Laf edene de ben kac gun ugrastim.onun icin der miziklanirsin. Yedirmedim icirmedim.sumugunu temizledim ben onunHahahaha resmen ben yemeğe önce işkence sonra hizmet edicem yani olacak iş değil
Allah beterinden saklasın vallahi
Birinin karsinda yedigini dusunsene bi deay neyse acligim gidiyor
Oy tarif beni benden aldı özellikleee
Hahaha evet aç bırakın demişler, yemeğimi nden aç bırakiym ben abi o nasıl bi yemek ya
Iskence etmisler resmen cunku. 48 saat hava verme yemek verme ac birak ölsün. Yemek yemek degil toplama kampi mubarekBen salyangozlara çok üzüldüm ama
Iskence etmisler resmen cunku. 48 saat hava verme yemek verme ac birak ölsün. Yemek yemek degil toplama kampi mubarek
Hahaha bi de oturur nasil yaptigimi anlatirim, bi daha da gelmezler zaten. Sen sağ be selamet yaniLaf edene de ben kac gun ugrastim.onun icin der miziklanirsin. Yedirmedim icirmedim.sumugunu temizledim ben onun
Çok tatlılarrr ama 4 kupa için biraz pahalı yaKizlar bana tchibo yollari gorundu. Kupalara bayildimm. Renkli tabaklar da cok guzell
Yani bana da pahali gelmedi degil asli da.ama o duz renklerle desenliler guzel kombin olur ya tam kafamdaki gibi cok tatli. Bunda da kiyivereyim dedim su anÇok tatlılarrr ama 4 kupa için biraz pahalı ya
Öylemi diyorsun yani 4 tabak 4 kupa 90 liraYani bana da pahali gelmedi degil asli da.ama o duz renklerle desenliler guzel kombin olur ya tam kafamdaki gibi cok tatli. Bunda da kiyivereyim dedim su an
Tabak yook sadece kupaÖylemi diyorsun yani 4 tabak 4 kupa 90 lira
kuzu almamalısın.Tabak yook sadece kupa80tl yani. Of durdurmayin beni alicam
HehehGünaydın kızlar. dün baya kaynatmışsınız ama sonları okuduğumda iyikide yokmuşum dedimnasıl bir yemek tarifidir o
Ay tamam almıyorum ya amaan annem gaza getirmişti ne güzel oysaki :/kuzu almamalısın.böyle ufacık şeylere birsürü para veriyorsun sonra elde tutulur bişi olmuyor hemde birsürü paran gitmiş oluyor. yapma kuzu bunu kendine. daha önemli eksiklerini al kupa nedirki sonrada alınır
kuzu ona vereceğin parayla bunu alHehehİştahın kapanırdı fena mı
Ay tamam almıyorum ya amaan annem gaza getirmişti ne güzel oysaki :/
Bunun 150 tllik versiyonu vardı aynı model onu alıcamkuzu ona vereceğin parayla bunu al
https://www.markafoni.com/schafer-wb-8-parca-vals-tencere-seti/urun/11890054/
yaa bak gördünmü 80 tlye kupa alacağına koca bir eksiği halledeceksin :) bundan sonra almayı düşündüğün herşeyi sen bana sor ben bi güzel engelliyim seniGünaydın kızlarr
Bunun 150 tllik versiyonu vardı aynı model onu alıcamHatta dur bakalım bi hesap kitap yapayım da alayım bari. Bu ay tencere alıcam demiştim.
kuzu kupon yoksa yeni üyeliğe 11 tl kupon veriyor. halıları öyle yaptım. kar kardır. yeni üyelik aç onunla al 142 tl ye gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?