saol canım. davetiyeyi arkadaşım bastırdı ama istersen senin içinde fiyat sorabilirim.iyiymiş ya maşallah senin işler bitmişgüle güle kullan canım, senin evin bitmiş neredeyse
Evet ya üzüldüm 30 görünceGeçen bende baktım 20 diye hatırladım bende senin gibi 30 muş ama
Ben şort tulum aldım bir kaç elbise aldım şimdilik büstiyeri dediğin gibi son anlarda da alabiliriz göbek kaybolur hem belkiben en sona bıraktım onu.ağustosta alıcam.bi tane büstiyer gibi bişey almıştım sadece o kadar :)
@Conchiglia aa nasıl yanii aynı boy mu acaba? baya bildiğiniz 19,90 a aldım benAa çok iyiymiş ya abajur ekstra masraf zatenİkeada Mrs Pink in aldığı fenerlerden alacaktım bende 30 liraymış sanki 20ye almıştı başka birşyemi koysam diye düşnüüyorum
Ayy buna ben de dahil olabilirim. Ben de gidip canlı canlı sordum haftasonu o davetiyeyi bastırma olayını da saçma sapan fiyatlar alınca şaşırdım. Sorsan süper olurdu kuzu yaa :)saol canım. davetiyeyi arkadaşım bastırdı ama istersen senin içinde fiyat sorabilirim.
Ben şort tulum aldım bir kaç elbise aldım şimdilik büstiyeri dediğin gibi son anlarda da alabiliriz göbek kaybolur hem belki
vay bee on lira artmış yani@Conchiglia aa nasıl yanii aynı boy mu acaba? baya bildiğiniz 19,90 a aldım ben
Ayy buna ben de dahil olabilirim. Ben de gidip canlı canlı sordum haftasonu o davetiyeyi bastırma olayını da saçma sapan fiyatlar alınca şaşırdım. Sorsan süper olurdu kuzu yaa :)
Ay çok saçma, zammın bir haddi var yanivay bee on lira artmış yani
bencede münasebetsizliğinde bu kadarıAy çok saçma, zammın bir haddi var yani
Evet ya üzüldüm 30 görünce
Hahah yanlız değilsin bende konuşuyorum delirdiğimi düşnüyorum bazen hayır zorum ne kendimle onuda bilmiyorum allah sonumuzu hayır etsin kuzum tek çare dua :)
@Conchiglia aa nasıl yanii aynı boy mu acaba? baya bildiğiniz 19,90 a aldım ben
Ayy buna ben de dahil olabilirim. Ben de gidip canlı canlı sordum haftasonu o davetiyeyi bastırma olayını da saçma sapan fiyatlar alınca şaşırdım. Sorsan süper olurdu kuzu yaa :)
bende istiyorum şort tulum birde uzun tulum istiyorum akşam yemeği için falan.bi tane şort bi tane etek bi tane büstiyer tamamdır.bikini ve sandaletleri unutmamak lazım tabi.göbek pantolon sıkınca çıkıyo bende.küçükken çok düşük bel giydiğim için.göbeğimden daha önemli iki taane daha derdim var o da kollar ve bacaklar.zayıflamak istiyorum da bu seferde kıyafetlerim bol gelcek ondan korkuyorum.zayıflasan dert zayıflamasan dert sinirlerim bozuluyo
Buda çok güzel benim yatak odasında pembeler var uyar bana da belki bir tarafa bu diğer tarafa da english home dan iki tane şamdan almıştım pembe onları koyabilirimn11de falan yok mu ben görmüştüm sanki canım.http://www.ikea.com.tr/urun-katalog...luklar/mumluklar/60236156/gottgora-fener.aspx şunu da beğendim ben ama ikea bana ters kalıyo gidip alamıycam
saol canım. davetiyeyi arkadaşım bastırdı ama istersen senin içinde fiyat sorabilirim.
hahah zaman daraldı tabiiTopikçe bunalım takılıyoruz
Aminn kuzu :)
Yok canım büyük boyu daha pahalı hatta
Yaa evet versen gelinlikte de sıkıntı olacakKollar bacaklar için evde yapabileceğin hareketler var aslında plates bandıyla kuzu videolara bak istersen youtube da
Buda çok güzel benim yatak odasında pembeler var uyar bana da belki bir tarafa bu diğer tarafa da english home dan iki tane şamdan almıştım pembe onları koyabilirim
Sporda istikrarlı olmak lazım yoksa bir işe yaramıyor. Ben sana söylüyorumda sorsana sen yapıyormusun diyebigün yapıyorum ikinci gün bırakıyorum bi türlü kararlı olamadım bu sene.olmadı yürüyüşe giderim.versem çok iyi olcak herşeye rağmen.ben rastgele alıoyurm bakalım neyi nereye koycam :)
Haha tebrikler kuzu , iyi yapmışsın . Ne yapacakmış limiti nişanlı zatenkızlar nişanlının kartında bıraktığım son limiti de bununla bitirdim :) bir halılarda bi mutfak halımız kalmıştı onuda böylece halletmiş bulunuyorum
evetHaha tebrikler kuzu , iyi yapmışsın . Ne yapacakmış limiti nişanlı zaten
Halılar da tamam artık mis gibi oldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?