Hergün yeni bişey valla bunaldım ya
Ama ben göremedim hala banyo şeysini albümde neden kiii
Ay yok öyle değilmiş kuzu düz bardakmış yanlış hatırlamışımAy çok iyi olur kuzu. Düz modellere ihtiyacım var kadehler ve su bardakları. Biraz şık bişey olsun istiyorum aslında o misafir takımlarıyla çıkarılabilecek cinsten
Güle güle kullan canm :)Benimde bardağım az ne kadar var hiç bilmiyorum
Sağol kuzumm mat beyaz rengi gelince çekerim resmini
canım c.tesi karabağlara gitmeyi düşünüyoruz avize için ve zigon için ama gerek varmı sence instagramda buldum istediğim gibi 150 tl 3lü zigon.Bence al ben de araştırmıştım mağazadada bakmıştım gayette güzel geldiler :) sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum
Lav da güzel bardaklar oluyo kuzu al onlardan :)Bardak eksiği olan tek ben değilmişim demek ki
Ay valla bitmiyoooor!
Nette bulduysan gitmene gerek yok canım, zigon fiyatı uygunmuş avizeler nasıl ?canım c.tesi karabağlara gitmeyi düşünüyoruz avize için ve zigon için ama gerek varmı sence insatgramda buldum istediğim gibi 150 tl 3lü zigon.
İstediğim avizeleri nette buldum yatak odası ve salon 250 tutuyor. Sence oraya gitmeye gerek varmı ?
Ay yaşasın alan kişiden de onay var :) Tamamdır alıyorum. Nişanlımın mailden üye olayım indirim kuponu gelsinBence al ben de araştırmıştım mağazadada bakmıştım gayette güzel geldiler :) sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum
Bardak mesele değil canım bak her yerde görüp beğenip bi ton alacaksın zaten. Ben manyak gibi bir sürü bardak aldım daha şimdidenBardak eksiği olan tek ben değilmişim demek ki
Ay valla bitmiyoooor!
Ay yaşasın alan kişiden de onay var :) Tamamdır alıyorum. Nişanlımın mailden üye olayım indirim kuponu gelsin
Bardak mesele değil canım bak her yerde görüp beğenip bi ton alacaksın zaten. Ben manyak gibi bir sürü bardak aldım daha şimdidenkupa falan alıcam artık bir tek. Lavın galata serisi şık ona bakabilirsin. Pastel renkli olanları da var. Pembesi çok güzel :) Ben ondan almıştım
Aman napalım nerede indirim orada bizindirim için bende bi sürü mailden üyelik almıştım yaa
zigonların resimlerini görebilirmiyimcanım c.tesi karabağlara gitmeyi düşünüyoruz avize için ve zigon için ama gerek varmı sence instagramda buldum istediğim gibi 150 tl 3lü zigon.
İstediğim avizeleri nette buldum yatak odası ve salon 250 tutuyor. Sence oraya gitmeye gerek varmı ?
al al ben denedim olmuyo bişeyAman napalım nerede indirim orada bizArtık mail adresi almak da kolay değil işte o sıkıntı gibi. Yine aynı isimden alsam mı acaba ya. Başka mailimle alayım sorun olmuyor değil mi?
gayet güzel görünüyolar canım alınabilir :)Bunlar canım çiçekli olanın 3lüsü olacak diğeri de salona.
Eki Görüntüle 1578028 Eki Görüntüle 1578030 Eki Görüntüle 1578029
alcak bişey bulamadımKızlar ev tekstilinde 100tl üzerine %11 indirim var n11de
HoffAy yok öyle değilmiş kuzu düz bardakmış yanlış hatırlamışım
Bakınayım kuzu. Olmadı eminönü yapıcam bu iş için, Kadehleri uyguna bulmuştum orda toptan tamamlarım artık.Lav da güzel bardaklar oluyo kuzu al onlardan :)
Evet kuzu işte bendekiler de bundan :) Carrefour dan almıştım sanırım ben de 1 alana 1 bedavadan 6 tane var şuan . Başkada su bardağı vs hiçbişi yok, kupa da yok. Oda yok bu da yokMrs Pink
https://www.lav.com.tr/online/urunlerimiz/mesrubat-bardagi/renkli-urunler-ROM396-PBT6M0001FC
Benim aldığım da buydu 1 alana 1 bedava kampanyasından almıştım
Daha iyi birşey bulabilirmiyim acaba sen gittin ya sorayım dedimgayet güzel görünüyolar canım alınabilir :)
Allah allah neden acaba yaa avizeleri gördün ama dimiHoffBu meşrubat bardaklarından bir takım alayı
Bakınayım kuzu. Olmadı eminönü yapıcam bu iş için, Kadehleri uyguna bulmuştum orda toptan tamamlarım artık.
Evet kuzu işte bendekiler de bundan :) Carrefour dan almıştım sanırım ben de 1 alana 1 bedavadan 6 tane var şuan . Başkada su bardağı vs hiçbişi yok, kupa da yok. Oda yok bu da yok
@blisss Bana görünmüyor sninkiler herhalde ya haha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?