2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

heycanlımısın ben heycandan çok panik yapıyorum
ya bugün düşününce hepsi oluştu :) heyecan panik stres üzüntü garip bişi. ama odam boşalacak en çok ona seviniyorum dolap üstü dolu baza altı. yan tarafta çekyat var altı üstü duvar kenarları her yer dolu üstüme üstüme geliyorlar

Kız bi ay sonra o odada kalmican boşalsa nolcak

Bilmiyorum ara sıra oluyor düğün yaklaştıkça
Benim bu aralar sebepsiz içim sıkılıyo oturup saatlerce ağlayabilirim
Ay demeyin şöyle şeyler yahu.
Mevsimselmidir nedir :) Dün akşam ben de öyle oldum. Anneme normalde onun bana söyleyeceği şeyleri söyleyip durdum. O da garip garip baktı tabii suratıma, gülüyo :) Çok korkmuştum niye böyle bi sıkıntı girdi içime acaba diye ama bundan oldu belki de.

Benim bu aralar sebepsiz içim sıkılıyo oturup saatlerce ağlayabilirim
Bir saat önce oturup ağladım desem

Niye böyle oluyo ya anlamadım bende

Niye böyle oluyo ya anlamadım bende
Bilmiyorum kii
Annem bugün teyzemlerle onların ayzlığa gidecek haftasonu dönmek üzere. Akşam sanki çocukmuş öyle yapma böyle yapma şuna dikkat et diyip durdum. Bilmiyorum çok saçma bi ruh haliydi ki hala var..

Bende o moddayım beraber oturup ağlayabiliriz
Aslında rahatlıyor insan ağlayınca tabi iş yerinde olunca garip oluyor
Allah allah anaç ruhun ağır basıyor bu sıralar demek ki :)) Sanki evlenmek istemiyormuşum sanacaklar diye korkuyroum ama duygularım böyle malesef benimde

Hihi herhaldeee :)
Evet bir de bi arkadaşına anlatınca delimisin sen , en güzel günlerini niye kendine eziyetederek geçiriyosun neden herşeyi bu kadar takıyosun falan diyolar. Ama cidden yaşamadan anlaşılacak birşey değil bu. Yaşayınca anlarlar

Kesinlikle öyle yaşamadan anlayamazlar sanki zorla evlendiriyolar ya Evlendikten sonra da bir kaç ay devam ediyormuş bu durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…