2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Buraya eklediklerini diyosan evet gördüm kuzu Ama albümde yeni bişey görmedim

Ay daha ucuzdu sanki orda yaa bi bakıcam gidince merak ettim

Yaaa ben bunları çok beğendiiiim. Bu nerden kuzuu

Aa bak ozaman kuzu bende bugün alayım diyorum ama Banyo seti bu canım.

Sehpalarda ckr_metalatölyesi instagramda

linkinide atarmısın canım güzelmiş
ckr_metalatölyesi instagramda böyle bulabilirsin canım

yatak odası için baktıklarından görmüştüm canm :) ama salon için olan modelden pek görmedim güzelmişte

aa ne güzelmiş bunlar :)

alayım ozaman ben bunları gitmeyeyim hiç oraya

kuzu beğendim sayfayı henüz göremiyorum ürünleri ama adres olarak maltepe yazıyor yani sanırım bana çok yakın yerine gidip bakabilirm

Bence o misafir takımlarına böyle bişey almak lazım kuzu :) bana teyzem tam set almıştı bunlar gibi
Evet sadece kadehlere takıldım. Aslında kadehleri çok beğendim de hani şarap için uygun değil gibi geldi sanki Ramazan ramazan da muhabbet iyi gitmedi ama ..
Onun için böyle fanus gibi olanlardan düşünmüştüm . Bunların da tipi çok güzel ama napcamm
Aa bak ozaman kuzu bende bugün alayım diyorum ama Banyo seti bu canım.

Sehpalarda ckr_metalatölyesi instagramda
Tam göründü sen gönderdin Çok güzel kuzuu sevmiştim bunu zaten :)
Ay daha ucuzsa sana kargo yapardım ben onu haha Ama değilse de beklemiş olcaksın kalmaz falan risk tabii

alcak bişey bulamadım
Ne güzel işte tam aradığımız ruh
Heheh tesadüf oldu Ya cidden ama sıkılacak bir durum yok bardak bence en kolay iş
curlygirl istediğin renk oluyor sanırım canım

Eki Görüntüle 1578036
Çok güzelmiş amaaa
Ben de bunları gördüm az önce. Uygun mu sizceee. Diğer meşrubat ve su bardağı da aynı fiyattı
Bu tarz bir şey alacaksan bana fiyatı çok iyi geldi
sen iki taksit gibi parayı karta yatır canım bişi olmaz hayırlı olsun buarada :)
Ay öyle yapayım madem, teşekkür ederimm :)

al al ben beğendim :)

Tamam ozaman onay geldii birşey daha sorucam balkon masalrı falan nasıl hiç baktınmı orda
Aldıım Ama 4 taksit yaptı napalım kısmet
Hadi hayırlısı güle güle kullan sen iki taksitte yatır curlygirl dediği gibi
kuzu beğendim sayfayı henüz göremiyorum ürünleri ama adres olarak maltepe yazıyor yani sanırım bana çok yakın yerine gidip bakabilirm

gidip bakarsan ozaman alayım bende kalitesini falan görmüş oluruz hem

HAha sen bak ozaman bu akşam bakabilirsen fiyatını öğren kuzu birde şapkaları baya kalın kumaş bunun ona bakarsan incecikse olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…