Sahiden mi, umut var mı yaniAsistanım ol yetiştireyim seni
Ergenlik başa bela zaten ah ahhhYazilabilir tabi ama cocukluk gibi masum olmaz kii ah salak ergen ahhvur kafani duvarlara,gecmise de mektup yazabiliyor muyuz @blisss buna da el ativersene be
Ay onu da yazmistiim ama galiba pc kapaninca gittii ay ozur bayan bilim adamiBzim kafa aynı çalışıyor ya
Fotoğrafları es geçmeyelim lütfen
Cicekli bocekli cicileri ne yapicigiz. Acaba @blisss in almak istedigi utu masasini calisma masasi mi yapsak.actiginda utu masasi olur kullanisli olurHahaha dii mi ama beyin bedava kuzu çalıştırıyoruz işteKapısına da " çok bilen ev kadını" şeysi astık mı olur o iş . Konsepte de uyar oda böylece
Anneni buradan kiniyorum surada iki eglenecektik mahrum kaldiikErgenlik başa bela zaten ah ahhhBenim de şiiirlerim vardı küçükken kağıtlara yazar bi yerlere saklardım ama o kadar komiklerdi ki hahaha . Annem bi eyrleri toplayıp bulunca da utanırdım. İçimdeki şairi öldürdü resmen kadın hahahah
Ayy hahaha çok mantıklıııııı Allahım saçmalıkların ardı arkası kesilmiyor napıciiiizCicekli bocekli cicileri ne yapicigiz. Acaba @blisss in almak istedigi utu masasini calisma masasi mi yapsak.actiginda utu masasi olur kullanisli olur
Sorma ya şuan bir Pink fazıl kısakürek olabilirdim , kahretsinAnneni buradan kiniyorum surada iki eglenecektik mahrum kaldiik
Dalga geçme bak hahahah
Hahah çok bilen ev kadını he çok bilen ev kadını ruhlu grafiker bilim adamı olsun o latinim zaten benHahaha dii mi ama beyin bedava kuzu çalıştırıyoruz işteKapısına da " çok bilen ev kadını" şeysi astık mı olur o iş . Konsepte de uyar oda böylece
Herşeyi benden beklemeyin yaYazilabilir tabi ama cocukluk gibi masum olmaz kii ah salak ergen ahhvur kafani duvarlara,gecmise de mektup yazabiliyor muyuz @blisss buna da el ativersene be
Hahahah ayy ağlıcam tutmaktan kendimi iyi ki tutmamışsın ya geleceğine mani olacakmış az kalsınSahiden mi, umut var mı yaniİyi ki o evi tutmamışız o zaman. Çünkü diğer odaya hem gardolap hem patron koltuğu masası hem de çamaşırlık sığmazdı. Her işte bir hayır varmış gerçekten de
Ay onu da yazmistiim ama galiba pc kapaninca gittii ay ozur bayan bilim adami
Cicekli bocekli cicileri ne yapicigiz. Acaba @blisss in almak istedigi utu masasini calisma masasi mi yapsak.actiginda utu masasi olur kullanisli olur
Sacmalamak iyidir omru uzatir. Bak sunger bobla patricke ne kadar mutlularAyy hahaha çok mantıklıııııı Allahım saçmalıkların ardı arkası kesilmiyor napıciiiiz
Sorma ya şuan bir Pink fazıl kısakürek olabilirdim , kahretsin
Dalga geçme bak hahahahKeşke aynı ilham gelse şuan ne çok isterdim ama öldürdüler işte o küçük kızı
Latin dedi yaHahah çok bilen ev kadını he çok bilen ev kadını ruhlu grafiker bilim adamı olsun o latinim zaten ben
Herşeyi benden beklemeyin ya
Hahahah ayy ağlıcam tutmaktan kendimi iyi ki tutmamışsın ya geleceğine mani olacakmış az kalsın
Çok işlevli masa indirimdeyken alalım ozamann ya
ay ama sende cidden varmis biseylwr demek. Git gide normal bi insana donusuyorsun kuzu yapmaBen lisedeyken kapıya şiir yazmıştım edebiyatçı istemiştiBende fırlamalığına yazdım birşeyler kalktım okudum hoca ozaman çok beğendi özdemir asafı bilirmisin onun şiirlerine benzemiş dedi sayesinde özdemir asafla tanıştım
Ayyy hahahahHahah çok bilen ev kadını he çok bilen ev kadını ruhlu grafiker bilim adamı olsun o latinim zaten ben
Kapıya şiir mi hahahaBen lisedeyken kapıya şiir yazmıştım edebiyatçı istemiştiBende fırlamalığına yazdım birşeyler kalktım okudum hoca ozaman çok beğendi özdemir asafı bilirmisin onun şiirlerine benzemiş dedi sayesinde özdemir asafla tanıştım
Ayy hahaha örneğe bak yaa bayılıcam artıkSacmalamak iyidir omru uzatir. Bak sunger bobla patricke ne kadar mutlular
-hadi sunger bob birbirimizin beynini cikaralim
-tamam patrick cikti
ayrica mrs pinkin annesi teyze sana sesleniyorum, nasil oldurdun kucuk kisakurek'i
Latin dedi ya
ay ama sende cidden varmis biseylwr demek. Git gide normal bi insana donusuyorsun kuzu yapma
Ayyy hahahah
Kapıya şiir mi hahahaBari senin şiir duruyor olsaydı yaaa. Ne yazdın avaba öyle özdemir asaf gibi acaba
Ayy hahaha örneğe bak yaa bayılıcam artık
Anneee ah anne, o şiirlere bakıp gülerken benim içimin nasıl ezildiğini bilemedin tabii...
Neyse ya şairler zengin olamıyor pek zaten , çok üzülmedim ben boşver
Ay yine nereye cekti ya ahahahaAyyy hahahah
Kapıya şiir mi hahahaBari senin şiir duruyor olsaydı yaaa. Ne yazdın avaba öyle özdemir asaf gibi acaba
Ayy hahaha örneğe bak yaa bayılıcam artık
Anneee ah anne, o şiirlere bakıp gülerken benim içimin nasıl ezildiğini bilemedin tabii...
Neyse ya şairler zengin olamıyor pek zaten , çok üzülmedim ben boşver
Heh soylee ozune donHayır olamaz normal olamam ben dur toparlıyorum şimdi de çöp kovasına şiir yazıcam latin şiiri
Hımmm demek latin şiiri he, peki bliss hahahahHayır olamaz normal olamam ben dur toparlıyorum şimdi de çöp kovasına şiir yazıcam latin şiiri
Bence benim gözümü para bürümüş ya, bana öyle geliyo hahahaAy yine nereye cekti ya ahahahahem nasil alirsin sonra o eve ciciler
Her sey parayla cunkuuHımmm demek latin şiiri he, peki bliss hahahah
Bence benim gözümü para bürümüş ya, bana öyle geliyo hahaha
Bilgisayarın açılınca hediyeni ver tabi ama iyi bir fikir geliştrdim sayende , kapıya bir tane de bundan asmaya ne dersiniz @blisss ? Bence şartHeh soylee ozune donahahah ama yani cidden ani bi donus oldu sana bi huni hediye etmek isterdim ama bilgisayar kapali ne yazik ki
HAha huni dedin de aklıma bu geldi en sevdiğim karikatürlerdenHeh soylee ozune donahahah ama yani cidden ani bi donus oldu sana bi huni hediye etmek isterdim ama bilgisayar kapali ne yazik ki
Hımmm demek latin şiiri he, peki bliss hahahah
Bence benim gözümü para bürümüş ya, bana öyle geliyo hahaha
Bunu bence bizim topiğin başlığına koyalımBilgisayarın açılınca hediyeni ver tabi ama iyi bir fikir geliştrdim sayende , kapıya bir tane de bundan asmaya ne dersiniz @blisss ? Bence şart
Ayyy yaaa hatirladim bunu ahahah bak yine krize soktuHAha huni dedin de aklıma bu geldi en sevdiğim karikatürlerden
Eki Görüntüle 1577118
Eveet latin şiiri geliştirip rosalindaya rakip dizi bile çekebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?