2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Hahha kızlar bakamadım ya kusura bakmayın ekledim albümde denemeler yaptıım ama 5. olacak büyük ihtimal

Ay oturumuyum kii aslaa! Depo olarak kullanacaktım ben sadece Ama depoyu kullanırken yüzüne görme ihtimali bie işkence tabiii
Çok güvenli bi yer bulmuşsun gerçekten Bıraktığın gibi bulursun inşallah
Söyledi kaçtı , uzaktan nasıl merklandığımızı izliyor da olabilir @blisss sen de bir gün merak edersin demem gerek yok di mi?
Ay evet ya eğleniyor bizle bence de. İntikamını alırız

Hahha kızlar bakamadım ya kusura bakmayın ekledim albümde denemeler yaptıım ama 5. olacak büyük ihtimal
Vuhuu sonundaa
Ben en çok ilkini beğendim sanırım 2. sırayı da sonuncu aldı ben de Ellerine sağlık kuzucum çok güzeller, insanın kendi davetiyesini hazırlıyor olması nasıl bir duygu merak ettim

Çok güvenli bi yer bulmuşsun gerçekten Bıraktığın gibi bulursun inşallah
Ay ne doğru dedin onu valla

İlkini ve sonuncuyu beğendim ben en çok Ellerine sağlık çok cici olmuşlar

ay kuzu hepsi bribirinden güzel

Teşekkür ederim kızlar bende 1. yada 5.ciyi düşnüyorum zaten diğerlerini de görün diye koymuştum
Çok farklı bir duygu sanki başkasının işini yapıyormuşum gibi geldi başta sonra heyecan yaptım tıkandım

Başkasınınmış gbii yapmand aha hayırlı olur bence de , diğer türlü karar veremez insan. Ay ben kendime yapamazdım herhalde kafayı yerdim düşünmekten

1 ve 5 bencede çok güzel olmuşlar eline sağlık canım :)

Başkasınınmış gbii yapmand aha hayırlı olur bence de , diğer türlü karar veremez insan. Ay ben kendime yapamazdım herhalde kafayı yerdim düşünmekten

Hahha bende az kalsın aman yapmıyorum diyordum öylemi olsun şöylemi derken düşünsene isim yazmak için bile sırf 5 bin tane font var
1 ve 5 bencede çok güzel olmuşlar eline sağlık canım :)
Teşekkür ederim herkesin ortak kararı onlar oldu canım

Ay deme ya çok korkunç bence
İşkence resmen ne diyorsun O davetiyeleri çalıştığım dataların arka yüzünü bi görsen Sağda solda desenler, isimlerin farklı fontlarda ve renklerde denemelerii, karman çorman çarşamba pazarı gibi

Ay deme ya çok korkunç bence
Aynen pixi'nin dediği gibi
Ya ben de en çok font seçerken zorlanıyorumm

Hahah benimde çalışmalarım öyle oluyor malesef başka türlüsü zor ama

Hahah başım döndü hayal edince
Hakkınızı ödemeyemiciiiz . O karman çorman sayfalara bakan gözlerinize , deneme yapan ellerinize sağlık diyebiliyorum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…