2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Önce atatürk sonra babam sonra einstein yanınada benim dil çıkardığım foto nasıl ama çerçeve almak lazım araştırayım ben
İkeadaki beyaz çerçevelerden al işte ya güzel olur bence hahaha Diğerlerini düşünmemiştim ama bir einstein pozu vermen gerektiğini ben de düşünmüştüm. Demek ki doğru yoldayız , devam ....

tebrik ederim sebebini çözmüşsün
Bilim adamı oldum ben hatta bilim kadını
İkeadaki beyaz çerçevelerden al işte ya güzel olur bence hahaha Diğerlerini düşünmemiştim ama bir einstein pozu vermen gerektiğini ben de düşünmüştüm. Demek ki doğru yoldayız , devam ....
Hahha çatlıcam şimdi gülmemek için kasıyorum kendimi İkea çerçevelerini bende düşündüm

HAhah ay yok artık yaaa şaka yapıyosun di mi?
Durmuyomu o mektuplar yaaaa

Herhalde yaşadı bak nasıl hava atıcaz şimdi bu buluşla
Hahaha nerede o mektuplar okuyalım birlikte
Ya ben yaparım kendime patent çokmu zor allah aşkına kapı gibi adobe var arkamda benim

Bir odayı da kendine ayrırır şimdi , patron koltuğu ve masası da lazım. Al iştee yaaa, bilim adamı olmak bile parayla
Ay en heyecanlı yerde elektrikler gitti tek tek cevaplayamıyorum pc kapanacak

Allahım şaka gibiyiz yine Ya ben ergenken o mektupları okuyup sonra utanıp yırtıp attım ne yazık ki Yoksa çok eğlenebilirdik yani

Hahah ben de öyleyim H happy__ gülerek cool duruşunu bozmamak için kaçmış olabilir hatta
Ahahha elektrik gitmiş bak bir buluş daha gerekecek
Ay en heyecanlı yerde elektrikler gitti tek tek cevaplayamıyorum pc kapanacak

Allahım şaka gibiyiz yine Ya ben ergenken o mektupları okuyup sonra utanıp yırtıp attım ne yazık ki Yoksa çok eğlenebilirdik yani

Tüh yaa keşke yırtmasaydınn stresimize iyi gelirdi şimdi

Ya evet baya eglenirdik herhalde ama cidden hatirlamiyorum ne yazdigini cok uzuluyorum.nasil yirttim ben onu keske saklasaydim insanin kucuklugunden kendine bi mektup almasi ne kadar guzel olurdu.

Bilim kadını olmak kolay değil sürekli üretmen gerekecek artık Konuya bi el at sana zahmet
Benim uzmanlık alanıma girmiyor şekerim
Ya evet baya eglenirdik herhalde ama cidden hatirlamiyorum ne yazdigini cok uzuluyorum.nasil yirttim ben onu keske saklasaydim insanin kucuklugunden kendine bi mektup almasi ne kadar guzel olurdu.
Evet keşke yırtmasaydın çok güzel bir anı olurdu. Şimdi yazalım 50li li yaşlarımıza

Evet yaaaa
Ama hiçbirşey için geç değil , şuan 50 yaşımıza mektup yazmak için gayet müsaitiz bence

Ayrica bu bilim adami koltugu atkasinda camasirlik olayina bittim ya

Evet keşke yırtmasaydın çok güzel bir anı olurdu. Şimdi yazalım 50li li yaşlarımıza
Ay hahaha bende de bir bilim kadını hali var demek bak aynı şeyi düşünmüşüz çok güldüm yaaa 50 yaş bu iş ideal demek ki. Yine doğru yoldayız

Benim uzmanlık alanıma girmiyor şekerim

Evet yaaaa
Ama hiçbirşey için geç değil , şuan 50 yaşımıza mektup yazmak için gayet müsaitiz bence
Yazilabilir tabi ama cocukluk gibi masum olmaz kii ah salak ergen ahh vur kafani duvarlara,gecmise de mektup yazabiliyor muyuz @blisss buna da el ativersene be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…