Hahah heeey @Conchiglia ya arkadaş geldi o zaman deseneKızlar ben dün eve ne aldım tahmin edin
kosla oxi action leke çıkarıcı
Anamm vallahi çoğalıyorlarKızlar ben dün eve ne aldım tahmin edin
kosla oxi action leke çıkarıcı
Salyangoz mu? Benim kafa durdu arkidiş çok açım anlayamıyorum
Hahah canın salyangoz mu çekti yoksaaaSalyangoz mu? Benim kafa durdu arkidiş çok açım anlayamıyorum
Tamam hatırladımHahah canın salyangoz mu çekti yoksaaakarikatür vardı yaa kuzu görmemişsindir belki kendini suçlama hemen
Bulamadım da şimdi göstereydim sana
Oyy of yaa sos dedii resmen hahahaTamam hatırladımHAyır tabiyki salyangoz çekmedi canım ıyk o ne ya bi de sosu var yeşil yeşil sümük gibi
İyi de ben uydurmadım kii cidden var yaniOyy of yaa sos dedii resmen hahaha
Buyrunuzz http://www.kadinvekadin.net/resimler/galeri/salyangoz.jpgOyy of yaa sos dedii resmen hahaha
Hofff neden yaptın ki şimdi bunu banaaaaaa . Yeniyomuş yani baya baya öyle mi.
Gözümün önünde yedilerHofff neden yaptın ki şimdi bunu banaaaaaa . Yeniyomuş yani baya baya öyle mi.
Allahımmmm..
Kahretmesin yaaa , sosunun içeriği ne acabaGözümün önünde yedilerYeşil sosuna bana bana
SumukKahretmesin yaaa , sosunun içeriği ne acaba
Böyle yemek tarifi görmedim arkadaş yaaaGözümün önünde yedilerYeşil sosuna bana bana
Evet çok indirimdeydi
Anamm vallahi çoğalıyorlar
Kuruduktan sonra selpak yardimiyla burunlarindaki sumugu sumkurtunBöyle yemek tarifi görmedim arkadaş yaaa
Salyangozları kapağı sıkıca kapanan bir hasır sepetin içine koyun. Birkaç parça kuru ekmeği hafifçe nemlendirerek yanlarına yerleştirin. 48 saat süre ile salyangozları aç bırakın. Bu arada sepetin kapağı çok sıkı kapalı olmalıdır. Aksi durumda salyangozlar kaçarlar. İki gün sonra salyangozları sepetten çıkarın. Çukur bir kabın içine iki litre su, bir bardak sirke, bir kahve fincanı tuz atarak karıştırın, salyangozları da bu suyun içine koyun.Elinize bulaşık eldiveni geçirerek salyangozları durmadan suyun içinde alt üst edin. Böylece salyangozların sümüğü akıp gider. Sonra salyangozları çıkarın, kabın içindeki sümüklü suyu boşaltın, kabı iyice çalkalayın, yeniden su, sirke ve tuz koyun. Salyangozları yeniden bu temiz suya atın ve ellerinizle karıştırarak sümüklerini a-kıtın. Sümük akıtma işlemini, salyangozlar tamamen sümüksüz kalıncaya dek tekrar edin.
Birinin karsinda yedigini dusunsene bi deEvet çok indirimdeydi
Kızlar midem bulandı valla hele o resimle tariif yokmu ıyyyyy
Oy tarif beni benden aldı özellikleeeKızlar midem bulandı valla hele o resimle tariif yokmu ıyyyyy
Hahaha evet aç bırakın demişler, yemeğimi nden aç bırakiym ben abi o nasıl bi yemek yaKuruduktan sonra selpak yardimiyla burunlarindaki sumugu sumkurtunbu nasil tarif arkadas ama ne yalan soyleyeyim o salyangozlar nasil kacmiyo diye merak etmistim. Bir de ac birakin demisler yaa
Ahahahahah ay yoruma bak yaOy tarif beni benden aldı özellikleee
Hahaha evet aç bırakın demişler, yemeğimi nden aç bırakiym ben abi o nasıl bi yemek ya
Hahahaha resmen ben yemeğe önce işkence sonra hizmet edicem yani olacak iş değilAhahahahah ay yoruma bak yabir de yemeginin sumugunu temizlemek de degisik tabi
Yemek dedigimiz de sumuklu bocek bunu da unutmayalimHahahaha resmen ben yemeğe önce işkence sonra hizmet edicem yani olacak iş değil
Allah beterinden saklasın vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?