2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Hahahaha resmen ben yemeğe önce işkence sonra hizmet edicem yani olacak iş değil
Allah beterinden saklasın vallahi
Laf edene de ben kac gun ugrastim.onun icin der miziklanirsin. Yedirmedim icirmedim.sumugunu temizledim ben onun

Kizlar bana tchibo yollari gorundu. Kupalara bayildimm. Renkli tabaklar da cok guzell

Eklentiler

• Screenshot_2015-07-08-17-46-16.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 50
  • Screenshot_2015-07-08-17-46-08.webp
    17 KB · Görüntüleme: 54
  • Screenshot_2015-07-08-17-46-04.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 63
Çok tatlılarrr ama 4 kupa için biraz pahalı ya
Yani bana da pahali gelmedi degil asli da.ama o duz renklerle desenliler guzel kombin olur ya tam kafamdaki gibi cok tatli. Bunda da kiyivereyim dedim su an

Günaydın kızlar. dün baya kaynatmışsınız ama sonları okuduğumda iyikide yokmuşum dedim nasıl bir yemek tarifidir o

Tabak yook sadece kupa 80tl yani. Of durdurmayin beni alicam
kuzu almamalısın. böyle ufacık şeylere birsürü para veriyorsun sonra elde tutulur bişi olmuyor hemde birsürü paran gitmiş oluyor. yapma kuzu bunu kendine. daha önemli eksiklerini al kupa nedirki sonrada alınır

Günaydın kızlar. dün baya kaynatmışsınız ama sonları okuduğumda iyikide yokmuşum dedim nasıl bir yemek tarifidir o
Heheh İştahın kapanırdı fena mı
Ay tamam almıyorum ya amaan annem gaza getirmişti ne güzel oysaki :/

Günaydın kızlarr

Bunun 150 tllik versiyonu vardı aynı model onu alıcam Hatta dur bakalım bi hesap kitap yapayım da alayım bari. Bu ay tencere alıcam demiştim.
yaa bak gördünmü 80 tlye kupa alacağına koca bir eksiği halledeceksin :) bundan sonra almayı düşündüğün herşeyi sen bana sor ben bi güzel engelliyim seni

Ya inanmıyorum english home kafasına göre 6 taksit yapmış benim ödemeyi ya. Bu ne böyle 10 tl taksit mi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…