Ben telwfondan giriyorum onu da dusunmuyorÖnceki sayfaya kim dönecekti ama , onu düşünen yok tabii
Önceki sayfaya kim dönecekti ama , onu düşünen yok tabii
Ben telwfondan giriyorum onu da dusunmuyorkredi karti mevzusuna da katiliyorum ayrica
Darısı diğerlerinin başınaevet çeyizimin şuanlık en önemli parçası silindi.
"halden anlamayan ev kadını ruhlu çok bilen grafiker bilim kadını" olarak değiştiriyorum ismini. Bu da evlenip kocasının soyadını da kullanıyormuş gibi oldu di mi hahahaBen telwfondan giriyorum onu da dusunmuyorkredi karti mevzusuna da katiliyorum ayrica
Hahah kendi soyadımda duruyor çok şükür ama hak etmedim o eklentiyi tamam öyle olsun dedim görmedinmi"halden anlamayan ev kadını ruhlu çok bilen grafiker bilim kadını" olarak değiştiriyorum ismini. Bu da evlenip kocasının soyadını da kullanıyormuş gibi oldu di mi hahaha@blisss
Benzetmelere gel ya"halden anlamayan ev kadını ruhlu çok bilen grafiker bilim kadını" olarak değiştiriyorum ismini. Bu da evlenip kocasının soyadını da kullanıyormuş gibi oldu di mi hahaha@blisss
Evet bizim köyde böyleBenzetmelere gel yalatin diye mi kocasının soyadı başa geldi
Evet tamam hala bekar bir latin gibi gezebilirsin kuzu hahahaHahah kendi soyadımda duruyor çok şükür ama hak etmedim o eklentiyi tamam öyle olsun dedim görmedinmi
E tabi yani sen de hahahahaBenzetmelere gel yalatin diye mi kocasının soyadı başa geldi
Poff çok normal kuzucuumÇok açııım
Offf yarın sahura kalk lütfennÇok açııım
Sahura kalksaydım sıkıntı yoktu ya, sahur kaçınca kötü oldu. Ama şöyle bi planım var, diyorum ki fırından ekmek hamuru alayım, bir de kıyma harcı hazırlayayım. Hamurun içine kıyma koyup bohça gibi kapatıp kızartayım. Üzerine de tereyağlı sos yapıp yoğurtla beraber lüpleteyim. Canım bu tarz bir şey çekti bakalım güzel olur inşallahPoff çok normal kuzucuumBen bir kaç gün tutamiciim , tok açın halinden anlamaz derler ama ben seni anlıyorum üzülme
Kalkamazsam nişanlı bey baya bi sinirlenecek zaten artık banaOfff yarın sahura kalk lütfenn
Ooo planlara baak vay canınaa, misler gibi olur bir nevi mantıı iştee, değişik bir versiyonu yaniSahura kalksaydım sıkıntı yoktu ya, sahur kaçınca kötü oldu. Ama şöyle bi planım var, diyorum ki fırından ekmek hamuru alayım, bir de kıyma harcı hazırlayayım. Hamurun içine kıyma koyup bohça gibi kapatıp kızartayım. Üzerine de tereyağlı sos yapıp yoğurtla beraber lüpleteyim. Canım bu tarz bir şey çekti bakalım güzel olur inşallah
Evet yaa hatta ben yiyemiyorum genelde ağırlık çöküyor. Şu an mesela en büyük hayalim kahve içmek. Bir de fanta kola çekti canımOoo planlara baak vay canınaa, misler gibi olur bir nevi mantıı iştee, değişik bir versiyonu yani
Açken de bu hayaller ne iyi gidiyor di miYemekten sonra kurduğum tatlı hayalleri hep yalan oluyor ben ona üzülüyorum ya. Yani yesen de hayalidneki tat değil işte
Hahah hayaller hayatlar oluyor işte orda daEvet yaa hatta ben yiyemiyorum genelde ağırlık çöküyor. Şu an mesela en büyük hayalim kahve içmek. Bir de fanta kola çekti canım
Evett şimdi bayram tatili gelsin ohh misHahah hayaller hayatlar oluyor işte orda da
Ağırlık çökünce de aç kalmak daha iyiymiş diyor insan ya , resmen vücutta bir baygınlık hali oluyo
8 gün kaldı ama şaka maka bitti ya
BAyram tatili de çok tırt ya bu seneEvett şimdi bayram tatili gelsin ohh mis
Benim 3 gün buçuğu bile yookBAyram tatili de çok tırt ya bu sene3,5 güncük. Neyleyim öyle tatili ben
Ben de de olmayabilir o kuzu , belirsiz yani. Yani hakkıyla yapacak olanlarınki bile o kadar , Şöyle hafta başına denk gelseydi ne makbule geçerdi yaBenim 3 gün buçuğu bile yook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?