Evet bak olabilir kupon kalmadı sanırım bende. 5tl de uygulamayı indirince veriyor aslında ama ikisi aynı anda kullanılmıyor galibakuzu kupon yoksa yeni üyeliğe 11 tl kupon veriyor. halıları öyle yaptım. kar kardır. yeni üyelik aç onunla al 142 tl ye gelir
taksit istersin yapmazlar istemeyincede sormadan yaparlar sinir bozucu şeylerYa inanmıyorum english home kafasına göre 6 taksit yapmış benim ödemeyi ya. Bu ne böyle 10 tl taksit mi olur
yok canım kullanılmıyor ama 11 tl iyidir sen al al :)Evet bak olabilir kupon kalmadı sanırım bende. 5tl de uygulamayı indirince veriyor aslında ama ikisi aynı anda kullanılmıyor galiba
birde misafir takımı aldırırsak tamamdır bu işGünaydın kuzucuklaaaaar :)
Çok doğru bi karar verdin beybisii , kupaları görünce bir gözüm açıldı benim de. Bulunmayacak bir güzelliktede değillerdi zaten be boşver
Ayrıca sahalara dönmüş olman da mutluluk vericiii
Nerde onların fotolarıYa inanmıyorum english home kafasına göre 6 taksit yapmış benim ödemeyi ya. Bu ne böyle 10 tl taksit mi olur
Haha evet çok heyecanlı bir serüven bu. Bakalım sonucunda ne olacakbirde misafir takımı aldırırsak tamamdır bu iş
Ay sorma ya 60 tlye 6 taksit mi olur allah aşkına. 6 aya evlenicem neredeysetaksit istersin yapmazlar istemeyincede sormadan yaparlar sinir bozucu şeyler
Hahah annem bi silkeledi beni. Panik yapınca böyle oldu. Ya bana diyor ki, ben mutfak tekstil kısmını buradan halledeyim, sen küçük ev aletlerine geç. Napsam bilemedim şimdi, erken gibi de sanki ama yavaş yavaş alırsam daha kolay olur.Günaydın kuzucuklaaaaar :)
Çok doğru bi karar verdin beybisii , kupaları görünce bir gözüm açıldı benim de. Bulunmayacak bir güzelliktede değillerdi zaten be boşver
Ayrıca sahalara dönmüş olman da mutluluk vericiii
Yoo dostum yoo annem alırsa olur belki bak ama ona da engel oluyorumbirde misafir takımı aldırırsak tamamdır bu iş
Ya çekemedim kuzu kaç gündür nasıl bi maratondayım kılımı kımıldatacak hal kalmıyor yemek bulaşık sahur üçgenindeNerde onların fotoları
Sonunda iki adet ucuz tabak seti alıcamHaha evet çok heyecanlı bir serüven bu. Bakalım sonucunda ne olacak
Kuzu nasıl sıkışıldığını görmüyosun herhalde bakk halimizeHahah annem bi silkeledi beni. Panik yapınca böyle oldu. Ya bana diyor ki, ben mutfak tekstil kısmını buradan halledeyim, sen küçük ev aletlerine geç. Napsam bilemedim şimdi, erken gibi de sanki ama yavaş yavaş alırsam daha kolay olur.
Hihihi hayatt.....Ya çekemedim kuzu kaç gündür nasıl bi maratondayım kılımı kımıldatacak hal kalmıyor yemek bulaşık sahur üçgeninde
Bende öyle tahmin ediyordummSonunda iki adet ucuz tabak seti alıcam
http://www.cookplus.com/urun/karaca-rack-7-parca-krem-baharat-seti-1411870c kuzu baaakbirde misafir takımı aldırırsak tamamdır bu iş
Ohaaa baya inmiş çok güzel bu set ben bayılmıştım ama pahalıydı. Ay vallahi buradan almayacak olsam kesin alırdım
HahahYa da tost makinesiyle su ısıtıcı bir arada alayım 250tl üzerine 20 tl indirim var. Çelik tencereyi de annem alsın çok ısrar etti
Amma konuştum
Hayııırrr alma başka eksiğinmi kalmadı sırf pembe diye alacaksın bunuHahah
Ne alsan kar ben onu bilirim başka bişey bilmem hacı
Sadece bunların garanti süresi kısalmış olucak o kadar. O dert değilse al gitsin mis gibi fiyatlar.
Alayım alayım diyip alasımı getirdin ayrıca kızgınım sana şuan. Hep çok saçma bulduğum şu şeyden alırsam bunun hesabını kim vericek?http://www.cookplus.com/urun/cookplus-ekmek-kizartma-makinesi-pembe
Şimdii şöyle ki nakit alabilirim tencereyi, ama bu ay baya bi sıkışırım. Kredi kartına taksit yapmak da istemiyorum bir türlü bitmeyecek yoksa ondaki taksitler. Ben nakit alayım bence kendimi sıkıştırmazsam harcama konusunda, o para başka yerlere gidiverir çünkü.
Ay sorma ya 60 tlye 6 taksit mi olur allah aşkına. 6 aya evlenicem neredeyseŞikayet etsem iptal etmezler mi ya valla uyuz oldum.
Hahah annem bi silkeledi beni. Panik yapınca böyle oldu. Ya bana diyor ki, ben mutfak tekstil kısmını buradan halledeyim, sen küçük ev aletlerine geç. Napsam bilemedim şimdi, erken gibi de sanki ama yavaş yavaş alırsam daha kolay olur.
Yoo dostum yoo annem alırsa olur belki bak ama ona da engel oluyorum
Ya çekemedim kuzu kaç gündür nasıl bi maratondayım kılımı kımıldatacak hal kalmıyor yemek bulaşık sahur üçgeninde
Sonunda iki adet ucuz tabak seti alıcam
canım kesinlikle erken değil ben 1,5 sene falan önce başladım bak hala bitmiyor. sen başla. ve kesinlikle nakit al.bir şekilde o para zaten gidecek. he paran kalmadı mı zor durumda kalırsan karttan harcarsın zaten ama son ihtimal olsun o.http://www.n11.com/arcelik-k-8105-kl-su-isiticisi-P66180230
Ay bunu da alabilirim fiyatı çok uygun ya. Bir de kupon oldu mu iyice düşecek
buda güzelmiş kuzu bakayım ben bunaKuzu nasıl sıkışıldığını görmüyosun herhalde bakk halimize
Ne halletsen kar yani artık erkeni falan yok bu işin. Bilsem 5 sene önce başlardım anca yetişirmiş yani. O yüzden gayet mantıklı bence.
Hihihi hayatt.....
Bende öyle tahmin ediyordumm
http://www.cookplus.com/urun/karaca-rack-7-parca-krem-baharat-seti-1411870c kuzu baaak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?