- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
Hahah o göbek bende de var ama insan görünce alası geliyor ya. Balayı eksikleri de çok ben almaya başladım birkaç şey ama bitmiyor
Off son derece fazla stress var
ay bende onu sorucaktım buzdolabı gelmeedimi diyeyetişir canım :) aksilik olabiliyo şahsen ben çok alıştım önce fırını bulamadılar , haftasonuda buzdolabı yok diye aradılar
yetişir canım :) aksilik olabiliyo şahsen ben çok alıştım önce fırını bulamadılar , haftasonuda buzdolabı yok diye aradılar
yapma demek gereksiz, ne kadar olursa olsun insan takıyor ya
malesef kuzu ama şöyle iyi bişey oldu yeni çıkan modeli yollicaklar litre olarak daha büyük hemde :)ay bende onu sorucaktım buzdolabı gelmeedimi diye
iyi yapmışsın boşver aradan çıksın :) ama beyaz eşyaya iyice bak kuzu. bizim servis arıza var demese biz farketmezdik. dikkatli bakmak lazımben mobilya ve beyaz eşyayı aynı gün istedim bir de , evde cümbüş olur kesin
ben mobilya ve beyaz eşyayı aynı gün istedim bir de , evde cümbüş olur kesin
aa evet gördüm reklamlarda. bak her şerde bir hayır vardır :) hayırlısı olsunmalesef kuzu ama şöyle iyi bişey oldu yeni çıkan modeli yollicaklar litre olarak daha büyük hemde :)
ay bende onu sorucaktım buzdolabı gelmeedimi diye
sen bayadır benim albüme bakmıyorsun heralde kuzu :)sen davetiyeleri bastırdın mı canım? benim matbaa bulmam lazım
Hemde herşeyi takıyorum ciddi sıkıntı yaratıyorum kendime ya
sen bayadır benim albüme bakmıyorsun heralde kuzu :)
Bende duygusallıkta had safhada ya hasta olucam diye korkuyorum herşeye ağlamaya başladımbilirim bende senin gibiyim, felaket tellalı gibi dolanıyorum ortalıkta
sen bayadır benim albüme bakmıyorsun heralde kuzu :)
Bende duygusallıkta had safhada ya hasta olucam diye korkuyorum herşeye ağlamaya başladım
Geçen bende baktım 20 diye hatırladım bende senin gibi 30 muş amaAa çok iyiymiş ya abajur ekstra masraf zatenİkeada Mrs Pink in aldığı fenerlerden alacaktım bende 30 liraymış sanki 20ye almıştı başka birşyemi koysam diye düşnüüyorum
Hahah yanlız değilsin bende konuşuyorum delirdiğimi düşnüyorum bazen hayır zorum ne kendimle onuda bilmiyorum allah sonumuzu hayır etsin kuzum tek çare dua :)ben ağlayıp, birde üstüne kendi kendime konuşabiliyorumayy şimdi gülüyorum halime ..
Bilmiyorum böyle durumlarda ne yapılır ama sadece dua ediyorum ben ,
Hahah o göbek bende de var ama insan görünce alası geliyor ya. Balayı eksikleri de çok ben almaya başladım birkaç şey ama bitmiyor
Off son derece fazla stress var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?