2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Evet işte aynen bu ya banada hep aynısı söyleniyo

Evet ben genelde geceleri oturur ağlarım bu yüzden

Kesinlikle öyle yaşamadan anlayamazlar sanki zorla evlendiriyolar ya Evlendikten sonra da bir kaç ay devam ediyormuş bu durum
Evet yaa aslında en zor günlerin ilk zamanlar olduğunu duydum ben de. Yıllardır balayı diye kandırıyorlarmış demek ki Ballı olmuyormuş pek yanii. Bakalım nasıl olacak. Ablamın arkadaşı ilk gün omleti yakınca onu bile beceremedim die oturup ağlamıştı bak o geldi aklıma şimdi
Evet işte aynen bu ya banada hep aynısı söyleniyo
Onları da göriciiz o günler geldiğinde ben de aynısını söyleyip intikamımı alıcam :)

Evet ben genelde geceleri oturur ağlarım bu yüzden
Kıyamam yaa of nasıl geçecek ki bu durum acaba

Ay şaka gibi ya kendimi hayal ettimde bende ağlayabilirim oyle bir sebepten gerçi o bahane olmuş

iyi fikir kuzu :)

kızlar süper bi haber aldım :) nişanlımın işiyle ilgili sıkıntısı vardı. yani süre olarak iş bitiyordu düğünün hemen sonrasında çıkartacaklardı ve hiç hesapta olmayan bir iş çıkmış şimdi başka bir işe geçiyor yarından itibaren hemde daha yüksek bi maaşla orasıda çok uzun zamanlı değil ama en aızndan kendimizi toparlayacağımzı bir süre olur

Çok sevindim canım hayırlısı olsun inşallah ne iş yapıyor nişanlın ?

hadi gözünüz aydın canım :)

Ay şaka gibi ya kendimi hayal ettimde bende ağlayabilirim oyle bir sebepten gerçi o bahane olmuş
Haha kesinlikle ben de ağlayabilirim böyle bi sebepten
CAnım gözünüz aydın ya çoks evindim hadi hayırlı olsun :)

Bu aradaa ben ne yaptım? Bişey aldıım. Ama hep aynı kategoriden şeyler almaktan sıkıldığım için değişiklik yaptım Bakın albümde ne var :)

teşşkürler canım :) senin albümdekide çok havalı :) kazasız belasız inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…