anladım canım, benim biraz yatkınlık var dolap toplamışlığımda var ama bilemedim
Ay benim param varmı ki sanki kuzuZorluyoruz işte yapacak birşey yok
Hahah bir dert dahaAldın mı onlardan birini kii
Başka seçenekleri de değerlendirebilirsin sanki kuzu :)
kuzu hangi yatak örtüsünü aldın kaçırdım ben onu sanırımaslında kartta biraz var ama yatak örtüsünü aldım perşembeden sonra çektiricem.şuan harcamamak için zor tutuyorum kendimi.ama bu ara baya bişey aldım ya hala eksikler çıkınca içim kararıyo artık
hepsi elimin altında olacak ve kullanımı kolay bişi arıyorumBaşka seçenekleri de değerlendirebilirsin sanki kuzu :)
Bitmiyo ki zaten o eksikler nasıl bişeysee... Bekle o zaman kuzu önce acil ihtiyaçları halletmek lazım aslındaaslında kartta biraz var ama yatak örtüsünü aldım perşembeden sonra çektiricem.şuan harcamamak için zor tutuyorum kendimi.ama bu ara baya bişey aldım ya hala eksikler çıkınca içim kararıyo artık
Ya baharatlıkların şişesi dar ya sanki çok da kullanışlı değilmiş gibi geldi bana kuzu. Sanırım ağzı tuzluklar flan gibi delikli değil . Öyleyse kullanım açısından rahat olur tabi de değilse bilemedim bebişhepsi elimin altında olacak ve kullanımı kolay bişi arıyorumyemekleri baharatlı yapmayı severim bolca kullanırım sanırım.
görücez bakalımHahah siz yaparsınız ozaman kuzu meraklanma hiç
kuzu hangi yatak örtüsünü aldın kaçırdım ben onu sanırım
Bitmiyo ki zaten o eksikler nasıl bişeysee... Bekle o zaman kuzu önce acil ihtiyaçları halletmek lazım aslında
markette görmüştüm canım okadar dar değil. tuzluk gibide değil açık ağızı aman bende bilemedim soruyum dedim sizeYa baharatlıkların şişesi dar ya sanki çok da kullanışlı değilmiş gibi geldi bana kuzu. Sanırım ağzı tuzluklar flan gibi delikli değil . Öyleyse kullanım açısından rahat olur tabi de değilse bilemedim bebiş
Çok güzelmiş kuzu bu daa çok beğendim güle güle kullan :)http://www.dilekhome.com.tr/Gelin-Home-Tuana-Yatak-Ortusu__UD6712
bunu aldım canım gül kurusu rengini.yalnız sadece burda bulabildim kredi kartıyla da alamadım bi türlü çekmedi.kredi kartıyla kapıda ödeme yaptım.bakalım nası gelicek
Haha bilirim ne kadar kötü bir his olduğunubekliyorum da içim içim yiyo güzel bişey görünce
Güel güle kullan canım çok güzelhttp://www.dilekhome.com.tr/Gelin-Home-Tuana-Yatak-Ortusu__UD6712
bunu aldım canım gül kurusu rengini.yalnız sadece burda bulabildim kredi kartıyla da alamadım bi türlü çekmedi.kredi kartıyla kapıda ödeme yaptım.bakalım nası gelicek
çok hoş canım çok beğendim güle güle kullan inş.http://www.dilekhome.com.tr/Gelin-Home-Tuana-Yatak-Ortusu__UD6712
Fiyatı iyiymiş bahartlık sayısı fazla olduğu için ama kullanım açısından şey ettimmarkette görmüştüm canım okadar dar değil. tuzluk gibide değil açık ağızı aman bende bilemedim soruyum dedim size
Ay kime kendine miii? Hani nerde nerdeeeeeBen davetiye yaptım kiii
neredeBen davetiye yaptım kiii
Ayy yine mii, çok feciii . Allah kolaylık versin kuzucuum
Sağolun kuzular cidden çok zorlanıyorum ama canım o kadar yemek çekiyor ki, akşama istediğim tarzda bir şey uydurdum kafamdan, deneyeyim bakayım güzel olacak mıAllah yardımcın olsun hasta olacaksın dikkat et
Ay çok güzel amaaAa benim minnoş da burdaymışhttp://www.trendyol.com/Dantela-cif...trol-Turkuaz-0027911/UrunDetay/35983/11977655
Bu benim ilk çeyizlerimden biridir. Üstünden baya zaman geçmiş duygulandım şuanAma bu kadar para vermişmiydim acaba diye düşünüyorum bir yandan
Hoşgeldiin :)Merhaba kızlar hep okuyorum bu topiği, ben de 2015 gelini olacağım inşallah :) Herkes sevdiceğine hayırlısıyla kavuşsun. Nikahım eylülde, düğünüm ekimde. Şu an hazırlıkların en stresli anlarını yaşıyorum cinnet geçirip ortalığı herkese dar ediyorum
Bekarken oturduğum evde oturacağız, eski eşyaları çıkardık evden şu an evi tamamen boşaltıp ıvır zıvırları temizlemeye çalışıyorum ama bitmiyo bitmiyo.. O kadar çok kullanmadığım giysi, defter kitap, ıvır zıvır varmış ki. Atıcam vericem diye diye resmen enerjimi sömürüyor ve asıl işleri halledemeden çöküp kalıyorum.
Nişanlım işten geç çıktığı ve ramazan olduğu için yardım edemiyor, onun ailesi uzakta gelemiyor. Benim ailem uzakta olmasına rağmen geldi tüm taşıma-taşınma eşya alma işlerini halletti. Onlar olmasa hiiiiçbirşey yapamazmışım çok üşengecim
Gelinliğim içime sinecek mi, mobilyalar istediğimiz gibi üretilecek mi, öyle mi böyle mi o mu bu mu karar vermek lazım derken oynattım benHerşey o kadar gözümde büyüyor ki, yeni gelecek eşyaların tozunu alma düşüncesi bile beni germeye yetiyor. Noldum ben böyle bana bir tavsiye
Ay oturulur mu orada ya işkence arıyor deliHahah ay evet her türlü problemiz yaniRTE nin sarayında bir oda kiralayıversek o da bizi aşar . Yok sen bir tanesiyle idare ediver en iyisi Ne kadarmış fiyatları uygun mu seninkilerin
Sen o üşengeçliği bırak bence yine fiyatı artacakhenüz almadım ama ilerleyen saatlerde alıcam
Hani nerede yaa merakta bırakıyor biziBen davetiye yaptım kiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?