Kuzum amin inşallah teşekkür ederim :)teşşkürler canım :) senin albümdekide çok havalı :) kazasız belasız inş.
bak ben cumartesi allah izin verirse eminönüne gidip süsleri halledicem vee bayramda tüm davetiye hediyelik hepsini halletmem lazım. he herşeyi bayramda halletcem diyorum nasıl olucak bilmiyorum ama bakicizzayy düşünüyorum düşünmekle kalmayıp dillendiriyorum sürekli ama yok :) daha kolonyaları yapıcam ben ya
Ay birkaç gün de olsa insan baya bişiler sığdırıyo tabi hayalinde o günlerebak ben cumartesi allah izin verirse eminönüne gidip süsleri halledicem vee bayramda tüm davetiye hediyelik hepsini halletmem lazım. he herşeyi bayramda halletcem diyorum nasıl olucak bilmiyorum ama bakicizz
Haha kesinlikle ben de ağlayabilirim böyle bi sebepten
CAnım gözünüz aydın ya çoks evindim hadi hayırlı olsun :)
Bu aradaa ben ne yaptım? Bişey aldıım. Ama hep aynı kategoriden şeyler almaktan sıkıldığım için değişiklik yaptımBakın albümde ne var :)
Bir ihtimaletki edermi dersin :)
hallederiz inşAy birkaç gün de olsa insan baya bişiler sığdırıyo tabi hayalinde o günlere
Biz mesela bu cumartesi milyon tane iş halledicez. 1 haftadır bu cumartesiye öyle çok yüklendik ki gelmeyecek diye korkuyorum
Canım teşekkür ederim amiin, darısı başına inşallah evet :)Aaaa hadi hayırlısı kazasız belasız kuzu darısı başıma
Ooo süper valla tebrik ediyoruz senii :)hallederiz inşsonra patlamayalımda çok güvendim ben bu 4 günlük tatile. he buarada bayramda 4 gün tatilim kızlar duyrulur
Evet ya ortalıkta yok hiçgreenandblue sen nerelerdesin
yatağı aldı kaçtı heraldeEvet ya ortalıkta yok hiç
hayırlı olsun kazasız belasız kuzu :)Haha kesinlikle ben de ağlayabilirim böyle bi sebepten
CAnım gözünüz aydın ya çoks evindim hadi hayırlı olsun :)
Bu aradaa ben ne yaptım? Bişey aldıım. Ama hep aynı kategoriden şeyler almaktan sıkıldığım için değişiklik yaptımBakın albümde ne var :)
Bende cumartesi gidip aliim ya davetiyede bakmam lazım onada bakiim oyybak ben cumartesi allah izin verirse eminönüne gidip süsleri halledicem vee bayramda tüm davetiye hediyelik hepsini halletmem lazım. he herşeyi bayramda halletcem diyorum nasıl olucak bilmiyorum ama bakicizz
Kuzu teşekkür ederim aminn :)hayırlı olsun kazasız belasız kuzu :)
Haha ziraatten heidi klumun emeklisini yatırcakmışbende şu anda güldüm
Ayy hiç gülceğim yoktu iyi olduKuzu teşekkür ederim aminn :)
Haha ziraatten heidi klumun emeklisini yatırcakmış
bak bu güzel olmuş :) bende cumartesi günü halletsem keşke onudacurlygirl ama bi işi hallettim sanırım bindallıyı dikcekler kumaş falan seçtim bayramdan sonra alıciim inşallah :)
arada iyi şeyler yapabiliyorumbak bu güzel olmuş :) bende cumartesi günü halletsem keşke onuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?