2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Her sey parayla cunkuu seni patrick olmaktan bay yengeclige terfi ediyorum ben yine sari sunger olarak kalayim sen de pembe patricke veda et
İlk terfiimi aldım, burdan eğitimimi tamamlamak için blisss e gidiyorum. İşe çamaşır asmakla başlayabilirim

Ayyy yaaa hatirladim bunu ahahah bak yine krize soktu

İlk terfiimi aldım, burdan eğitimimi tamamlamak için blisss e gidiyorum. İşe çamaşır asmakla başlayabilirim

Sana önce üçgenin iç çamaşırlarının toplamını 180 derece de yıkamayı öğreticem
Ay çok mantıklı geldi deliler derler

Bunu bence bizim topiğin başlığına koyalım
Ayy ben simdi avatarimin kafasina takicam bu huniyi o olucak
o zaman benden sana bi sunger tavsiyesi, ucgenin ic camasirlarini yikarken 180 derecede yikamayi unutma, bunu da yaptin mi sen oldun demektir

Sana önce üçgenin iç çamaşırlarının toplamını 180 derece de yıkamayı öğreticem
Ay çok mantıklı geldi deliler derler
Hayattaki taç amacım üçgenin iç çamaşırlarının toplamını 180 derecede yıkamaktı zaten, öğrenirsem ölebilirim, daha bişey istemem yanii
o zaman benden sana bi sunger tavsiyesi, ucgenin ic camasirlarini yikarken 180 derecede yikamayi unutma, bunu da yaptin mi sen oldun demektir
HAha bliss işe oradan başlayacakmış zaten, iyi bir " çok bilen hunili ev kadını " olmanın yolu oradan geçiyor çünkü

Aman allah gecinden versin ama latin ismimi kısaltıyorsun bozuluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…