2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Hahah ay evet her türlü problemiz yani RTE nin sarayında bir oda kiralayıversek o da bizi aşar . Yok sen bir tanesiyle idare ediver en iyisi Ne kadarmış fiyatları uygun mu seninkilerin
Aman istemem rte nin odasını bir tane alırım ben iki model 160 iki model 175 canım hangisi diye sor şuan hatırlamıorum geçmişe bakmam lazım

Hoşgeldin, hayırlı olsun sıkma canını dicem ama pek mümkün olmuyo ama iyi yönünden bak düğün ekimde çok zamanın var daha

Hoşgeldin, hayırlı olsun sıkma canını dicem ama pek mümkün olmuyo ama iyi yönünden bak düğün ekimde çok zamanın var daha

Hoşbuldum, düğün ekimde ama ev görmeye herkes eylülde gelecek o yüzden tamamlamaya çalışıyorum. Kararsızlıklardan ve düşünmekten bıktım artık koyverdim gitsin.

fiyatlar ne kuzu
hayırlı olsun. hoşgeldin aramıza. hepimizdeki ruh hali bu canım sadece sana özel bir şey değil merak etme. öyle yada böyle bişiler olacak o ev kurulacak diye düşünüyorum artık :)

fiyatlar ne kuzu

hayırlı olsun. hoşgeldin aramıza. hepimizdeki ruh hali bu canım sadece sana özel bir şey değil merak etme. öyle yada böyle bişiler olacak o ev kurulacak diye düşünüyorum artık :)

Hoşbuldum teşekkür ederim :) Çeyiz alışverişimi bile durdurdum artık, herşeyden yetecek kadar var fazla hiçbir şey almıyorum sırf nereye koyacağım korkumdan Yapıyoruz yapıyoruz yine yapacak karar verecek bişeyler çıkıyo..

Hoşbuldum, düğün ekimde ama ev görmeye herkes eylülde gelecek o yüzden tamamlamaya çalışıyorum. Kararsızlıklardan ve düşünmekten bıktım artık koyverdim gitsin.
Hoşgeldin :)
Diğer arkadaşların söylediğinden farklı birşey diyemiyorum ben de. Benim düğünde eylülde ve daha hallolması gereken onlarca şey var. Hepimiz detaylarda baoğulmuş durumdayız ve stres hat safhada haliyle . Bu ruh halinden kaçış yok yani o düğün olmadan . O yüzden kendini biraz rahatlatmaya çalışmalısın, yani bir şekilde olacak artık öyle ya da böyle. Herkes nasıl yaptıysa biz de yaparız diye düşünmeye çalışıyorum bende :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…