Zor değil tabii kuzu da habire yeni birşey hatırlıyor olmama sinir oluyorum ben. Nereye yetişeceğimi şaşırdımHeheh tesadüf olduYa cidden ama sıkılacak bir durum yok bardak bence en kolay iş
Yani çok beğendim aslında da benim hayalimde şu tip desensiz sadece ağız kısmında gümüş bir şeridi olan sade bişey vardı . YA da fanus gibi kocaman şarap kadehleri. Tepe home de görüp çok beğenmiştim de pahalıydı ya orda da hiç indirim olmuyo sanki arkadaş.Bu tarz bir şey alacaksan bana fiyatı çok iyi geldi
Dolmadı aslındaallahtan biraz önce alışveriş yaptında kartı doldurdun
O zaman dur acele etme, o tarz bardakları takibe alalım biz. Olmadı başka bir şeye dönersinYani çok beğendim aslında da benim hayalimde şu tip desensiz sadece ağız kısmında gümüş bir şeridi olan sade bişey vardı . YA da fanus gibi kocaman şarap kadehleri. Tepe home de görüp çok beğenmiştim de pahalıydı ya orda da hiç indirim olmuyo sanki arkadaş.
https://www.lav.com.tr/online/urunlerimiz/kadehler/star-STR529FZor değil tabii kuzu da habire yeni birşey hatırlıyor olmama sinir oluyorum ben. Nereye yetişeceğimi şaşırdım
Yani çok beğendim aslında da benim hayalimde şu tip desensiz sadece ağız kısmında gümüş bir şeridi olan sade bişey vardı . YA da fanus gibi kocaman şarap kadehleri. Tepe home de görüp çok beğenmiştim de pahalıydı ya orda da hiç indirim olmuyo sanki arkadaş.
e tabii o gözle bakmadım incelemek lazımHAha sen bak ozaman bu akşam bakabilirsen fiyatını öğren kuzu birde şapkaları baya kalın kumaş bunun ona bakarsan incecikse olmaz
Evet ya öyle yapayım. Artık biraz bütçeyi zorlama vakti geldi. Abur cubur tüketimine son! Hem kilo verip hem bütçeden kısarım. Paramın en büyük kısmı ona gidiyor daHadi hayırlısı güle güle kullan sen iki taksitte yatırcurlygirl dediği gibi
Evet bekleyeyim ben en iyisi kuzu, karşıma çıkarsa bi yerlerde ne alaaO zaman dur acele etme, o tarz bardakları takibe alalım biz. Olmadı başka bir şeye dönersin
Imm pek sevemedim kuzu ya. Bir de bunların camları çok kalın oluyo marketlerde falan görüyorum da. Bu bardakların camları ince olsun istiyorum :)
Ne güzel iştetam aradığımız ruh
Heheh tesadüf olduYa cidden ama sıkılacak bir durum yok bardak bence en kolay iş
Çok güzelmiş amaaa
Bu tarz bir şey alacaksan bana fiyatı çok iyi geldi
Ay öyle yapayım madem, teşekkür ederimm :)
Evet ya öyle yapayım. Artık biraz bütçeyi zorlama vakti geldi. Abur cubur tüketimine son! Hem kilo verip hem bütçeden kısarım. Paramın en büyük kısmı ona gidiyor daTabi bu kural ramazandan sonra geçerli
e tabii o gözle bakmadım incelemek lazımAma bugün oradan gidemicem kuzu ablama gideceğim için Ama amamış olrusan zaten fotosunu çeker gösteririm sana öncesinde tabi
paşabahçede oluyor aslında büyük baya güzelde oluyorlar ama pahalı oluyordu sanırım sitesine bakıcam varmıymışEvet bekleyeyim ben en iyisi kuzu, karşıma çıkarsa bi yerlerde ne alaa
Imm pek sevemedim kuzu ya. Bir de bunların camları çok kalın oluyo marketlerde falan görüyorum da. Bu bardakların camları ince olsun istiyorum :)
Şuan ben de çok merak ettim yaaa hahahTüh şansa bak ne kadardı acaba çok merak ettim
Paşabahçedekilere bayılıyorum zaten dee baya pahalılar tabiii . Arada iş yerine yakın bir mağazası var , orada şöyle bir bakıp geçiyorum mecburenpaşabahçede oluyor aslında büyük baya güzelde oluyorlar ama pahalı oluyordu sanırım sitesine bakıcam varmıymış
hadi bakalım hayırlı olsunAldıımAma 4 taksit yaptı napalım kısmet
Evet sadece kadehlere takıldım. Aslında kadehleri çok beğendim de hani şarap için uygun değil gibi geldi sankiRamazan ramazan da muhabbet iyi gitmedi ama ..
Onun için böyle fanus gibi olanlardan düşünmüştüm . Bunların da tipi çok güzel ama napcamm
Tam göründü sen gönderdinÇok güzel kuzuu sevmiştim bunu zaten :)
Ay daha ucuzsa sana kargo yapardım ben onu hahaAma değilse de beklemiş olcaksın kalmaz falan risk tabii
Ne güzel iştetam aradığımız ruh
Heheh tesadüf olduYa cidden ama sıkılacak bir durum yok bardak bence en kolay iş
Çok güzelmiş amaaa
Bu tarz bir şey alacaksan bana fiyatı çok iyi geldi
Ay öyle yapayım madem, teşekkür ederimm :)
ayyy bende inceledim biraz önce bunu çok şirin dimi
imza hangisi oluyorBu arada imzama dikkat ettiniz mi
Hahaben hiç düşünmemiştim seçerken ay güzel bence kibar işte
yazı yazdığımda altta çıkan bişey yokmuimza hangisi oluyor
Yok vallahi kuzu :)yazı yazdığımda altta çıkan bişey yokmu
Ayyy çok heyecanlı yaaa, çok az kaldı hemdeeekızlar ya bayramada az kaldı :) bayramda çeyizlerim gidecek eve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?