Sporda istikrarlı olmak lazım yoksa bir işe yaramıyor. Ben sana söylüyorumda sorsana sen yapıyormusun diye
evetzaten 65 tl cik vardı limitinde biraz yatırıp limit açtım vee kargo dahil n11den 92 tl ye almış oldum bu halıcığı :)
sorayım hemn yapıyomusun canımnapalım birazda balık etli oluverelim.yeni evimiz yürüyüş yoluna çok yakın şimdi olmasa bile evlendikten sonra inanıyorum
ooh baya da uyguna almışsın , süper olmuş vallaevetzaten 65 tl cik vardı limitinde biraz yatırıp limit açtım vee kargo dahil n11den 92 tl ye almış oldum bu halıcığı :)
Çok uyguna almışsın güle güle kullan kuzu
Hhah yapmıyorum tek derdim göbek benim onunla yaşamaya alıştım amaboş odaya spor aletlerimi alsak acaba
kızlar 100-200 ölçüsü sanırım tam olur dedim. turunculu renkli bişi istiyodum zaten. öncedende aklım kalmıştı bu halıda n11dede baaya uygun bulunca kaçırmıyım dedim. birde saolsunlar %8 indirim kuponu vermişler bugün :)ooh baya da uyguna almışsın , süper olmuş vallagüle güle kullan kuzuu :)
Oh resmen onu alman için birsürü işaret varmış kuzuu , başarılı bir tercih olmuş o zaman :)kızlar 100-200 ölçüsü sanırım tam olur dedim. turunculu renkli bişi istiyodum zaten. öncedende aklım kalmıştı bu halıda n11dede baaya uygun bulunca kaçırmıyım dedim. birde saolsunlar %8 indirim kuponu vermişler bugün :)
Evet daha önceden beğenmiştin iyi ki almışsın canım. %8 ne yahu bana da %10 vermişler avize 134e geldikızlar 100-200 ölçüsü sanırım tam olur dedim. turunculu renkli bişi istiyodum zaten. öncedende aklım kalmıştı bu halıda n11dede baaya uygun bulunca kaçırmıyım dedim. birde saolsunlar %8 indirim kuponu vermişler bugün :)
canım bugün vermiş ama eski üyeliğime herkese vermiyor heralde. 3 tane %8 kullanım limitide yok ihtiyacınız varsa kullanabiliriz.Evet daha önceden beğenmiştin iyi ki almışsın canım. %8 ne yahu bana da %10 vermişler avize 134e geldi
Aaa öylemi benim ki limitliydi bak bir kerelik ozaman belki isteyebilirim sendencanım bugün vermiş ama eski üyeliğime herkese vermiyor heralde. 3 tane %8 kullanım limitide yok ihtiyacınız varsa kullanabiliriz.
17 sine kadar tarih vermiş canım. kullanacaksan benim hesaptan girip alabilirsin.Aaa öylemi benim ki limitliydi bak bir kerelik ozaman belki isteyebilirim senden
Daha önce paylaştığım çkb duruyor %8 kullanınca 496 liraya geliyor onu alayım diyorum
Eki Görüntüle 1581872
kuzu indirim yapmadı
Aaa ciddimisinnkuzu indirim yapmadıama kuponlar sayfasında her üründe geçerli diyor.
E yeni üyelikde de olmuyor mu kuzu? %11 veriyo ya orda geçerliyse yine öyle mi denesen acaba .Aaa ciddimisinnkupon kullanma çıkmıyormu ?
evet buda mantıklı :)E yeni üyelikde de olmuyor mu kuzu? %11 veriyo ya orda geçerliyse yine öyle mi denesen acaba .
Çat diye de ortasından dalarım konuya
Hadi yaa kalkmış mııı . Ay çok gıcıklar . Çaktılar durumu herhalde dicem amaa..22 tl indirim veriyormuş ozaman kızlar %11 kalktı herhalde
haha burayımı okuyorlar acabaHadi yaa kalkmış mııı . Ay çok gıcıklar . Çaktılar durumu herhalde dicem amaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?