Ay olabilir bence hahahhaha burayımı okuyorlar acabakartta da 504 lira limit var ya
indirmiyorlar işte indirseler alıcam müşteri kaybediyorlarAy olabilir bence hahah
Birkaç kuruş daha indirselermiş nolurmuş yani yaa gıcıklar
22tl yide bir seferde kullanamıyorsun 11 tl yi kullanabiliyorsun sadece22 tl indirim veriyormuş ozaman kızlar %11 kalktı herhalde
HAha evet resmen bir kaç liracık için hemi deindirmiyorlar işte indirseler alıcam müşteri kaybediyorlar
Ay yuh şartlar zorlamış iyice22tl yide bir seferde kullanamıyorsun 11 tl yi kullanabiliyorsun sadece
evet ya ah nerde o ilk günleriAy yuh şartlar zorlamış iyiceN11 bile bize bunu yapıyorsa yaniii . Ne diyeyim bilemedim
Kimi sevsek sırtımızdan vurdu bizi diye arabeske bağlayabilirim şuan yanievet ya ah nerde o ilk günleri
22tl yide bir seferde kullanamıyorsun 11 tl yi kullanabiliyorsun sadece
HAha evet resmen bir kaç liracık için hemi deSatıcıya söyle düşürsün fiyatı 5 dk nolcak yaaa
Ay yuh şartlar zorlamış iyiceN11 bile bize bunu yapıyorsa yaniii . Ne diyeyim bilemedim
Bence de çok değişti, kötü kötü huylar edinmişAa 22 tlyi bile kullanamıyormuyuz yoky ok bu n11 çok değişti böyle değildi eskiden
Çok uyguna almışsın güle güle kullan kuzu
Hhah yapmıyorum tek derdim göbek benim onunla yaşamaya alıştım amaboş odaya spor aletlerimi alsak acaba
Hahah doğru ya süpürgede ettiğim kari yabana atamam şimdiBence de çok değişti, kötü kötü huylar edinmişSayesinde az kar etmedik gerçi. O günleri de silip atmamak gerek bir çırpıda
bi de o masrafı çıkarma hiç başımıza. balık etli daha güzeliz
Haha e diiimi amaHahah doğru ya süpürgede ettiğim kari yabana atamam şimdi
Hahah doğru ya süpürgede ettiğim kari yabana atamam şimdi
Balık etli değiliz yaa sadece bir manken değiliz
HAhah ay bu da iyiymiişben balık etliyim ya bildiğin
HAhah ay bu da iyiymiiş
Ay haha şunlara bakherkesin dilinde zaten.nişanlıma kilo almaya müsait gibi diyolarmışay çok sinirlerimi bozdular benim ya
Nasl yaniiii nerden aldııHaha e diiimi ama
Ay ablam o süpürge indiriminde şov yapmış resmen900 liralık süpürgeyi 360 a aldı biliyomusun
ben balık etliyim ya bildiğin
Ay kuzu burdaki bi avmnin Karaca mağazasından aldı. Ama son bir tane kalmış bir de kutusu da yokmuş o yüzden o fiyata indirmişler. Ben de kutuyu napıcaz çöpe atıcam zaten al madem dedim aldık gittiNasl yaniiii nerden aldıı
Ay haha şunlara bak
Olsun sen dikkat ederek güzel bir cevap vermiş olursun inşallah :)
Hepimiz hemen hemen aynıyız zaten bu balık etlilik mevzuunda herhalde
Dikkat edelim gerçekten, kilo vermek hiç bana göre değil çünkü . Çok zorlanıyorum ya
inanmiyorum ya çok iyi denk gelmiş evet napıcaksın ki kutusunu iyi yapmışsın çok çok karlı olmuş alışverişAy kuzu burdaki bi avmnin Karaca mağazasından aldı. Ama son bir tane kalmış bir de kutusu da yokmuş o yüzden o fiyata indirmişler. Ben de kutuyu napıcaz çöpe atıcam zaten al madem dedim aldık gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?