2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ay benim param varmı ki sanki kuzu Zorluyoruz işte yapacak birşey yok

Hahah bir dert daha Aldın mı onlardan birini kii

aslında kartta biraz var ama yatak örtüsünü aldım perşembeden sonra çektiricem.şuan harcamamak için zor tutuyorum kendimi.ama bu ara baya bişey aldım ya hala eksikler çıkınca içim kararıyo artık

aslında kartta biraz var ama yatak örtüsünü aldım perşembeden sonra çektiricem.şuan harcamamak için zor tutuyorum kendimi.ama bu ara baya bişey aldım ya hala eksikler çıkınca içim kararıyo artık
kuzu hangi yatak örtüsünü aldın kaçırdım ben onu sanırım

Bitmiyo ki zaten o eksikler nasıl bişeysee... Bekle o zaman kuzu önce acil ihtiyaçları halletmek lazım aslında

hepsi elimin altında olacak ve kullanımı kolay bişi arıyorum yemekleri baharatlı yapmayı severim bolca kullanırım sanırım.
Ya baharatlıkların şişesi dar ya sanki çok da kullanışlı değilmiş gibi geldi bana kuzu. Sanırım ağzı tuzluklar flan gibi delikli değil . Öyleyse kullanım açısından rahat olur tabi de değilse bilemedim bebiş

markette görmüştüm canım okadar dar değil. tuzluk gibide değil açık ağızı aman bende bilemedim soruyum dedim size

Çok güzelmiş kuzu bu daa çok beğendim güle güle kullan :)
bekliyorum da içim içim yiyo güzel bişey görünce
Haha bilirim ne kadar kötü bir his olduğunu

markette görmüştüm canım okadar dar değil. tuzluk gibide değil açık ağızı aman bende bilemedim soruyum dedim size
Fiyatı iyiymiş bahartlık sayısı fazla olduğu için ama kullanım açısından şey ettim Neyse bulursun kuzu güzel ve kullanışlı bişey biz neleri halletmişiz bunu mu çözemicez

Ayy yine mii, çok feciii . Allah kolaylık versin kuzucuum

Allah yardımcın olsun hasta olacaksın dikkat et
Sağolun kuzular cidden çok zorlanıyorum ama canım o kadar yemek çekiyor ki, akşama istediğim tarzda bir şey uydurdum kafamdan, deneyeyim bakayım güzel olacak mı
Ay çok güzel amaa
Hoşgeldiin :)
Hahah ay evet her türlü problemiz yani RTE nin sarayında bir oda kiralayıversek o da bizi aşar . Yok sen bir tanesiyle idare ediver en iyisi Ne kadarmış fiyatları uygun mu seninkilerin
Ay oturulur mu orada ya işkence arıyor deli
henüz almadım ama ilerleyen saatlerde alıcam
Sen o üşengeçliği bırak bence yine fiyatı artacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…