- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Evet işte aynen bu ya banada hep aynısı söyleniyoHihi herhaldeee :)
Evet bir de bi arkadaşına anlatınca delimisin sen , en güzel günlerini niye kendine eziyetederek geçiriyosun neden herşeyi bu kadar takıyosun falan diyolar. Ama cidden yaşamadan anlaşılacak birşey değil bu. Yaşayınca anlarlar
Evet ben genelde geceleri oturur ağlarım bu yüzdenAslında rahatlıyor insan ağlayınca tabi iş yerinde olunca garip oluyor
Allah allah anaç ruhun ağır basıyor bu sıralar demek ki :)) Sanki evlenmek istemiyormuşum sanacaklar diye korkuyroum ama duygularım böyle malesef benimde
Evet yaa aslında en zor günlerin ilk zamanlar olduğunu duydum ben de. Yıllardır balayı diye kandırıyorlarmış demek kiKesinlikle öyle yaşamadan anlayamazlar sanki zorla evlendiriyolar yaEvlendikten sonra da bir kaç ay devam ediyormuş bu durum
Onları da göriciiz o günler geldiğinde ben de aynısını söyleyip intikamımı alıcamEvet işte aynen bu ya banada hep aynısı söyleniyo
Kıyamam yaa of nasıl geçecek ki bu durum acabaEvet ben genelde geceleri oturur ağlarım bu yüzden
Evet yaa aslında en zor günlerin ilk zamanlar olduğunu duydum ben de. Yıllardır balayı diye kandırıyorlarmış demek kiBallı olmuyormuş pek yanii. Bakalım nasıl olacak. Ablamın arkadaşı ilk gün omleti yakınca onu bile beceremedim die oturup ağlamıştı bak o geldi aklıma şimdi
Onları da göriciiz o günler geldiğinde ben de aynısını söyleyip intikamımı alıcam:)
iyi fikir kuzu :)Evet yaa aslında en zor günlerin ilk zamanlar olduğunu duydum ben de. Yıllardır balayı diye kandırıyorlarmış demek kiBallı olmuyormuş pek yanii. Bakalım nasıl olacak. Ablamın arkadaşı ilk gün omleti yakınca onu bile beceremedim die oturup ağlamıştı bak o geldi aklıma şimdi
Onları da göriciiz o günler geldiğinde ben de aynısını söyleyip intikamımı alıcam:)
Ay hiç bilmiyorum bu ara gram enerjimde yokKıyamam yaa of nasıl geçecek ki bu durum acaba
Ay şaka gibi ya kendimi hayal ettimde bende ağlayabilirim oyle bir sebepten gerçi o bahane olmuş
Hızlandır eksik tamamlamayı kuzu maddiyat izin veriyorsa29 günüm var ve bi sürü eksiğim var napıcam hiç bilmiyorum
Çok sevindim canım hayırlısı olsun inşallah ne iş yapıyor nişanlın ?kızlar süper bi haber aldım :) nişanlımın işiyle ilgili sıkıntısı vardı. yani süre olarak iş bitiyordu düğünün hemen sonrasında çıkartacaklardı ve hiç hesapta olmayan bir iş çıkmış şimdi başka bir işe geçiyor yarından itibaren hemde daha yüksek bi maaşlaorasıda çok uzun zamanlı değil ama en aızndan kendimizi toparlayacağımzı bir süre olur
teşekkür ederim bizde feci sevindikÇok sevindim canım hayırlısı olsun inşallah ne iş yapıyor nişanlın ?
enerji isteyen şeyler aslında kuzu ama dediğim gibi kolum kalkmıyoHızlandır eksik tamamlamayı kuzu maddiyat izin veriyorsa
hadi gözünüz aydın canım :)kızlar süper bi haber aldım :) nişanlımın işiyle ilgili sıkıntısı vardı. yani süre olarak iş bitiyordu düğünün hemen sonrasında çıkartacaklardı ve hiç hesapta olmayan bir iş çıkmış şimdi başka bir işe geçiyor yarından itibaren hemde daha yüksek bi maaşlaorasıda çok uzun zamanlı değil ama en aızndan kendimizi toparlayacağımzı bir süre olur
saol canımhadi gözünüz aydın canım :)
teşekkür ederim bizde feci sevindikinşaat canım
enerji isteyen şeyler aslında kuzu ama dediğim gibi kolum kalkmıyo
saol canım :)Gözünüz aydın kuzum
Vitamin al sen kendine ozaman enerji içeceği falan iç
Haha kesinlikle ben de ağlayabilirim böyle bi sebeptenAy şaka gibi ya kendimi hayal ettimde bende ağlayabilirim oyle bir sebepten gerçi o bahane olmuş
CAnım gözünüz aydın ya çoks evindim hadi hayırlı olsun :)kızlar süper bi haber aldım :) nişanlımın işiyle ilgili sıkıntısı vardı. yani süre olarak iş bitiyordu düğünün hemen sonrasında çıkartacaklardı ve hiç hesapta olmayan bir iş çıkmış şimdi başka bir işe geçiyor yarından itibaren hemde daha yüksek bi maaşlaorasıda çok uzun zamanlı değil ama en aızndan kendimizi toparlayacağımzı bir süre olur
etki edermi dersin :)Gözünüz aydın kuzum
Vitamin al sen kendine ozaman enerji içeceği falan iç
teşşkürler canım :) senin albümdekide çok havalı :) kazasız belasız inş.Haha kesinlikle ben de ağlayabilirim böyle bi sebepten
CAnım gözünüz aydın ya çoks evindim hadi hayırlı olsun :)
Bu aradaa ben ne yaptım? Bişey aldıım. Ama hep aynı kategoriden şeyler almaktan sıkıldığım için değişiklik yaptımBakın albümde ne var :)
ayy düşünüyorum düşünmekle kalmayıp dillendiriyorum sürekli ama yok :) daha kolonyaları yapıcam ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?