2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

"halden anlamayan ev kadını ruhlu çok bilen grafiker bilim kadını" olarak değiştiriyorum ismini. Bu da evlenip kocasının soyadını da kullanıyormuş gibi oldu di mi hahaha @blisss
Hahah kendi soyadımda duruyor çok şükür ama hak etmedim o eklentiyi tamam öyle olsun dedim görmedinmi

"halden anlamayan ev kadını ruhlu çok bilen grafiker bilim kadını" olarak değiştiriyorum ismini. Bu da evlenip kocasının soyadını da kullanıyormuş gibi oldu di mi hahaha @blisss
Benzetmelere gel ya latin diye mi kocasının soyadı başa geldi

Poff çok normal kuzucuum Ben bir kaç gün tutamiciim , tok açın halinden anlamaz derler ama ben seni anlıyorum üzülme
Sahura kalksaydım sıkıntı yoktu ya, sahur kaçınca kötü oldu. Ama şöyle bi planım var, diyorum ki fırından ekmek hamuru alayım, bir de kıyma harcı hazırlayayım. Hamurun içine kıyma koyup bohça gibi kapatıp kızartayım. Üzerine de tereyağlı sos yapıp yoğurtla beraber lüpleteyim. Canım bu tarz bir şey çekti bakalım güzel olur inşallah

Ooo planlara baak vay canınaa, misler gibi olur bir nevi mantıı iştee, değişik bir versiyonu yani
Açken de bu hayaller ne iyi gidiyor di mi Yemekten sonra kurduğum tatlı hayalleri hep yalan oluyor ben ona üzülüyorum ya. Yani yesen de hayalidneki tat değil işte

Evet yaa hatta ben yiyemiyorum genelde ağırlık çöküyor. Şu an mesela en büyük hayalim kahve içmek. Bir de fanta kola çekti canım

Evet yaa hatta ben yiyemiyorum genelde ağırlık çöküyor. Şu an mesela en büyük hayalim kahve içmek. Bir de fanta kola çekti canım
Hahah hayaller hayatlar oluyor işte orda da
Ağırlık çökünce de aç kalmak daha iyiymiş diyor insan ya , resmen vücutta bir baygınlık hali oluyo
8 gün kaldı ama şaka maka bitti ya

Hahah hayaller hayatlar oluyor işte orda da
Ağırlık çökünce de aç kalmak daha iyiymiş diyor insan ya , resmen vücutta bir baygınlık hali oluyo
8 gün kaldı ama şaka maka bitti ya
Evett şimdi bayram tatili gelsin ohh mis

Kızlar ben dün eve ne aldım tahmin edin
kosla oxi action leke çıkarıcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…