Aa bu çiçekli olandan bizim orda gördüüm. Ne kadar senin alacağın kuzu? Bizim orda uygundu baya ama hatırlamıyorum gerçi şuan, bakarımBunlar canım çiçekli olanın 3lüsü olacak diğeri de salona.
Eki Görüntüle 1578028 Eki Görüntüle 1578030 Eki Görüntüle 1578029
3lüsü 150 lira n11 de kuzuAa bu çiçekli olandan bizim orda gördüüm. Ne kadar senin alacağın kuzu? Bizim orda uygundu baya ama hatırlamıyorum gerçi şuan, bakarım
Buraya eklediklerini diyosan evet gördüm kuzuDaha iyi birşey bulabilirmiyim acaba sen gittin ya sorayım dedim
Allah allah neden acaba yaa avizeleri gördün ama dimi
yatak odası için baktıklarından görmüştüm canm :) ama salon için olan modelden pek görmedim güzelmişteDaha iyi birşey bulabilirmiyim acaba sen gittin ya sorayım dedim
Allah allah neden acaba yaa avizeleri gördün ama dimi
linkinide atarmısın canım güzelmiş3lüsü 150 lira n11 de kuzu
Ay daha ucuzdu sanki orda yaa bi bakıcam gidince merak ettim3lüsü 150 lira n11 de kuzu
Yaaa ben bunları çok beğendiiiim. Bu nerden kuzuu
aa ne güzelmiş bunlar :)
Ben de bunları gördüm az önce. Uygun mu sizceee. Diğer meşrubat ve su bardağı da aynı fiyattı
Buraya eklediklerini diyosan evet gördüm kuzuAma albümde yeni bişey görmedim
Ay daha ucuzdu sanki orda yaa bi bakıcam gidince merak ettim
Yaaa ben bunları çok beğendiiiim. Bu nerden kuzuu
ckr_metalatölyesi instagramda böyle bulabilirsin canımlinkinide atarmısın canım güzelmiş
yatak odası için baktıklarından görmüştüm canm :) ama salon için olan modelden pek görmedim güzelmişte
aa ne güzelmiş bunlar :)
Bence o misafir takımlarına böyle bişey almak lazım kuzu :) bana teyzem tam set almıştı bunlar gibiBen de bunları gördüm az önce. Uygun mu sizceee. Diğer meşrubat ve su bardağı da aynı fiyattı
al al ben beğendim :)Aa bak ozaman kuzu bende bugün alayım diyorum amaBanyo seti bu canım.
Eki Görüntüle 1578039
Sehpalarda ckr_metalatölyesi instagramda
ckr_metalatölyesi instagramda böyle bulabilirsin canım
alayım ozaman ben bunları gitmeyeyim hiç oraya
kuzu beğendim sayfayı henüz göremiyorum ürünleri ama adres olarak maltepe yazıyor yani sanırım bana çok yakın yerine gidip bakabilirmAa bak ozaman kuzu bende bugün alayım diyorum amaBanyo seti bu canım.
Eki Görüntüle 1578039
Sehpalarda ckr_metalatölyesi instagramda
ckr_metalatölyesi instagramda böyle bulabilirsin canım
alayım ozaman ben bunları gitmeyeyim hiç oraya
Evet sadece kadehlere takıldım. Aslında kadehleri çok beğendim de hani şarap için uygun değil gibi geldi sankiBence o misafir takımlarına böyle bişey almak lazım kuzu :) bana teyzem tam set almıştı bunlar gibi
Tam göründü sen gönderdin
sen iki taksit gibi parayı karta yatır canım bişi olmazAldıımAma 4 taksit yaptı napalım kısmet
Ne güzel iştealcak bişey bulamadım
Heheh tesadüf olduHoffBu meşrubat bardaklarından bir takım alayı
Bakınayım kuzu. Olmadı eminönü yapıcam bu iş için, Kadehleri uyguna bulmuştum orda toptan tamamlarım artık.
Evet kuzu işte bendekiler de bundan :) Carrefour dan almıştım sanırım ben de 1 alana 1 bedavadan 6 tane var şuan . Başkada su bardağı vs hiçbişi yok, kupa da yok. Oda yok bu da yok
@blisss Bana görünmüyor sninkiler herhalde ya haha
Çok güzelmiş amaaa
Bu tarz bir şey alacaksan bana fiyatı çok iyi geldiBen de bunları gördüm az önce. Uygun mu sizceee. Diğer meşrubat ve su bardağı da aynı fiyattı
Ay öyle yapayım madem, teşekkür ederimm :)sen iki taksit gibi parayı karta yatır canım bişi olmazhayırlı olsun buarada :)
al al ben beğendim :)
Hadi hayırlısı güle güle kullan sen iki taksitte yatırAldıımAma 4 taksit yaptı napalım kısmet
kuzu beğendim sayfayı henüz göremiyorum ürünleri ama adres olarak maltepe yazıyor yani sanırım bana çok yakın yerine gidip bakabilirm
Evet sadece kadehlere takıldım. Aslında kadehleri çok beğendim de hani şarap için uygun değil gibi geldi sankiRamazan ramazan da muhabbet iyi gitmedi ama ..
Onun için böyle fanus gibi olanlardan düşünmüştüm . Bunların da tipi çok güzel ama napcamm
Tam göründü sen gönderdinÇok güzel kuzuu sevmiştim bunu zaten :)
Ay daha ucuzsa sana kargo yapardım ben onu hahaAma değilse de beklemiş olcaksın kalmaz falan risk tabii
allahtan biraz önce alışveriş yaptında kartı doldurdun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?