2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

günaydın kızçeler ben banyo takımımı dün aldımm akşamda balayı için şort tulum aldım

H happy__ sahalara dönmüşsün tutuştun dimi Tencereler çok uygunmuş
Ay evet çok pis tutuştum ya Fotoğraf var mıı?
Fiyat çok iyi kuzu. Ben galiba pek garanti için koşuşturmaya da girmem gibi geliyor sanki ama bilemedim tek takıldığım nokta o. Ama şimdi bunları alırsam büyük parça sonuçtai hallolur. Annem de ısrarla tencere vs ben alıcam dediğinden ona bıraksam baya rahat ederim aslında. Anne sözü ve sizlerin sözünü dinleyeyim diyorum
Ayrıca alma onu ya gerçekten çok çok gereksiz

buda güzelmiş kuzu bakayım ben buna
Fiyat baya düşmüş , çok da kullanışlı işte bak bence de kuzu..

Aklın yolu bir kuzucuum , önemli eksikleri aradan çıkarmış olarak da baya başarılı bir çalışmaya imza atmış olacaksın bence
Modeller de kafanda belliydi zaten daha ne olsun

Banyo setinin var ekliyorum şimdi albüme
Sen bu ürünleri araştırdınmı canım iyimiymiş ? Ona göre al sırf fiyatı için alma.

Mrs Pink Nereye yazmışsın mesajı saklamışsın resmen
Eksiklerin neyse onu al artık kuzu ekstra birşey almaya vaktimiz ve naktimiz kalmadı fotoğraf geliyor

Aa niye gereksiz dedin ki Ben bunları aylar öncesinde araştırıp kararlaştırmıştım. Çok beğendim mağazada falan da inceledim tamam kesin bunları alıcam demiştim. Hatta @Conchiglia da bu seriden almış araştırıp beğenmiş. Fiyatları da bir kaç ay önceden araştırmıştım sepete atmıştım ne olur ne olmaz diye, bakıyorum hala daha ucuzu yok. Normalde o su ısıtıcı 150 gibi bişey, tost makinesi de 200 üzeri. Yani bakınca baya hesaplıya geliyor. Ben bu ay tencereye ödeyeceğim parayı yok sayıp, bunları 2 taksitle halledebilirim zorlamaz da beni, o 150yi de diğer ay karta atıveriririm. Çünkü bu aydan sonra kredi kartı borcum 120tlye inecek :) Bir de ben çaycı almayı düşünmüyorum çünkü biz daha çok kahve tüketiyoruz. Filtre kahve makinesini de arkadaşım hediye alacak. Durum böyle yani :)

Haha inan ben de onu çözmeye çalışıyordum şuan , uğraşmam yapamam yani
Anında vazgeçiyorum zaten unuttum gitti , ihtiyaçlara odaklanmalıyız. Slogan da güzel oldu vaktimiz ve naktimiz kalmadı hahaha tam bizlik
Gelsin fotolaaar :)

Banyo setinin var ekliyorum şimdi albüme
Sen bu ürünleri araştırdınmı canım iyimiymiş ? Ona göre al sırf fiyatı için alma.
Kuzu ben bunları bayadır beğeniyorum, su ısıtıcının mesela sıcaklık koruma özelliği falan da var, dediğim gibi conchiglia da bunları almıştı ona da sordum baya araştırıp almış. Yani alabilirim bence :)
Ayrıca fotoğrafı yine göremedimm

canım ben daha acil olmazsa olmaz ihtiyaçların alınması taraftarıyım sonra paran varsa alırsın diğerlerini o ayrı. sende daha başındasın diye gereksiz dedim hani başka eksiklerinde varken diye. ama sen bunları istiyorsan araştırdığın ürünlerse olabilir. birde o parayı kesin harcamayıp yok sayman lazım :)

Evet tam bizlik bir slogan unutma bunu hep tekrarla Albümde kuzu banyo seti dün canlı vcanlı gördüm çok güzel resimde gri gibi çıkmış ama canlı görünce daha çok beğendim

Hmm araştırdıysan istediğin ürünlerse kaçırma ozaman canım. Nasıl olsa şimdi almasan sonra alacaksın.
Fotoğraf albümdee

Yok yok kesin harcamıycam o parayı. Kendimi frenleyebilirim o konuda. Şimdi tost makinesi ve su ısıtıcısı gerekli sonuçta, dediğim gibi annem tencere tabak vs kendisi almak istedi hep engel oldum ama direnmeyip sahalara onu bırakayım yine hallolur yani Ya kuzu gaz vermen lazım alayım işte yaa hadi be Tost makinesiz su ısıtıcısız ev mi oluur Sonraki aşama da elektrikli süpürge ya da blender olabilir

Yok yok ben şahsen bunları almanı gayet mantıklı buluyorum, arkandayım haha

Kızlar yalnız bir eksik daha belirdi şuan kafamda Bardağım yok ki benim. Çay bardaklarım var bir de6 tanecik su bardağı. Su bardaları da renkli zaten Of yaa

Hadi gözün aydıın, normalde rengi nasılmış peki merak ettim. Güle güle kullan :)

Ay dur kuzu telaş yapma, lavın yine bardak kampanyası vardı nerede hatırlamaya çalışıyorum, ben çok aldım diye almıycam artık böyle bardak ama bulayım sana söyleyeyim. Çok güzellerdi

Ay dur kuzu telaş yapma, lavın yine bardak kampanyası vardı nerede hatırlamaya çalışıyorum, ben çok aldım diye almıycam artık böyle bardak ama bulayım sana söyleyeyim. Çok güzellerdi
Ay çok iyi olur kuzu. Düz modellere ihtiyacım var kadehler ve su bardakları. Biraz şık bişey olsun istiyorum aslında o misafir takımlarıyla çıkarılabilecek cinsten

Benimde bardağım az ne kadar var hiç bilmiyorum

Hadi gözün aydıın, normalde rengi nasılmış peki merak ettim. Güle güle kullan :)
Sağol kuzumm mat beyaz rengi gelince çekerim resmini

parayı harcamayacağına eminsen al kuzu :) bir sonraki hedefte elektrik süpürgesi olsun ozman :)
@blisss hayırlı olsun güle güle kullan diyim :)
Mrs Pink bendede fazla bardak yok benimde almam lazım

Bence al ben de araştırmıştım mağazadada bakmıştım gayette güzel geldiler :) sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…