İlk terfiimi aldım, burdan eğitimimi tamamlamak için blisss e gidiyorum. İşe çamaşır asmakla başlayabilirimHer sey parayla cunkuuseni patrick olmaktan bay yengeclige terfi ediyorum ben yine sari sunger olarak kalayim sen de pembe patricke veda et
Yaa haha en sevdiklerimdeeenHAha huni dedin de aklıma bu geldi en sevdiğim karikatürlerden
Eki Görüntüle 1577118
Eveet latin şiiri geliştirip rosalindaya rakip dizi bile çekebilirim
Ayyy yaaa hatirladim bunu ahahah bak yine krize soktu
İlk terfiimi aldım, burdan eğitimimi tamamlamak için blisss e gidiyorum. İşe çamaşır asmakla başlayabilirim
Ayy ben simdi avatarimin kafasina takicam bu huniyi o olucakBunu bence bizim topiğin başlığına koyalım
o zaman benden sana bi sunger tavsiyesi, ucgenin ic camasirlarini yikarken 180 derecede yikamayi unutma, bunu da yaptin mi sen oldun demektirİlk terfiimi aldım, burdan eğitimimi tamamlamak için blisss e gidiyorum. İşe çamaşır asmakla başlayabilirim
Tam uyuyor bak sarı kafayaAyy ben simdi avatarimin kafasina takicam bu huniyi o olucak
o zaman benden sana bi sunger tavsiyesi, ucgenin ic camasirlarini yikarken 180 derecede yikamayi unutma, bunu da yaptin mi sen oldun demektir
Ahahahaha iste isin ruhu tam olarak bu
Sana önce üçgenin iç çamaşırlarının toplamını 180 derece de yıkamayı öğreticem
Ay çok mantıklı geldi deliler derler
Kih kih kih diye yasli teyzeler gibi gulmeye basladim su an blisss lutfen yaptirma bunu banaTam uyuyor bak sarı kafaya
Hayattaki taç amacım üçgenin iç çamaşırlarının toplamını 180 derecede yıkamaktı zaten, öğrenirsem ölebilirim, daha bişey istemem yaniiSana önce üçgenin iç çamaşırlarının toplamını 180 derece de yıkamayı öğreticem
Ay çok mantıklı geldi deliler derler
HAha bliss işe oradan başlayacakmış zaten, iyi bir " çok bilen hunili ev kadını " olmanın yolu oradan geçiyor çünküo zaman benden sana bi sunger tavsiyesi, ucgenin ic camasirlarini yikarken 180 derecede yikamayi unutma, bunu da yaptin mi sen oldun demektir
Güel güle kullan canım çok güzel
çok hoş canım çok beğendim güle güle kullan inş.
Aman allah gecinden versin ama latin ismimi kısaltıyorsun bozuluyorumHayattaki taç amacım üçgenin iç çamaşırlarının toplamını 180 derecede yıkamaktı zaten, öğrenirsem ölebilirim, daha bişey istemem yanii
HAha bliss işe oradan başlayacakmış zaten, iyi bir " çok bilen hunili ev kadını " olmanın yolu oradan geçiyor çünkü
teşekkür ederim canım senin sayende benim olcak :)
teşekkür ederim canım :)
Ama cok zor ya anlayisli ol arkadasim birazcikAman allah gecinden versin ama latin ismimi kısaltıyorsun bozuluyorum
Yazmaya üşendim ya hahahahAman allah gecinden versin ama latin ismimi kısaltıyorsun bozuluyorum
Ama cok zor ya anlayisli ol arkadasim birazcik
Yazmaya üşendim ya hahahah
Di mi amaa? Kendisi kredi kartını çıkarmaya üşenir biz 785 harfli ismini 458 e indirince bozuluyormuşAma cok zor ya anlayisli ol arkadasim birazcik
Önceki sayfaya kim dönecekti ama , onu düşünen yok tabiictrl+c ctrl+v var onu da benmi hatırlatıyım aaa
Ne mutlu bana ozaman bir çeyiz eksiği daha sildik el birliğiyle listeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?