2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

ayy düşünüyorum düşünmekle kalmayıp dillendiriyorum sürekli ama yok :) daha kolonyaları yapıcam ben ya
bak ben cumartesi allah izin verirse eminönüne gidip süsleri halledicem vee bayramda tüm davetiye hediyelik hepsini halletmem lazım. he herşeyi bayramda halletcem diyorum nasıl olucak bilmiyorum ama bakicizz

bak ben cumartesi allah izin verirse eminönüne gidip süsleri halledicem vee bayramda tüm davetiye hediyelik hepsini halletmem lazım. he herşeyi bayramda halletcem diyorum nasıl olucak bilmiyorum ama bakicizz
Ay birkaç gün de olsa insan baya bişiler sığdırıyo tabi hayalinde o günlere
Biz mesela bu cumartesi milyon tane iş halledicez. 1 haftadır bu cumartesiye öyle çok yüklendik ki gelmeyecek diye korkuyorum

Aaaa hadi hayırlısı kazasız belasız kuzu darısı başıma

etki edermi dersin :)
Bir ihtimal

Ay birkaç gün de olsa insan baya bişiler sığdırıyo tabi hayalinde o günlere
Biz mesela bu cumartesi milyon tane iş halledicez. 1 haftadır bu cumartesiye öyle çok yüklendik ki gelmeyecek diye korkuyorum
hallederiz inş sonra patlamayalımda çok güvendim ben bu 4 günlük tatile. he buarada bayramda 4 gün tatilim kızlar duyrulur

hayırlı olsun kazasız belasız kuzu :)

Bende cumartesi gidip aliim ya davetiyede bakmam lazım onada bakiim oyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…