- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
tebrik ederim sebebini çözmüşsünYaa valla benim de ne ararsan var her yerden bir kağıt çıkıyor topladıkça artıyor herhalde bölünerek çoğalıyorlar hahah
İkeadaki beyaz çerçevelerden al işte ya güzel olur bence hahahaÖnce atatürk sonra babam sonra einstein yanınada benim dil çıkardığım foto nasıl ama çerçeve almak lazım araştırayım ben
Bilim adamı oldum ben hatta bilim kadınıtebrik ederim sebebini çözmüşsün
Hahha çatlıcam şimdi gülmemek için kasıyorum kendimiİkeadaki beyaz çerçevelerden al işte ya güzel olur bence hahahaDiğerlerini düşünmemiştim ama bir einstein pozu vermen gerektiğini ben de düşünmüştüm. Demek ki doğru yoldayız , devam ....
HAhah ay yok artık yaaa şaka yapıyosun di mi?
Durmuyomu o mektuplar yaaaa
Herhalde yaşadı bak nasıl hava atıcaz şimdi bu buluşla
Hahaha nerede o mektuplar okuyalım birlikte
Ya ben yaparım kendime patent çokmu zor allah aşkına kapı gibi adobe var arkamda benim
Ay en heyecanlı yerde elektrikler gitti tek tek cevaplayamıyorum pc kapanacakBir odayı da kendine ayrırır şimdi , patron koltuğu ve masası da lazım. Al iştee yaaa, bilim adamı olmak bile parayla
HahahaAllahım şaka gibiyiz yineYa ben ergenken o mektupları okuyup sonra utanıp yırtıp attım ne yazık ki Yoksa çok eğlenebilirdik yani
Ahahha elektrik gitmiş bak bir buluş daha gerekecek
Ay en heyecanlı yerde elektrikler gitti tek tek cevaplayamıyorum pc kapanacak
Allahım şaka gibiyiz yineYa ben ergenken o mektupları okuyup sonra utanıp yırtıp attım ne yazık ki Yoksa çok eğlenebilirdik yani
Bilim kadını olmak kolay değil sürekli üretmen gerekecek artıkAhahha elektrik gitmiş bak bir buluş daha gerekecek
Benim uzmanlık alanıma girmiyor şekerimBilim kadını olmak kolay değil sürekli üretmen gerekecek artıkKonuya bi el at sana zahmet
Evet keşke yırtmasaydın çok güzel bir anı olurdu. Şimdi yazalım 50li li yaşlarımızaYa evet baya eglenirdik herhalde ama cidden hatirlamiyorum ne yazdiginicok uzuluyorum.nasil yirttim ben onu keske saklasaydim insanin kucuklugunden kendine bi mektup almasi ne kadar guzel olurdu.
Evet yaaaaYa evet baya eglenirdik herhalde ama cidden hatirlamiyorum ne yazdiginicok uzuluyorum.nasil yirttim ben onu keske saklasaydim insanin kucuklugunden kendine bi mektup almasi ne kadar guzel olurdu.
Ay hahaha bende de bir bilim kadını hali var demek bak aynı şeyi düşünmüşüz çok güldüm yaaaEvet keşke yırtmasaydın çok güzel bir anı olurdu. Şimdi yazalım 50li li yaşlarımıza
Bzim kafa aynı çalışıyor yaEvet yaaaa
Ama hiçbirşey için geç değil , şuan 50 yaşımıza mektup yazmak için gayet müsaitiz bence
Fotoğrafları es geçmeyelim lütfenAyrica bu bilim adami koltugu atkasinda camasirlik olayina bittim ya
Asistanım ol yetiştireyim seniAy hahaha bende de bir bilim kadını hali var demek bak aynı şeyi düşünmüşüz çok güldüm yaaa50 yaş bu iş ideal demek ki. Yine doğru yoldayız
Hahaha dii mi ama beyin bedava kuzu çalıştırıyoruz işteAyrica bu bilim adami koltugu atkasinda camasirlik olayina bittim ya
Benim uzmanlık alanıma girmiyor şekerim
Evet keşke yırtmasaydın çok güzel bir anı olurdu. Şimdi yazalım 50li li yaşlarımıza
Yazilabilir tabi ama cocukluk gibi masum olmaz kii ah salak ergen ahhEvet yaaaa
Ama hiçbirşey için geç değil , şuan 50 yaşımıza mektup yazmak için gayet müsaitiz bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?