2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

kuzu kupon yoksa yeni üyeliğe 11 tl kupon veriyor. halıları öyle yaptım. kar kardır. yeni üyelik aç onunla al 142 tl ye gelir
Evet bak olabilir kupon kalmadı sanırım bende. 5tl de uygulamayı indirince veriyor aslında ama ikisi aynı anda kullanılmıyor galiba

birde misafir takımı aldırırsak tamamdır bu iş

Şimdii şöyle ki nakit alabilirim tencereyi, ama bu ay baya bi sıkışırım. Kredi kartına taksit yapmak da istemiyorum bir türlü bitmeyecek yoksa ondaki taksitler. Ben nakit alayım bence kendimi sıkıştırmazsam harcama konusunda, o para başka yerlere gidiverir çünkü.

taksit istersin yapmazlar istemeyincede sormadan yaparlar sinir bozucu şeyler
Ay sorma ya 60 tlye 6 taksit mi olur allah aşkına. 6 aya evlenicem neredeyse Şikayet etsem iptal etmezler mi ya valla uyuz oldum.
Hahah annem bi silkeledi beni. Panik yapınca böyle oldu. Ya bana diyor ki, ben mutfak tekstil kısmını buradan halledeyim, sen küçük ev aletlerine geç. Napsam bilemedim şimdi, erken gibi de sanki ama yavaş yavaş alırsam daha kolay olur.
Yoo dostum yoo annem alırsa olur belki bak ama ona da engel oluyorum
Nerde onların fotoları
Ya çekemedim kuzu kaç gündür nasıl bi maratondayım kılımı kımıldatacak hal kalmıyor yemek bulaşık sahur üçgeninde
Haha evet çok heyecanlı bir serüven bu. Bakalım sonucunda ne olacak
Sonunda iki adet ucuz tabak seti alıcam

Ya da tost makinesiyle su ısıtıcı bir arada alayım 250tl üzerine 20 tl indirim var. Çelik tencereyi de annem alsın çok ısrar etti
Amma konuştum

Kuzu nasıl sıkışıldığını görmüyosun herhalde bakk halimize
Ne halletsen kar yani artık erkeni falan yok bu işin. Bilsem 5 sene önce başlardım anca yetişirmiş yani. O yüzden gayet mantıklı bence.
Ya çekemedim kuzu kaç gündür nasıl bi maratondayım kılımı kımıldatacak hal kalmıyor yemek bulaşık sahur üçgeninde
Hihihi hayatt.....
Sonunda iki adet ucuz tabak seti alıcam
Bende öyle tahmin ediyordumm
http://www.cookplus.com/urun/karaca-rack-7-parca-krem-baharat-seti-1411870c kuzu baaak

günaydın kızçeler ben banyo takımımı dün aldımm akşamda balayı için şort tulum aldım

H happy__ sahalara dönmüşsün tutuştun dimi Tencereler çok uygunmuş

Ya da tost makinesiyle su ısıtıcı bir arada alayım 250tl üzerine 20 tl indirim var. Çelik tencereyi de annem alsın çok ısrar etti
Amma konuştum
Hahah
Ne alsan kar ben onu bilirim başka bişey bilmem hacı
Sadece bunların garanti süresi kısalmış olucak o kadar. O dert değilse al gitsin mis gibi fiyatlar.
Alayım alayım diyip alasımı getirdin ayrıca kızgınım sana şuan. Hep çok saçma bulduğum şu şeyden alırsam bunun hesabını kim vericek? http://www.cookplus.com/urun/cookplus-ekmek-kizartma-makinesi-pembe

Hayııırrr alma başka eksiğinmi kalmadı sırf pembe diye alacaksın bunu

http://www.n11.com/arcelik-k-8105-kl-su-isiticisi-P66180230
Ay bunu da alabilirim fiyatı çok uygun ya. Bir de kupon oldu mu iyice düşecek
canım kesinlikle erken değil ben 1,5 sene falan önce başladım bak hala bitmiyor. sen başla. ve kesinlikle nakit al.bir şekilde o para zaten gidecek. he paran kalmadı mı zor durumda kalırsan karttan harcarsın zaten ama son ihtimal olsun o.
bence ikisini bir alma ikisi için 20 tl lik kupon cazip değil. ayrıca bu konuda yoğunlaşıp o ürünleri araştırmadın :) hesapsız bir alışveriş olur. gerçekten istediğin ürünler onlarmı mesela. hem benim tost makinam yok su ısıtıcımda. çaycı almıştım su ısıtmak için onu kullanıcam. yani sen bilirsin ama benim için mesela ikisde gereksiz harcama olurdu

buda güzelmiş kuzu bakayım ben buna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…