2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

ben en sona bıraktım onu.ağustosta alıcam.bi tane büstiyer gibi bişey almıştım sadece o kadar :)
Ben şort tulum aldım bir kaç elbise aldım şimdilik büstiyeri dediğin gibi son anlarda da alabiliriz göbek kaybolur hem belki

Aa çok iyiymiş ya abajur ekstra masraf zaten İkeada Mrs Pink in aldığı fenerlerden alacaktım bende 30 liraymış sanki 20ye almıştı başka birşyemi koysam diye düşnüüyorum
@Conchiglia aa nasıl yanii aynı boy mu acaba? baya bildiğiniz 19,90 a aldım ben

saol canım. davetiyeyi arkadaşım bastırdı ama istersen senin içinde fiyat sorabilirim.
Ayy buna ben de dahil olabilirim. Ben de gidip canlı canlı sordum haftasonu o davetiyeyi bastırma olayını da saçma sapan fiyatlar alınca şaşırdım. Sorsan süper olurdu kuzu yaa :)

Ben şort tulum aldım bir kaç elbise aldım şimdilik büstiyeri dediğin gibi son anlarda da alabiliriz göbek kaybolur hem belki

bende istiyorum şort tulum birde uzun tulum istiyorum akşam yemeği için falan.bi tane şort bi tane etek bi tane büstiyer tamamdır.bikini ve sandaletleri unutmamak lazım tabi.göbek pantolon sıkınca çıkıyo bende.küçükken çok düşük bel giydiğim için.göbeğimden daha önemli iki taane daha derdim var o da kollar ve bacaklar.zayıflamak istiyorum da bu seferde kıyafetlerim bol gelcek ondan korkuyorum.zayıflasan dert zayıflamasan dert sinirlerim bozuluyo

Yok canım büyük boyu daha pahalı hatta

Yaa evet versen gelinlikte de sıkıntı olacak Kollar bacaklar için evde yapabileceğin hareketler var aslında plates bandıyla kuzu videolara bak istersen youtube da

n11de falan yok mu ben görmüştüm sanki canım.http://www.ikea.com.tr/urun-katalog...luklar/mumluklar/60236156/gottgora-fener.aspx şunu da beğendim ben ama ikea bana ters kalıyo gidip alamıycam
Buda çok güzel benim yatak odasında pembeler var uyar bana da belki bir tarafa bu diğer tarafa da english home dan iki tane şamdan almıştım pembe onları koyabilirim

bigün yapıyorum ikinci gün bırakıyorum bi türlü kararlı olamadım bu sene.olmadı yürüyüşe giderim.versem çok iyi olcak herşeye rağmen.ben rastgele alıoyurm bakalım neyi nereye koycam :)

bigün yapıyorum ikinci gün bırakıyorum bi türlü kararlı olamadım bu sene.olmadı yürüyüşe giderim.versem çok iyi olcak herşeye rağmen.ben rastgele alıoyurm bakalım neyi nereye koycam :)
Sporda istikrarlı olmak lazım yoksa bir işe yaramıyor. Ben sana söylüyorumda sorsana sen yapıyormusun diye

kızlar baskı konusunda yardımcı olamıyorum çünkü davetiye baskısı yapmıyormuş normalde başka baskılar yapıyorlarmış arkadaş tanıdık olduğu için ona özel basmış bu işe girmez dedi.

kızlar nişanlının kartında bıraktığım son limiti de bununla bitirdim :) bir halılarda bi mutfak halımız kalmıştı onuda böylece halletmiş bulunuyorum

Eklentiler

• 46551712107151248864.webp
    46 KB · Görüntüleme: 125
kızlar nişanlının kartında bıraktığım son limiti de bununla bitirdim :) bir halılarda bi mutfak halımız kalmıştı onuda böylece halletmiş bulunuyorum
Haha tebrikler kuzu , iyi yapmışsın . Ne yapacakmış limiti nişanlı zaten
Halılar da tamam artık mis gibi oldu :)

Haha tebrikler kuzu , iyi yapmışsın . Ne yapacakmış limiti nişanlı zaten
Halılar da tamam artık mis gibi oldu :)
evet zaten 65 tl cik vardı limitinde biraz yatırıp limit açtım vee kargo dahil n11den 92 tl ye almış oldum bu halıcığı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…