2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Başka türlü karar verilemiyor kii, hem yaratıcı insan dağınık çalışır
Tabi ki tasarımcı ruhu bunu gerektirir dostum
Hahah başım döndü hayal edince
Hakkınızı ödemeyemiciiiz . O karman çorman sayfalara bakan gözlerinize , deneme yapan ellerinize sağlık diyebiliyorum sadece
Ah kuzum ne demek güle güle dağıtın

Tabi ki tasarımcı ruhu bunu gerektirir dostum
Ya masamın üstü de yine çarşamba pazarı olmuş Her akşam çıkarken topluyorum yine dağılıyor anlamadım ki. Nereden geldiğini bile bilmediğim bir sürü şey birikiyor hemen

Ya masamın üstü de yine çarşamba pazarı olmuş Her akşam çıkarken topluyorum yine dağılıyor anlamadım ki. Nereden geldiğini bile bilmediğim bir sürü şey birikiyor hemen
Yaa valla benim de ne ararsan var her yerden bir kağıt çıkıyor topladıkça artıyor herhalde bölünerek çoğalıyorlar hahah

Yaa valla benim de ne ararsan var her yerden bir kağıt çıkıyor topladıkça artıyor herhalde bölünerek çoğalıyorlar hahah
Ahahaha hakkaten bak bu teorini onaylıyorum bence gelecek nesillere armağan edebiliriz. Bilime de bi katkımız oldu çok şükür

Ahahaha hakkaten bak bu teorini onaylıyorum bence gelecek nesillere armağan edebiliriz. Bilime de bi katkımız oldu çok şükür
aynısı banada oluyo
Hahaha ay teorilere bak ya Allahım
Ben de masamın nasıl böyle mütemadiyen dağınık olduğunu merak eder dururdum , yalnız olmadığıma sevindim yine

Hahaha ay teorilere bak ya Allahım
Ben de masamın nasıl böyle mütemadiyen dağınık olduğunu merak eder dururdum , yalnız olmadığıma sevindim yine
Bizim suçumuz değil, eşyalar çoğalmak istiyor doğalarını mı bozalım yani yazık günah

Bu fikrimin hemen patentini almalıyım 50 yıl sonrasına da bir mektup yazmalıyım bilim adamımı oldum acaba ben şimdi bak düğün öncesi

Bu fikrimin hemen patentini almalıyım 50 yıl sonrasına da bir mektup yazmalıyım bilim adamımı oldum acaba ben şimdi bak düğün öncesi

Hahah ay bayılıciim
Düğün üstü iş çıkardın kendine blisss olacak iş değil yani

Kız seni alan yaşadı diyorum ben Giderayak bilim adamı oldun yahu, artık düğünde havandan geçilmez O mektup işini yap kesin bak ne eğlenceli olur. Ya ben küçükken 20 yaşıma mektuplar yazıyordum o geldi aklıma hahah

Hahah ay bayılıciim
Ay patent de çok para. Yok yahu evin eksikleri bitmiyor. Çerçeveletilmiş patent belgesi yok kızın off en önemlisini sona bırakmış

HAhah ay yok artık yaaa şaka yapıyosun di mi?
Durmuyomu o mektuplar yaaaa

Hahah ay bayılıciim

Napıyım ama çok havalı oldum şimdi ben

Ay patent de çok para. Yok yahu evin eksikleri bitmiyor. Çerçeveletilmiş patent belgesi yok kızın off en önemlisini sona bırakmış

Herhalde yaşadı bak nasıl hava atıcaz şimdi bu buluşla
Hahaha nerede o mektuplar okuyalım birlikte
Ya ben yaparım kendime patent çokmu zor allah aşkına kapı gibi adobe var arkamda benim

Bir odayı da kendine ayrırır şimdi , patron koltuğu ve masası da lazım. Al iştee yaaa, bilim adamı olmak bile parayla

Bir odayı da kendine ayrırır şimdi , patron koltuğu ve masası da lazım. Al iştee yaaa, bilim adamı olmak bile parayla
Aman yine bana masrafmı çıktı off o odayı çamaşır odası yapacaktım ben neyse ikeada ucuz o koltuklar

Aman yine bana masrafmı çıktı off o odayı çamaşır odası yapacaktım ben neyse ikeada ucuz o koltuklar
Olsun koltuğun yanına koyarsın bi çamaşır asklığı nolcak yaa o kadar da farkın olsun hahaha Hayal ettim de şuan Arkaya bir einstein fotoğrafı koymak farz oldu bence

Olsun koltuğun yanına koyarsın bi çamaşır asklığı nolcak yaa o kadar da farkın olsun hahaha Hayal ettim de şuan Arkaya bir einstein fotoğrafı koymak farz oldu bence
Önce atatürk sonra babam sonra einstein yanınada benim dil çıkardığım foto nasıl ama çerçeve almak lazım araştırayım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…