İmzan gözükmüyor canımyazı yazdığımda altta çıkan bişey yokmu
Ayy çok heyecanlı yakızlar ya bayramada az kaldı :) bayramda çeyizlerim gidecek eve
ben bişi göremiyorum canımyazı yazdığımda altta çıkan bişey yokmu
ivit aynen :)HahaSen böyle bişey aldın o zamann
Yok vallahi kuzu :)
Ayyy çok heyecanlı yaaa, çok az kaldı hemdeee
İmzan gözükmüyor canım
Ayy çok heyecanlı ya
Bi ben görüyorum heraldeben bişi göremiyorum canım
heycanlımısın ben heycandan çok panik yapıyorumkızlar ya bayramada az kaldı :) bayramda çeyizlerim gidecek eve
ya bugün düşününce hepsi oluştu :) heyecan panik stres üzüntü garip bişi. ama odam boşalacak en çok ona seviniyorumheycanlımısın ben heycandan çok panik yapıyorum
Kız bi ay sonra o odada kalmican boşalsa nolcakya bugün düşününce hepsi oluştu :) heyecan panik stres üzüntü garip bişi. ama odam boşalacak en çok ona seviniyorumdolap üstü dolu baza altı. yan tarafta çekyat var altı üstü duvar kenarları her yer dolu üstüme üstüme geliyorlar
hee oda var ama olsunKız bi ay sonra o odada kalmican boşalsa nolcak
:) ben baya baya hissediyorum gideceğimihee oda var ama olsunhala gitmicekmişim gibi hissediyorum heralde
neden ki kuzu ?Bugün bende de bir hüzün var nedense
Bilmiyorum ara sıra oluyor düğün yaklaştıkçaneden ki kuzu ?
Benim bu aralar sebepsiz içim sıkılıyo oturup saatlerce ağlayabilirimBilmiyorum ara sıra oluyor düğün yaklaştıkça
Bilmiyorum ara sıra oluyor düğün yaklaştıkça
Ay demeyin şöyle şeyler yahu.Benim bu aralar sebepsiz içim sıkılıyo oturup saatlerce ağlayabilirim
Bir saat önce oturup ağladım desemBenim bu aralar sebepsiz içim sıkılıyo oturup saatlerce ağlayabilirim
Ay demeyin şöyle şeyler yahu.
Mevsimselmidir nedir :) Dün akşam ben de öyle oldum. Anneme normalde onun bana söyleyeceği şeyleri söyleyip durdum. O da garip garip baktı tabii suratıma, gülüyo :) Çok korkmuştum niye böyle bi sıkıntı girdi içime acaba diye ama bundan oldu belki de.
Bende o moddayım beraber oturup ağlayabilirizBir saat önce oturup ağladım desem
Niye böyle oluyo ya anlamadım bende
Bilmiyorum kiiNiye böyle oluyo ya anlamadım bende
Aslında rahatlıyor insan ağlayınca tabi iş yerinde olunca garip oluyorBende o moddayım beraber oturup ağlayabiliriz
Allah allah anaç ruhun ağır basıyor bu sıralar demek ki :)) Sanki evlenmek istemiyormuşum sanacaklar diye korkuyroum ama duygularım böyle malesef benimdeBilmiyorum kii
Annem bugün teyzemlerle onların ayzlığa gidecek haftasonu dönmek üzere. Akşam sanki çocukmuş öyle yapma böyle yapma şuna dikkat et diyip durdum. Bilmiyorum çok saçma bi ruh haliydi ki hala var..
Hihi herhaldeee :)Aslında rahatlıyor insan ağlayınca tabi iş yerinde olunca garip oluyor
Allah allah anaç ruhun ağır basıyor bu sıralar demek ki :)) Sanki evlenmek istemiyormuşum sanacaklar diye korkuyroum ama duygularım böyle malesef benimde
Kesinlikle öyle yaşamadan anlayamazlar sanki zorla evlendiriyolar yaHihi herhaldeee :)
Evet bir de bi arkadaşına anlatınca delimisin sen , en güzel günlerini niye kendine eziyetederek geçiriyosun neden herşeyi bu kadar takıyosun falan diyolar. Ama cidden yaşamadan anlaşılacak birşey değil bu. Yaşayınca anlarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?