- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Benim bi ay sonra ama hala hazır değil :) sıkma kendiniHoşbuldum, düğün ekimde ama ev görmeye herkes eylülde gelecek o yüzden tamamlamaya çalışıyorum. Kararsızlıklardan ve düşünmekten bıktım artık koyverdim gitsin.
en güzeli boşver en aciller ve yetecek kadar olsun tamamdır :)Hoşbuldum teşekkür ederim :) Çeyiz alışverişimi bile durdurdum artık, herşeyden yetecek kadar var fazla hiçbir şey almıyorum sırf nereye koyacağım korkumdanYapıyoruz yapıyoruz yine yapacak karar verecek bişeyler çıkıyo..
biraz geç oldu ama yazdım canım biraz önce :)curlygirl dolap nasıldı hiç demiyosun ?? :)
Şaşırmadın dimiiTahmin etmek zor değil tabii artık
Ben de öyle düşünüyorum kuzuAldım gitti bakalım ne çıkacak
Hoşbuldum, düğün ekimde ama ev görmeye herkes eylülde gelecek o yüzden tamamlamaya çalışıyorum. Kararsızlıklardan ve düşünmekten bıktım artık koyverdim gitsin.
fiyatlar ne kuzu
hayırlı olsun. hoşgeldin aramıza. hepimizdeki ruh hali bu canım sadece sana özel bir şey değil merak etme. öyle yada böyle bişiler olacak o ev kurulacak diye düşünüyorum artık :)
160-175 canım. Yatak örtüsü çok güzell güle güle kullan rengi çok tatlııkızlar bu arada işlere biraz ağırlık verince anca geldim :) dün dolabımız gelmişti ya açtık baktık sıkıntısız gözüküyor. eve götüremedik ama bayramda artık diğer eşyalarla birlikte götürüp kurmayı düşünüyoruz. birde dün gösterdiğim halıyı akşam mağazada baktım beğendik ikimizde birazda halı bakmaktan sıkıldığım için hemen aldım n11'den, bakalım ne zamana gelir :) ayrıca bir komşumuz bayadır ne eksiğin var alıyım diyordu bende tabiki bişi demiyordum ve kendisi gitmiş madamecoco'dan yatak örtüsü almış saolsun :) resimdeki. günlük için kullanmaya yoktu süper oldu bu :) benden haberler bunlar :)
Hoşgeldin :)
Diğer arkadaşların söylediğinden farklı birşey diyemiyorum ben de. Benim düğünde eylülde ve daha hallolması gereken onlarca şey var. Hepimiz detaylarda baoğulmuş durumdayız ve stres hat safhada haliyle . Bu ruh halinden kaçış yok yani o düğün olmadan . O yüzden kendini biraz rahatlatmaya çalışmalısın, yani bir şekilde olacak artık öyle ya da böyle. Herkes nasıl yaptıysa biz de yaparız diye düşünmeye çalışıyorum bende :)
güle güle kullan canım :) dolapta sorun olmamasıda iyi olmuş :) e mutfak koridor için almışmıydın ?kızlar bu arada işlere biraz ağırlık verince anca geldim :) dün dolabımız gelmişti ya açtık baktık sıkıntısız gözüküyor. eve götüremedik ama bayramda artık diğer eşyalarla birlikte götürüp kurmayı düşünüyoruz. birde dün gösterdiğim halıyı akşam mağazada baktım beğendik ikimizde birazda halı bakmaktan sıkıldığım için hemen aldım n11'den, bakalım ne zamana gelir :) ayrıca bir komşumuz bayadır ne eksiğin var alıyım diyordu bende tabiki bişi demiyordum ve kendisi gitmiş madamecoco'dan yatak örtüsü almış saolsun :) resimdeki. günlük için kullanmaya yoktu süper oldu bu :) benden haberler bunlar :)
teşekkür ederim canım. halı sadece salon ve yemek odası için diğerleri daha duruyor ama kafamda bir yerde var hafta sonuda onları halledicem. bu tarz dolapları seviyoruz biz canım ya. daha önce benim odama almışık severek kurduk :) bunuda hemen kurmak istedik ama eve götüremediğimizden kaldı : ) banyo takımının fiyat çokmuş kuzu ya :)Şaşırmadın dimii
Hoşgeldin hepimiz aynı stresi yaşıyoruz ama bir şekilde olacak tamamlanacak balayını düşün ve rahatla
160-175 canım. Yatak örtüsü çok güzell güle güle kullan rengi çok tatlııHalınıda almışsın oh ne güzel bir eksik daha gitti Dolabı kurmak uzun sürüyor bilgin olsun
tşkler canım. yok canım. evin yakınında bir halıcı var yolluklarını beğenmişitm gözüme kestirdiğim bi kaç tane var onlardan alıcam onları hafta sonu. koridora 80-150+80-300 lazım birde yatak odasına 80-150 lazım mutfak 100-200 lazım bakalım artık :)güle güle kullan canım :) dolapta sorun olmamasıda iyi olmuş :) e mutfak koridor için almışmıydın ?
Ne güzel ben o kadar bakmama rağmen netleştiremedimtşkler canım. yok canım. evin yakınında bir halıcı var yolluklarını beğenmişitm gözüme kestirdiğim bi kaç tane var onlardan alıcam onları hafta sonu. koridora 80-150+80-300 lazım birde yatak odasına 80-150 lazım mutfak 100-200 lazım bakalım artık :)
Mis gib haberlerle gelmişsin kuzu tebrikler :)Halı da aradan çıkmış oldu teslim aldıktan sonra onunda yükü kalkar üstünden. Yatak örtüsü de çok güzelmiş komşuyu tebrik ediyorumkızlar bu arada işlere biraz ağırlık verince anca geldim :) dün dolabımız gelmişti ya açtık baktık sıkıntısız gözüküyor. eve götüremedik ama bayramda artık diğer eşyalarla birlikte götürüp kurmayı düşünüyoruz. birde dün gösterdiğim halıyı akşam mağazada baktım beğendik ikimizde birazda halı bakmaktan sıkıldığım için hemen aldım n11'den, bakalım ne zamana gelir :) ayrıca bir komşumuz bayadır ne eksiğin var alıyım diyordu bende tabiki bişi demiyordum ve kendisi gitmiş madamecoco'dan yatak örtüsü almış saolsun :) resimdeki. günlük için kullanmaya yoktu süper oldu bu :) benden haberler bunlar :)
Neredeyse harfi ahrfine aynı şeyleri hissediyorum gerçekten. Bu ara olmadık yerlere olmadık paralar kaptırdık ve şöyle bir durumda moraller alt üst oldu tabii. İnsan sinirlerine engel olamıyor o durumda ama gidend e gitti artık. Can sağlığı olsun demek kalıyor geriye sadece napalım.. Hatasız yanlışsız yürüse keşke herşey ama mümkün değil işte hepimiz yaşıyoruz malesefHoşbuldum :) Ben de en son haftasonu detaylarda boğulduğum bir vakit nişanlımın yanında anneciğimi çok kötü kırdım, çok pişman oldum. Ondan sonra detayda boğulmama kararı aldım. Oluversin nolcak demeye çalışıyorum artık ama aksilikler yanlışlıklar oldukça da sinirleniyorum yine. Satıcılar yeni evlenenleri yolma peşinde en çok da buna sinirleniyorum.
kuzu okadar bak bak sıkıldım artık. her işte olduğu gibi uzun süre bakınca artık hepsi birbirinin aynısı gibi gelmeye başlıyorNe güzel ben o kadar bakmama rağmen netleştiremedimeşyalar oturunca gidip alırım artık
teşekkür ederim canım. darısı başınızaMis gib haberlerle gelmişsin kuzu tebrikler :)Halı da aradan çıkmış oldu teslim aldıktan sonra onunda yükü kalkar üstünden. Yatak örtüsü de çok güzelmiş komşuyu tebrik ediyorumGüle güle kullan canım
Neredeyse harfi ahrfine aynı şeyleri hissediyorum gerçekten. Bu ara olmadık yerlere olmadık paralar kaptırdık ve şöyle bir durumda moraller alt üst oldu tabii. İnsan sinirlerine engel olamıyor o durumda ama gidend e gitti artık. Can sağlığı olsun demek kalıyor geriye sadece napalım.. Hatasız yanlışsız yürüse keşke herşey ama mümkün değil işte hepimiz yaşıyoruz malesefSabretmemiz gerek bi süre daha yaşicaz bunları
inşallahkuzu okadar bak bak sıkıldım artık. her işte olduğu gibi uzun süre bakınca artık hepsi birbirinin aynısı gibi gelmeye başlıyorseçmek dahada zorlaşıyor. eşyalar gelince kafanda daha rahat netleşir merak etme.
teşekkür ederim canım. darısı başınıza
@blisss niye uzun sürdü dolabı kurmakyanlış bişeyimi vardı
Canım başka bulamadım istediğim gibi ya bunu ütü masası hediyesi yerine istedim zatenteşekkür ederim canım. halı sadece salon ve yemek odası için diğerleri daha duruyor ama kafamda bir yerde var hafta sonuda onları halledicem. bu tarz dolapları seviyoruz biz canım ya. daha önce benim odama almışık severek kurduk :) bunuda hemen kurmak istedik ama eve götüremediğimizden kaldı : ) banyo takımının fiyat çokmuş kuzu ya :)
Tabi ki hayıııır
hediyeyse sorun yok kuzu :)Kurulum şeması çok yetersiz canım altı sepetli ya orası biraz karışık yanlış birşey yapmış nişanlım baştan yapmak zorunda kaldık
Canım başka bulamadım istediğim gibi ya bunu ütü masası hediyesi yerine istedim zatenAklında varsa çabuk halledersin kuzu halıları ozaman
Ben pek sevemedim canım daha cici şeyler var
anladım canım, benim biraz yatkınlık var dolap toplamışlığımda var ama bilemedimKurulum şeması çok yetersiz canım altı sepetli ya orası biraz karışık yanlış birşey yapmış nişanlım baştan yapmak zorunda kaldık
Canım başka bulamadım istediğim gibi ya bunu ütü masası hediyesi yerine istedim zatenAklında varsa çabuk halledersin kuzu halıları ozaman
Ben pek sevemedim canım daha cici şeyler var
güzel gözüküyo kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?