Aman istemem rte nin odasınıHahah ay evet her türlü problemiz yaniRTE nin sarayında bir oda kiralayıversek o da bizi aşar . Yok sen bir tanesiyle idare ediver en iyisi Ne kadarmış fiyatları uygun mu seninkilerin
HahahAman istemem rte nin odasınıbir tane alırım ben iki model 160 iki model 175 canım hangisi diye sor şuan hatırlamıorum geçmişe bakmam lazım
Hahah evet çok şükürHahahen azından 2 ile başlamıyor rakamlar ona da şükürr
Şunlara bakıyordum hep işte ne dersiniiz
https://www.evidea.com/bc-home-gupurlu-runner-rrg08-40x150-cm-tbc575/p/246091
https://www.evidea.com/bc-home-gupurlu-runner-rrg06-40x150-cm-tbc573/p/246089?refKey=PwnuE3VWI
Yaa bu da çok tatlı göründü gözüme bi de arada ikimiz için çıkartıversem ne olur kihttps://www.evidea.com/beauty-crafts-002-country-runner-TBC806/p/352863?refKey=PlS14WrAb
Hoşgeldin, hayırlı olsun sıkma canını dicem ama pek mümkün olmuyo ama iyi yönünden bak düğün ekimde çok zamanın var dahaMerhaba kızlar hep okuyorum bu topiği, ben de 2015 gelini olacağım inşallah :) Herkes sevdiceğine hayırlısıyla kavuşsun. Nikahım eylülde, düğünüm ekimde. Şu an hazırlıkların en stresli anlarını yaşıyorum cinnet geçirip ortalığı herkese dar ediyorum
Bekarken oturduğum evde oturacağız, eski eşyaları çıkardık evden şu an evi tamamen boşaltıp ıvır zıvırları temizlemeye çalışıyorum ama bitmiyo bitmiyo.. O kadar çok kullanmadığım giysi, defter kitap, ıvır zıvır varmış ki. Atıcam vericem diye diye resmen enerjimi sömürüyor ve asıl işleri halledemeden çöküp kalıyorum.
Nişanlım işten geç çıktığı ve ramazan olduğu için yardım edemiyor, onun ailesi uzakta gelemiyor. Benim ailem uzakta olmasına rağmen geldi tüm taşıma-taşınma eşya alma işlerini halletti. Onlar olmasa hiiiiçbirşey yapamazmışım çok üşengecim
Gelinliğim içime sinecek mi, mobilyalar istediğimiz gibi üretilecek mi, öyle mi böyle mi o mu bu mu karar vermek lazım derken oynattım benHerşey o kadar gözümde büyüyor ki, yeni gelecek eşyaların tozunu alma düşüncesi bile beni germeye yetiyor. Noldum ben böyle bana bir tavsiye
Ay benim param varmı ki sanki kuzu3.yü çok sevdim bende alabilirim tabi param olursa
Hahah bir dert dahaŞimdi buna uygun paspas bulmak lazım
Almadın mı yoksa geçen günkünüŞimdi buna uygun paspas bulmak lazım
aynen kuzu al gitsin araştırdın mı en uygun burasımı :)E alayım gitsin madem ya fiyatta uygun di mi?
henüz almadım ama ilerleyen saatlerde alıcamAy benim param varmı ki sanki kuzuZorluyoruz işte yapacak birşey yok
Hahah bir dert dahaAldın mı onlardan birini kii
Almadın mı yoksa geçen günkünü
Evet kuzu daha önce bakmıştım n11.de falan 29 lira , güya kargo bedava yapmışlar ordaaynen kuzu al gitsin araştırdın mı en uygun burasımı :)
Kartını çıkarmaya mı üşeniyorsun yoksaaaahenüz almadım ama ilerleyen saatlerde alıcam
gösterdin ya cocodanhenüz almadım ama ilerleyen saatlerde alıcam
Ne hangisiii hatırlamıyorum
olsun kuzu beş lira beş liradırEvet kuzu daha önce bakmıştım n11.de falan 29 lira , güya kargo bedava yapmışlar orda5 lira kardayım yani hepi topu
Hahahha olabilirKartını çıkarmaya mı üşeniyorsun yoksaaaa
gösterdin ya cocodan
Tahmin etmek zor değil tabii artıkHahahha olabilir
Ben de öyle düşünüyorum kuzuolsun kuzu beş lira beş liradır
Hoşgeldin, hayırlı olsun sıkma canını dicem ama pek mümkün olmuyo ama iyi yönünden bak düğün ekimde çok zamanın var daha
fiyatlar ne kuzuSizlere yeni bir soruyla geliyorum kızçeler karar veremiyorum
Eki Görüntüle 1576832 Eki Görüntüle 1576833 Eki Görüntüle 1576834 Eki Görüntüle 1576835 Eki Görüntüle 1576838
hayırlı olsun. hoşgeldin aramıza. hepimizdeki ruh hali bu canım sadece sana özel bir şey değil merak etme. öyle yada böyle bişiler olacak o ev kurulacak diye düşünüyorum artık :)Merhaba kızlar hep okuyorum bu topiği, ben de 2015 gelini olacağım inşallah :) Herkes sevdiceğine hayırlısıyla kavuşsun. Nikahım eylülde, düğünüm ekimde. Şu an hazırlıkların en stresli anlarını yaşıyorum cinnet geçirip ortalığı herkese dar ediyorum
Bekarken oturduğum evde oturacağız, eski eşyaları çıkardık evden şu an evi tamamen boşaltıp ıvır zıvırları temizlemeye çalışıyorum ama bitmiyo bitmiyo.. O kadar çok kullanmadığım giysi, defter kitap, ıvır zıvır varmış ki. Atıcam vericem diye diye resmen enerjimi sömürüyor ve asıl işleri halledemeden çöküp kalıyorum.
Nişanlım işten geç çıktığı ve ramazan olduğu için yardım edemiyor, onun ailesi uzakta gelemiyor. Benim ailem uzakta olmasına rağmen geldi tüm taşıma-taşınma eşya alma işlerini halletti. Onlar olmasa hiiiiçbirşey yapamazmışım çok üşengecim
Gelinliğim içime sinecek mi, mobilyalar istediğimiz gibi üretilecek mi, öyle mi böyle mi o mu bu mu karar vermek lazım derken oynattım benHerşey o kadar gözümde büyüyor ki, yeni gelecek eşyaların tozunu alma düşüncesi bile beni germeye yetiyor. Noldum ben böyle bana bir tavsiye
fiyatlar ne kuzu
hayırlı olsun. hoşgeldin aramıza. hepimizdeki ruh hali bu canım sadece sana özel bir şey değil merak etme. öyle yada böyle bişiler olacak o ev kurulacak diye düşünüyorum artık :)
Hoşgeldin :)Hoşbuldum, düğün ekimde ama ev görmeye herkes eylülde gelecek o yüzden tamamlamaya çalışıyorum. Kararsızlıklardan ve düşünmekten bıktım artık koyverdim gitsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?