- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
İyi bakalımm sevindim düğün üstü dikkat et kendine
kuzu 27 gün kaldı gerisini sen düşün :) geçmiş olsun buarada dikkat et kendine.öyle yapmaya çalışıyorum inşalllah etkili olur :) stresten yapmaya başladım ben ya sizde durum ne
İyilik sağlık çok şükürr :) seninkiler nasıllar , sen daha iyisin dimi?
Maşallahım var tosun gibiyim
kuzu 27 gün kaldı gerisini sen düşün :) geçmiş olsun buarada dikkat et kendine.
Ohhh ohh süper o zamann.Bayramüstü atlattın hastalığı inşallah bidaha olmaz bişeycik :))
ayyy seninde baya az kalmışsağol canım, vallahi sizde dikkat edin kendinize.. benim şafak 52
hızlanmak lazım kuzusağol canım, vallahi sizde dikkat edin kendinize.. benim şafak 52
ay ne olur olmasın ya,
52 gün kaldı mümkünse olmasın :)
hızlanmak lazım kuzu
yap yap hızlan kuzu
eşyalar gelince hızlanıyor zaten. perde ve halı tam oluncada için rahatlıyor ev eve benziyor :)Çoğu şey bitti aslında, halı , perde ve avize kaldı..onlarda bayramdan sonraya sarktı maalesef..eşyalar da bir gelseydi daha iyi olacak
25 indemi geliyo az kalmış :) bende yavaş yavaş götürmeye başladım :)hızlanamıyorum25 temmuzu bekliyorum , eşyalar gelsin de halı ve perde kısmına giricem artık
eşyalar gelince hızlanıyor zaten. perde ve halı tam oluncada için rahatlıyor ev eve benziyor :)
25 indemi geliyo az kalmış :) bende yavaş yavaş götürmeye başladım :)
Hahah o göbek bende de var ama insan görünce alası geliyor ya. Balayı eksikleri de çok ben almaya başladım birkaç şey ama bitmiyorbenim ayva göbeğimle nası durcak bende kestiremiyorum da aldım işteinşallah zayıflarım biraz balayına kadar.bi tane büstiyer istiyorum ya zamanında gelmezse yenisini almak zorundayım balayı alışverişiyle batıcaz heralde artık offf of hala çok eksik var
öyle yapmaya çalışıyorum inşalllah etkili olur :) streste yapmaya başladım ben ya sizde durum ne
yetişir canım :) aksilik olabiliyo şahsen ben çok alıştım önce fırını bulamadılar , haftasonuda buzdolabı yok diye aradılar25 de gelecek inşallah aksilik çıkmazsa, ondan sonrada yerleştirmeye başlıcam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?