlardan alınır ya bende uygun almıştım zamanında renkli renkli güzel olur ya azıcık içimiz açılır

neyseki ekstra yer varmış benim bütün odaların kapı arkaları, kapalı balkon ve baza altları dolu, annem taşısakta artık bende temizliğimi yapsam diyo sürekli

zaten evde çok eşya var balkonlarda kapalı değil.koycak bi yer olmayınca mecburen indirdik.anneme kalsa yer yok diye çeyiz aldırmıycak bana.aslında götürüp eve de koyabilirdik ama adet işte çeyiz çıkıcak

uygun olanlardan alınır ya bende uygun almıştım zamanında renkli renkli güzel olur ya azıcık içimiz açılır
Şunlara bakıyordum hep işte ne dersiniiz
https://www.evidea.com/bc-home-gupurlu-runner-rrg08-40x150-cm-tbc575/p/246091
https://www.evidea.com/bc-home-gupurlu-runner-rrg06-40x150-cm-tbc573/p/246089?refKey=PwnuE3VWI
Yaa bu da çok tatlı göründü gözüme bi de arada ikimiz için çıkartıversem ne olur ki https://www.evidea.com/beauty-crafts-002-country-runner-TBC806/p/352863?refKey=PlS14WrAb

Benim baştakilere benzer var kuzu çok şık pembesi bi de sondaki renkli de şirin :) kahvaltılarda falan nede güzel olur

3üde çok ciciii fiyatlarıda uygun kuzu alabilirsin aslında
Hadi ya o biraz daha ekruya yakın sandım
Yok canım beyaz hepsi
Ben de 2 ve 3 ü beğendim kuzucuğuum :)
Hepsinimi alsam acaba

Merhaba kızlar hep okuyorum bu topiği, ben de 2015 gelini olacağım inşallah :) Herkes sevdiceğine hayırlısıyla kavuşsun. Nikahım eylülde, düğünüm ekimde. Şu an hazırlıkların en stresli anlarını yaşıyorum cinnet geçirip ortalığı herkese dar ediyorum

Bekarken oturduğum evde oturacağız, eski eşyaları çıkardık evden şu an evi tamamen boşaltıp ıvır zıvırları temizlemeye çalışıyorum ama bitmiyo bitmiyo.. O kadar çok kullanmadığım giysi, defter kitap, ıvır zıvır varmış ki. Atıcam vericem diye diye resmen enerjimi sömürüyor ve asıl işleri halledemeden çöküp kalıyorum.

Nişanlım işten geç çıktığı ve ramazan olduğu için yardım edemiyor, onun ailesi uzakta gelemiyor. Benim ailem uzakta olmasına rağmen geldi tüm taşıma-taşınma eşya alma işlerini halletti. Onlar olmasa hiiiiçbirşey yapamazmışım çok üşengecim

Gelinliğim içime sinecek mi, mobilyalar istediğimiz gibi üretilecek mi, öyle mi böyle mi o mu bu mu karar vermek lazım derken oynattım ben Herşey o kadar gözümde büyüyor ki, yeni gelecek eşyaların tozunu alma düşüncesi bile beni germeye yetiyor. Noldum ben böyle bana bir tavsiye

Alayım o zaman, beyaz kalsın şimdilik tasarruflu olayı.m. Diğerlerini aliym madem o da olsun bitsin

Hahah çok mantıklı aslında , ben de kararsız kaldığımda hep öyle yapmak istiyorum ama olmuyor tabiii
Al canım al fiyat iyiymiş kaçırma Keşke öyle bir şansmız olsa dimi karar veremeyince hepsini alsak ahah gerçi o kadar eşya nereye sığar saray lazım bize ancak

Al canım al fiyat iyiymiş kaçırma Keşke öyle bir şansmız olsa dimi karar veremeyince hepsini alsak ahah gerçi o kadar eşya nereye sığar saray lazım bize ancak
Hahah ay evet her türlü problemiz yani RTE nin sarayında bir oda kiralayıversek o da bizi aşar . Yok sen bir tanesiyle idare ediver en iyisi Ne kadarmış fiyatları uygun mu seninkilerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…