bugün kimsenin bişi alası yok heralde :)
sayılmazmı kuzu bende mavi aksesuar arıyordum bunlar çok şirinmiş :) güle güle kullan
harikaymış canım :) güle güle kullanİhihi galibaa
Bir ben bardak alacaktım sonra yemek takımlarım aklıma gelince almadım akşam @Conchiglia teşekkür ederim tekrar kuzuu :)
Ayrıca benim runnerlarım dün geldiii ekliyorum albüme :) O su yeşili olanın rengi gerçekte bir tatlıymış ki anlatamam :)
Ayrıcaaa bir de bomba eksik tamamlandıı @blisss ablama süpürgeyi aldırdım dün o da albümde
güle güle kullan eksikler az kaldı desene:)İhihi galibaa
Bir ben bardak alacaktım sonra yemek takımlarım aklıma gelince almadım akşam @Conchiglia teşekkür ederim tekrar kuzuu :)
Ayrıca benim runnerlarım dün geldiii ekliyorum albüme :) O su yeşili olanın rengi gerçekte bir tatlıymış ki anlatamam :)
Ayrıcaaa bir de bomba eksik tamamlandıı @blisss ablama süpürgeyi aldırdım dün o da albümde
sağol canım bende çok severek aldım mavi takıntımı biliyosun zaten bide çok indirimli geldi şimdi fotoğrafları alırken baktım artmıs tekrar fiyatları:)sayılmazmı kuzu bende mavi aksesuar arıyordum bunlar çok şirinmiş :) güle güle kullan
harikaymış canım :) güle güle kullan
Sayılmaz olur muuu :) çok güzeller kuzu güle güle kullan :)
sağol bebeğim çok içime sindiler mavilerr:)Sayılmaz olur muuu :) çok güzeller kuzu güle güle kullan :)
Ay onu diyemiyorum kuzu hala gayet var eksikler yaniii :)Savaşıyoruz bitirmek için ama inşallah sonuca ulaşırız :)güle güle kullan eksikler az kaldı desene:)
Sinsinler bence de çok ciciler çünküüü :)sağol bebeğim çok içime sindiler mavilerr:)
en azından tamamladın büyük parçaları benim hiç bişey yok ortadaAy onu diyemiyorum kuzu hala gayet var eksikler yaniii :)Savaşıyoruz bitirmek için ama inşallah sonuca ulaşırız :)
kuzu nişan ne zamanen azından tamamladın büyük parçaları benim hiç bişey yok ortada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?