2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Heheh tesadüf oldu Ya cidden ama sıkılacak bir durum yok bardak bence en kolay iş
Zor değil tabii kuzu da habire yeni birşey hatırlıyor olmama sinir oluyorum ben. Nereye yetişeceğimi şaşırdım
Bu tarz bir şey alacaksan bana fiyatı çok iyi geldi
Yani çok beğendim aslında da benim hayalimde şu tip desensiz sadece ağız kısmında gümüş bir şeridi olan sade bişey vardı . YA da fanus gibi kocaman şarap kadehleri. Tepe home de görüp çok beğenmiştim de pahalıydı ya orda da hiç indirim olmuyo sanki arkadaş.

Eklentiler

• karaca_must10-550x585.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 33
O zaman dur acele etme, o tarz bardakları takibe alalım biz. Olmadı başka bir şeye dönersin

https://www.lav.com.tr/online/urunlerimiz/kadehler/star-STR529F
buna ne dersn

HAha sen bak ozaman bu akşam bakabilirsen fiyatını öğren kuzu birde şapkaları baya kalın kumaş bunun ona bakarsan incecikse olmaz
e tabii o gözle bakmadım incelemek lazım Ama bugün oradan gidemicem kuzu ablama gideceğim için Ama amamış olrusan zaten fotosunu çeker gösteririm sana öncesinde tabi

Hadi hayırlısı güle güle kullan sen iki taksitte yatır curlygirl dediği gibi
Evet ya öyle yapayım. Artık biraz bütçeyi zorlama vakti geldi. Abur cubur tüketimine son! Hem kilo verip hem bütçeden kısarım. Paramın en büyük kısmı ona gidiyor da Tabi bu kural ramazandan sonra geçerli

Evet ya çok ciciler bende çok beğendim. Ramazandan sonra diyettesin ozaman
e tabii o gözle bakmadım incelemek lazım Ama bugün oradan gidemicem kuzu ablama gideceğim için Ama amamış olrusan zaten fotosunu çeker gösteririm sana öncesinde tabi

Tüh şansa bak ne kadardı acaba çok merak ettim

paşabahçede oluyor aslında büyük baya güzelde oluyorlar ama pahalı oluyordu sanırım sitesine bakıcam varmıymış

Tüh şansa bak ne kadardı acaba çok merak ettim
Şuan ben de çok merak ettim yaaa hahah
paşabahçede oluyor aslında büyük baya güzelde oluyorlar ama pahalı oluyordu sanırım sitesine bakıcam varmıymış
Paşabahçedekilere bayılıyorum zaten dee baya pahalılar tabiii . Arada iş yerine yakın bir mağazası var , orada şöyle bir bakıp geçiyorum mecburen

ben hiç düşünmemiştim seçerken ay güzel bence kibar işte

ev tekstilden doldu satsam yeridir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…