Tabi ki tasarımcı ruhu bunu gerektirir dostumBaşka türlü karar verilemiyor kii, hem yaratıcı insan dağınık çalışır
Ah kuzum ne demek güle güle dağıtınHahah başım döndü hayal edince
Hakkınızı ödemeyemiciiiz . O karman çorman sayfalara bakan gözlerinize , deneme yapan ellerinize sağlık diyebiliyorum sadece
Ay ne demek kuzucum mutlu ettiysek bile ne güzel
Ah kuzum ne demek güle güle dağıtın
Ya masamın üstü de yine çarşamba pazarı olmuşTabi ki tasarımcı ruhu bunu gerektirir dostum
Yaa valla benim de ne ararsan var her yerden bir kağıt çıkıyor topladıkça artıyor herhalde bölünerek çoğalıyorlar hahahYa masamın üstü de yine çarşamba pazarı olmuşHer akşam çıkarken topluyorum yine dağılıyor anlamadım ki. Nereden geldiğini bile bilmediğim bir sürü şey birikiyor hemen
Ahahaha hakkaten bak bu teorini onaylıyorum bence gelecek nesillere armağan edebiliriz. Bilime de bi katkımız oldu çok şükürYaa valla benim de ne ararsan var her yerden bir kağıt çıkıyor topladıkça artıyor herhalde bölünerek çoğalıyorlar hahah
aynısı banada oluyoYa masamın üstü de yine çarşamba pazarı olmuşHer akşam çıkarken topluyorum yine dağılıyor anlamadım ki. Nereden geldiğini bile bilmediğim bir sürü şey birikiyor hemen
Yaa valla benim de ne ararsan var her yerden bir kağıt çıkıyor topladıkça artıyor herhalde bölünerek çoğalıyorlar hahah
Ahahaha hakkaten bak bu teorini onaylıyorum bence gelecek nesillere armağan edebiliriz. Bilime de bi katkımız oldu çok şükür
Hahaha ay teorilere bak ya Allahımaynısı banada oluyo
Bizim suçumuz değil, eşyalar çoğalmak istiyor doğalarını mı bozalım yani yazık günahHahaha ay teorilere bak ya Allahım
Ben de masamın nasıl böyle mütemadiyen dağınık olduğunu merak eder dururdum , yalnız olmadığıma sevindim yine
Bırakalım dağınık kalsın bence deBizim suçumuz değil, eşyalar çoğalmak istiyor doğalarını mı bozalım yani yazık günah
Bu fikrimin hemen patentini almalıyım 50 yıl sonrasına da bir mektup yazmalıyım bilim adamımı oldum acaba ben şimdi bak düğün öncesi
Kız seni alan yaşadı diyorum benBu fikrimin hemen patentini almalıyım 50 yıl sonrasına da bir mektup yazmalıyım bilim adamımı oldum acaba ben şimdi bak düğün öncesi
Ay patent de çok para. Yok yahu evin eksikleri bitmiyor. Çerçeveletilmiş patent belgesi yok kızın off en önemlisini sona bırakmışHahah ay bayılıciim
Düğün üstü iş çıkardın kendine blisss olacak iş değil yani
HAhah ay yok artık yaaa şaka yapıyosun di mi?Kız seni alan yaşadı diyorum benGiderayak bilim adamı oldun yahu, artık düğünde havandan geçilmez O mektup işini yap kesin bak ne eğlenceli olur. Ya ben küçükken 20 yaşıma mektuplar yazıyordum o geldi aklıma hahah
Hahah ay bayılıciim
Düğün üstü iş çıkardın kendine blisss olacak iş değil yani
Kız seni alan yaşadı diyorum benGiderayak bilim adamı oldun yahu, artık düğünde havandan geçilmez O mektup işini yap kesin bak ne eğlenceli olur. Ya ben küçükken 20 yaşıma mektuplar yazıyordum o geldi aklıma hahah
Ay patent de çok para. Yok yahu evin eksikleri bitmiyor. Çerçeveletilmiş patent belgesi yok kızın off en önemlisini sona bırakmış
Bir odayı da kendine ayrırır şimdi , patron koltuğu ve masası da lazım. Al iştee yaaa, bilim adamı olmak bile paraylaAy patent de çok para. Yok yahu evin eksikleri bitmiyor. Çerçeveletilmiş patent belgesi yok kızın off en önemlisini sona bırakmış
Aman yine bana masrafmı çıktı off o odayı çamaşır odası yapacaktım ben neyse ikeada ucuz o koltuklarBir odayı da kendine ayrırır şimdi , patron koltuğu ve masası da lazım. Al iştee yaaa, bilim adamı olmak bile parayla
Olsun koltuğun yanına koyarsın bi çamaşır asklığı nolcak yaa o kadar da farkın olsun hahahaAman yine bana masrafmı çıktı off o odayı çamaşır odası yapacaktım ben neyse ikeada ucuz o koltuklar
Önce atatürk sonra babam sonra einstein yanınada benim dil çıkardığım foto nasıl ama çerçeve almak lazım araştırayım benOlsun koltuğun yanına koyarsın bi çamaşır asklığı nolcak yaa o kadar da farkın olsun hahahaHayal ettim de şuan Arkaya bir einstein fotoğrafı koymak farz oldu bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?